2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
اره بعضی اوقات آهنگ میزارم تند تند کار کنم

✌👌

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
زهرااا جونممممم سلاااااامممم 😍😍😍❤❤💋💋 عزیز دلم امشب شام دعوتم شاید ی خورده دیر تر شه گزارشم ب ...

سلاممممم عزیززمممم 😘😘😘خوش بگذره بهت تمناجون😍😍😍ممنون که خبرمیدی هرساعتی راحت بودی بزارگلم من زیادمیام تاپیک😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیه جان سلام  عزیزم ❤❤ ببخشید ی سوال ✋ تا چقد وقت بعد از ورزش نباید چیزی بخوریم؟؟؟؟ چون شنی ...

تمناجون سمیه نبودفعلامن دیدم جواب دادم😍یه ساعت قبل وبعدورزشت چیزی نخورروزای فرمدهی خواستی بری هوازی نبایدداشته باشی همراه ورزش یابعدش پروتیین،(سفیده تخم مرغ.موز.بادام زمینی) بایدمصرف بشه که حالابرای فرمدهی زوده💙راستی بین ورزشت آب بخوری چربیسوزیت بهترمیشه🌷🌷

اعتماد ب نفس داشته باش. در دهن مردم همیشه بازه. اهمیت نده بابا. ن چیزی نمیشه. منم گاهی اوقات تن ما ...

برا خگخ میشه عسل خورد 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام عشقم اره همون جوری باید وارد کرد اما امروز که خگخ نیس

من رژیم شوک هستم فدات شم طبق همون امروز خگخ هست یا رژیم معمولی .من تصمیم گرفتم خگخ باشم فردا هم فست هست

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام مهربون

❌روز چهاردهم چالش حذف قندوشکر

صبحانه=شیر وخرمای میکس شده=۲۶۳کالری

✅✅✅✅

میان وعده صبحانه=چای سبز+یه تکه کوچک شکلات تلخ=۲۲کالری

✅✅✅✅

ورزش=طناب+حلقه+چالش درازنشست+چالش های خودم

✅✅✅✅

ناهار=تخم مرغ آب پز+گوجه+کاهو+یه کف دست نان تافتون=۱۵۱کالری

✅✅✅✅

میان وعده ناهار=چای سبز+یه تکه کوچک شکلات تلخ=۲۲کالری

✅✅✅✅

میان وعده عصر=زردآلو+توت فرنگی+طالبی=۲۰۱کالری

✅✅✅✅

ورزش=نیم ساعت حلقه+چالش درازنشست

✅✅✅✅

شام=بادمجان کبابی +دوقاشق ماست پرچرب+نان تافتون=۱۲۵کالری

✅✅✅✅

آب۱۲لیوان

کالری مجاز۱۰۰۰

کالری مصرفی ۹۸۵

✅✅✅✅✅✅

خودتو_دوست_داشته_باش#  

هر چه بیشتر خودت را دوست داشته باشی، کمتر شبیه کس دیگری هستی، و این تو را منحصر به فرد می کند.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

چالش_انگیزه#  

وقتى روياهاى شما بخشى از زندگى شما باشند، تبديل به هدف ميشوند. بايد آرزوها و روياهات اونقدر بزرگ باشن كه وقتى از خواب بيدار شدى به خودت بگى: من امروز چه كارى انجام بدم كه به آرزوم نزديكتر بشم؟ تكرار كردن اين قانون، باعث ميشه كه روياهاى تو به هدف تبديل شوند. و هر انسانى وقتى هدفى داشته باشه، ناخودآگاه برای رسیدن به اون تلاش ميكنه.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

@عروسترکم  

سلام مینا جون خوبی 

صبحانه 

شیر ی لیوان.خامه ۳ق.عسل ی ق.لواش نصف.

ناهار

کوکو ماکارانی(پنیر و سوسیس داره توش).ی برش میخورم

ک حساب کردم ۴۰۰ کالری شد.

میانوعده 

شیر خرما سیب

شام

نمیدونم چون خونه مامانمم هنوز تصمیم نگرفتم

مصرفی ۱۲۰۰

مجاز ۱۹۰۰

ورزش انشاا.. ایروبیک نیم ساعت

چالش دراز نشست✔

#خودتو_دوست_داشته_باش‍ ‍ 

چون زن خونه.یعنی چراغ و ستون منزل 

پس بزار ستون محکم تر و چراغ خونت پر نور تر باشه تا بقیه اعضا خانواده دلشون ب وجودت قرص باشه😁

انگیزه#  

انگیزم بخاطر اینه قیافم ک خوبه هیکلمم ک خوبتر بشه روز اخر زندگی فامیله شوهره😆😆😆😆😆😆😆😆

درجا همگی سکته😝

من ۲۰ سالمه از ۱۶ سالگی نامزد کردم الان دوسال سر خونه زندگیمم خودش ۲۹ سالشه هر چی دعوامون میشه میگه ...

