2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834784 بازدید | 290067 پست
@donyay_kochak     #گزارش یه لیوان آب ولرم ناشتا صبحانه:یه لیوان چای+عسل+نان لواش۳۰ گر ...

مرسی با اراده من 🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#  

@عروسترکم  

ص‍بحانه،چای،مویز،نان سنگک،کره،عسل

ناهار،آبپز مرغ و سیبزمینی و هویج،سبزی خوردن

شام،فلافل،سالاد فصل،سس ماست 

میان وعدها،ازگیل،سیب،هویج،خیار،شیر

مجاز ۱۸۰۰

مصرفی۱۸۰۳

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون با هر مشگلی که دارم دلم میخواد بازم یه زندگی اروم داشته باشم،

چالش_انگیزه# میخوام یه مامان خوشگل و خوش هیکل پر انرژی باشم واسه پرنسسام

💕💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی بمیرم نازگلم طوریش نشد 😥😥عیب نداره تو فکرش نرو ،منم پارسال یادته بچم گم شده بود هنوز که هنوزه ...

بچم نفسش رفت از گریه هستی😭😭😭😭

خودمم کلی باهاش گریه کردم. خداروشکر چیزیش نشد. 

انقدر سر شوهرم داد زدم دیشب که حد نداره

از فردا جبران میکنم رژیمو حتما

ب پوست هم بستگی داره والا من ک یادم نیس اسم اون کرم یا ژل را ولی ۴سال پیش میخریدم دونه ای ۵۰😒😒مرتب ...

من هر هفته 1 وعده ماهی میخوردم بدون استثنا

دیگه گذشته رفته

اونا مدارک مادر شدنتن

پس بهشون حس بد نداشته باش

اخه میدونی چی شد نازگل دیگه تو یه دوره ایه که اصلا نمیتونم تنهاش بزارم، دیشب برای یه ثانیه سپردمش د ...

ماشالله ۷تا

از چند ماهگی دندون در اورد؟

دخترم از ۵ماهگی دندون نیشاش ورم داره همشم با هرس یه چی میزاره دهنش فشار میده ولی خبری از دندون نیس،

سه روز رفت تچ ۸ماه

💕💞
ماشالله ۷تا از چند ماهگی دندون در اورد؟ دخترم از ۵ماهگی دندون نیشاش ورم داره همشم با هرس یه چی میز ...

اولین دندونش دقیقا روزی که 5 ماهگیش تموم شد دراورد

از اون روز به بعدتقریبا هر ماه 2تا دندون دراورد

سلام، مرسی که گفتین 😙 گزارش#   @مامان_الیساهستم  🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 صبحانه ...

سلام گلم.

همه چی عااالی .افرین👌👌👌.

توی کوکو کدو فقط کدو و تخم مرغ میزنی؟؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
زیرا برای خاطر خواهرشوهر جان ولی کنسل شد پسرعموی شوهرم هردوپاشو قطع کردن تولد ما کنسل شد تولد آقاتون ...

هرچ خیره ایشالا.

مرسی عزیزم.اره واقعا از شوهرم راضیم خداروشکر.اخلاقش حرف نداره

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
منم دارم والا دکترپوستم رفتم گفت بالیزر هم نهایت یکمی کمرنگتربشه ک هزینه بیخوده انجام نده😒 منم گفت ...

خوش ب حالش!!

من ی دختر عمه دارم همه جاش ترکه وقتی اونو میبینم نسبت ب خودم امیدوار میشم!!😂😂🤦‍♀️

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام عزيزم شبت بخير

صبحانه ٣٠ گرم نان باگت و ٣٠ گرم پنير و يدونه گردو و چاي و خرما

ميان وعده نصف سيب و خيار

ناهار ١٠ ق عدس پخته(سپيده جون من فقط عدس رو پختم با ادويه و نمك نه روغن ريختم نه سيب زميني واسه همين عدس پخته زدم تو كرفس) و سالاد شيرازي ٣ ق

ميان وعده عصر چاي و خرما و ٤٠ گرم طالبي

شام سينه مرغ پخته يك چهارم و ٢ ق سالاد شيرازي

كالري مجاز ٥٠٠

كالري مصرفي٥١٠

اب ٨ ليوان💪🏻💪🏻

چالش قند مصنوعي رعايت شد

ورزش هيچي🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خيلي كار خونه داشتم ديگه حس ورزشم نيومد

@شیرین_آردا  

گزارش

صبحانه چای 

نهار= پیتزا سبزیجات + نوشابه رژیمی = 1500 :/

شام = خرما 1 دونه = 20

چالش اب 12 لیوان

شکم 100 تا =315

دویدن 30 دقیقه سرعت بالا  =500 

دوچرخه 30 دقیقه= 310 

نظافت= 197 

کالری مجاز 1390

مصرفی 1500

اضافه 110

کالری سوخته 1322 ♥

I can in sport ^-^

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
سلام گلم🌸 اخه ناهار مجبور بودی،  پر کالری بخوری که شب ، شام نخوری مانکن جان😆 خدا ...

بعد که حساب کردم متوجه شدم.اینقدر آب خوردم که دیگه نگو.😂😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

@سمیه1396  

صبحانه سفیده تخم مرغ با دوعدد خرما ۶۰

ناهار عدس پلو سبزی و دوغ ۴۶۰

میان وعده ملون ۱۲۰

شام سینه مرغ پخته ۳۴۰

جمع کل۹۸۰

مجاز۱۰۶۰

ورزش ۱۵ دقیقه حلقه 

۱۰ دقیقه ورزش هوازی

۱۰ دقیقه پیاده روی

چالش انگیزشی 

همیشه آرزوی سایز ۳۸ داشتم امسال تونستم بخرم😍

چالش خودت رو دوس داشته باشه 

دیگه میخوام همیشه خوش تیپ بمونم و به اندازه غذا بخورم زیاده روی نکنم تا دوباره به وزنم قبل برنگردم😁

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم