2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
عزیزم گزارش نمیدی یه اخطار💣 ۳تا بشه حذف

وای مهدیه تو روخدا از این بمب ها به من نده😢😭😭من کالری شماری میکنم ولی واقعا سه شنبه یادم رفت میشه ارسال گزارش اجباری نباشه؟؟؟هر وقت کاهش نداشتیم گزارش بدیم که شما بررسی کنید اشکال کارمون کجاست 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم🌸 نه نمیخاد ورزش کنی.. دکتر بهت مسکن نداده واسه دردت؟؟؟ چیزای خیلیی سرد یا خیلیی دا ...

تا ساعت ۷از درد میمردم ک دکتر ی ماده سفیدی رو دندونم زد(انقد حالم خراب بود نفهمیدم چیه)الان یکم بهتر شدم

ممنون عزیزم حتمن رعایت میکنم

فک کنم ۶۰کیلو شم این هفته😅

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
@فندق_فسقلی     @مامی_خوشگل     @مامان_دخترای_گل     @بانوبار ...

سلام سهیلا جون

صبحانه نخوردم 

نهار ۴ تا کتلت و نون 

شام عدسی با نون 

میان وعده گوجه سبز و هلو کلوچه خرمایی خونگی بدون شکر

چالش اب و قند و درازنشست انجام شد 

میبوسمت که شرایطمو درک میکنی 

کالریم ۱۲۶۰ مجاز ۱۳۰۰ 

کارم خیلی زیاده مامانم خیلی درد داره و اذیته اما خدا رو شکر عملش موفقیت آمیز بوده 

😍  
@پرنسbano         حذف شدی⛔ @مریمجوووونشم     حذف شدی⛔ ...

سلام عزیزم 

چطورتاحالا اخطاری ندادی یهوشدم دوتا😑

راستی هرچندکیلوکم کنیم باید گروهمونوعوض کنیم ؟؟؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

سلام عزيزم خوبيد من الان اتفاقي ديدم كه بچه هاي گروه بنفش به شما گزارش ميدن سپيده جون نميان ديگه؟ ...

سلام عزیز موقتا من هستم

سپیده جون رفتن مسافرت ۱۰ روز نیستن.

عیب نداره فردا دیگه خودمو تگ کنید وقتی برگرده اطلاع میده بهتون 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پیگیلی رو سپیده گفت میاد گروه زرد ولی تگ نمیشه خودشم نگفته من اومدم زرد  گزارشم نمیده😑 ولی گ ...

😑😐

باریکلا به منظما💜😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
 بابا چشم قشنگههه..😊 چه ماسکی میزنی ؟ 

😅😅😅اینم بس ک گفتین پست انگیزشی بزار گفتم ،وگرنه همه خانوما خوجکلن😍😊،ماسک خواهر😷😆😆

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢

سلام میشه من تو هفته دوروز فست بگیرم؟ خیلی خیلی وزن کم کردنم پایین اومده استپ نشده ولی کم نمیکنم اصلا @بامداد_خمار  

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام مهربون

❌روز پانزدهم چالش حذف قندوشکر

⚘⚘⚘⚘

صبحانه=نوشیدنی شکلات تلخ+کشمش=۳۴۲کالری

⚘⚘⚘⚘

ورزش=۲۰۰تا طناب+۲۰۰پروانه+نیم ساعت حلقه+چالش دراز نشست+چالش ران

⚘⚘⚘⚘

ناهار=سوپ+سالاد+نان تافتون یه کف دست =۱۷۰

⚘⚘⚘⚘

میان وعده=هندوانه=۸۵ کالری

⚘⚘⚘⚘

ورزش=۲۰۰تا پروانه+نیم ساعت حلقه+چالش درازنشست+چالش بازو

⚘⚘⚘⚘

شام=جوجه کباب+سبزی+دوغ=۳۵۰

⚘⚘⚘⚘

میان وعده شام=طالبی=۴۵کالری

⚘⚘⚘⚘

کالری مجاز=۱۰۰۰

کالری مصرفی=۹۹۴

آب ۱۲لیوان تاشب

⚘⚘⚘⚘

خودتو_دوست_داشته_باش#  

“عشق، یک معجزه ی بزرگ است. و دوست داشتنِ خودمان، در زندگی معجزه می‌کند.”

⚘⚘⚘⚘

چالش_انگیزه#  

خداوند به هر کس تابلوی نقاشی سفیدی در ابتدای زندگی او داده است. وقتی که خدا به ما قلمو و رنگ می‌دهد کلمۀ «هدف» را زمزمه می‌کند، و ما را آزاد می‌گذارد تا هنرمند زندگی خود باشیم.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بچه ها یادمه یکی تون شنبلیله استفاده میکرد بخاطر موهاش. چطوری استفاده میکنین؟ @pari95   &nbs ...

من عزیزم الان برات میفرستم‌

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
بچه ها یادمه یکی تون شنبلیله استفاده میکرد بخاطر موهاش. چطوری استفاده میکنین؟ @pari95   &nbs ...

ماسک شنبلیله
اول اینکه از عطاریا تخم شنبلیله بگیرین. بیارین حدود یک تا دوقاشقشو با خردکن آسیاب کنین و یک تا دو لیوان آب جوش بریزین روش و هم بزنین. بذارین ۸ ساعت بمونه تا لعاب بندازه و هر یه ساعتم همش بزنین. بعد از ۸ ساعت از صافی ردش کنین. ( من ریختم تو یه توری و فشارش دادم تا مایع ژله ای از تخما ریخت تو ظرف) اصلا نذارین تخما بریزن چون اگه بچسبن به موهاتون به زحمت کنده میشن.
حالا یچیز لزج تو ظرف دارین که به ریشه و همه ی موهاتون بمالینش.  موهاتونو بپوشونین بذارین سه چهار ساعتی بمونه بعد  موهاتونو بشورین.
حتما روز قبل حموم رفته باشید که مو چرب و کثیف نباشه
بعد از ماسک هم فقط آبکشی کنید و شامپو نزنید
حدود دوماه هرهفته تکرار کنین این ماسکو.
جلوگیری از ریزش مو، رشد دوباره ی مو، ضخیم کردن مو هم از تاثیراتشه.

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@آسنات۹۹ گزارش#   سلام ناز دار خانم خسته نباشی‌.امروز جوابتونو دادم ولی هرکاری کردم ارسال ...

سلام ممنون گلم😍🌼برنامه دیروزت خیلی خوب بودولی شب بهتره کالری کمتری مصرف بشه👌راستی بستنی خوردی چالش حذف قندروبه فنادادی دهم نشده هاااا😅😅😅