منم 15سالگی ازدواج کردم کل دوستی نامزدی عقد عروسی فکر کنم 3ماه شد هنوزم هرچی میشه همشون بهم میگن تو بچه ای ضعف نشون نده نسبت به این موضوع بی خیال باش به بچه بودنت افتخار کن حرصشون درآد اگه گفت بچه ای بگو مثل تو پیر باشم خوبه من هروقت بگه اینجوری جوابشو میدم الان دیگه کمتر میگه میترسه تفاوت سنیمون به رخش بکشم البته در کمال شوخی خنده میگم نه با جنگ دعوا لج لج بازی بی خیالش شو عشقم خوشبخت باشین شاد 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
@عسل9669     @ایده     @azie     سلام خانومای خوشگل  از ...

@pari95  

گزارش#  

سلام عزیزم.صبحانه نان ۶۴ گرم ۳ کف دست +خامه ۱ ق غ +عسل ۲ ق چای خوری+خرما خشک ۲ عدد 

ناهار نصف عدد ساندویچ سلامی 

شام ران مرغ + ۵ قاشق برنج +سبزی ۱ لیوان+دوغ ۱ لیوان 

میان وعده هندوانه دوقارچ پرتقال ۱ عدد خیار ۱ عدد

چای +دوعدد خرما خشک 

کالری مجاز۱۵۸۰ 

کالری مصرفی ۱۵۸۰

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من ۲۰ سالمه از ۱۶ سالگی نامزد کردم الان دوسال سر خونه زندگیمم خودش ۲۹ سالشه هر چی دعوامون میشه میگه ...

سپیده جون نیستن؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

@سمیه1396 سلام عزیزم روزت بخیروخوشی😘😍

گزارش# ۳/۷به امیدخدا👇💚🌼🌼

ناشتاخاکشیر.عسل۲۱

ص:۲۳گ نان سنگک.پنیر۴گ.گردو۴گ.شیرنسکافه تلخ۲۰۰گ.خرما۱۶گ۲۲۷

میانوعده:۲۵۰گ هندوانه.۷گ فندق.۱۰۰گ آلوچه۱۶۰

ن:۲۵گ نان سنگک.املت لوبیاسبز.سالادبدون سس۲۱۷

میانوعده:۱۰۰گ کیوی.۱۰گ بادام زمینی.قهوه تلخ۸گ خرما۱۳۱

ش:سالادتخم مرغ آبپز.۱۰۰گ ماست۱۵۸

کالری مجاز۱۰۲۰🌷🌷کالری مصرفی۹۱۷🌷🌷آب فراوان😅

چالش حذف قند💚چالش درازنشست💚

ورزش:قدرتی۳۰دقیقه.چالش شکم.۱۰۰طناب.۱۰۰پروانه

خودتو_دوست_داشته_باش# خودموالان خیلی دوستدارم چون جاری بزرگممم بهم گفت بس کن زهراخیلی جمع شدی😅هم محلی مادرشوهرم هم من دیده به مادرشوهرم گفت عروسته بعد۱۷سال انگارمنوتازه دیده میگه چقده ضعیفه حالااین ضعیف ندیده بنظرم😅😅😅

انگیزه# اگه میخوای زندگیت روبسازی اول بایدبدنت روبسازی مامیتوانیم😅😅💪💪💪💚💚

@سمیه1396   سلام عزیزم روزت بخیروخوشی😘😍 گزارش# ۳/۷به امیدخدا👇💚🌼🌼 ناشتاخاکشیر.عسل۲۱ ...

قدت چندتاست

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
@گل_گلاب4859     بچه ها لطفا  بقیه دوستاتون رو تگ کنید من نمیشناسمشون  سپیده ...

عزیزم منم نمیشناسم. فقط رنگشون را که میبینم میشناسم.خیلی هاشون هم 12 شب به بعد گزارش میدن

این لیست آخر وزنی هست که سپیده جون اعلام کردن ولی کاربریشون دقیق نوشته نشده من دیروز خواستم چند نفرشون را تگ کنم نشد.آخرین پیام مال سپیده جون که وزن افراد را گفته

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4421550/تاپیک-اعلام-وزن-دوستان-بامداد-خمار