2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833145 بازدید | 290067 پست

من هیچی سایز کم نکردم ☹️ یه کمم اضافه کردم 

مگه میشه؟؟؟؟ 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

😑😑😑😑😲😲😲😲😲 هیچ حرفی برای گفتن ندارم ادم حتی تو عصبانیت هم نباید مریضی ناخواسته کسیو به روش ...

آره بخدا مگه دست من بود اوندفعه برگشته میگه تو خونه مامانت هم بودی مریض بودی هی میگفتی کمرم درد می‌کنه والا دیگه من حوصله چرا و پرت های اینو ندارم دکتر هم گفته عصبانیت استرسبرات سمه نمیزاره خوب شی

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سمیه جان سلام  عزیزم ❤❤ ببخشید ی سوال ✋ تا چقد وقت بعد از ورزش نباید چیزی بخوریم؟؟؟؟ چون شنی ...

عزیزم ببخشید سمیه نیس جواب دادم تا یه ساعت بعد و قبل ورزش چیزی نباید بخوری چون باعث فرمدهی میشع

ه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
چی بگم اخه نمیخوام نا امیدت کنم اما انگار از کمر دردات و پول دادن برای دکترت واقعا خسته شده

من خودم خیلی ناامید شدم با حرف های این 

پس چی شد میگفت تو خوب نمیشی چرا الان دارم بهتر میشم ؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من خودم خیلی ناامید شدم با حرف های این  پس چی شد میگفت تو خوب نمیشی چرا الان دارم بهتر میشم ؟

ولش کن این شوهرا همشون رد دادن بخدا من هر لحظه به سرم میزنه بلند شم یه اسنپ بگیرم برم خونه مامانم اما نمیخوام بزرگش کنم چون میدم چیز بزرگی نیس میمونم و تحمل میکنم  توام ولش کن به فکر درمانت باش به خودت برس خودش میاد میگه اقا غلط کردم بیا بریم خونه اگه واقعا دوستت داشته باشه دوستم نداشته باشه که مریضی و اینا بهونس

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ولش کن این شوهرا همشون رد دادن بخدا من هر لحظه به سرم میزنه بلند شم یه اسنپ بگیرم برم خونه مامانم ام ...

احساس میکنم از دستم خسته شده

من خودم خیلی ناامید شدم با حرف های این  پس چی شد میگفت تو خوب نمیشی چرا الان دارم بهتر میشم ؟

محدثه جون

خدایی تو از همچین شوهری میخواستی بچه دار شی؟

وقتی بلد نیست با تو مه همدمشی درست رفتار کنه با بچه ات میخواد درست برخورد کنه؟ 

ببین تو این تاپیک قدیمیا داستان زندگی منو میدونن

من به مراتب شرایطم از تو بدتر بود، منظورم روابط زن و شوهریه

من تا یه قدمی طلاق رفتم ولی تصمیم گرفتم بازم به هم فرصت بدیم

به شوهرمم گفتم ببینم مثل سابق برخورد میکنی شک نکن بچه هم ازت داشته باشم، طلاق میگیرم، بچمم میگیرم پیش خودم زندگی کنه

ولی واقعا هردومون تلاش کردیم دوباره ساختیم

من تو اون دوره حتی به بچه فکرم. نمیکردم

وقتی دیدم واقعا عوض شده تصمیه به بچه گرفتیم

میخوام بگم که 8ماه طول کشید تا 2باره به هم برگردیم و خیلی سختی کشیدیم

تو هم اگه زندگیتو دوست داری یه بار دیگه فرصت بده و هر دوتون برای تغییر رفتارای غلطتون تلاش کنید

چون طلاق همیشه هست، هر وقت بخوای میتونی طلاق بگیری

ولی اگه بدون تلاش دوباره، طلاق بگیری همیشه پشیمون خواهی موند که چرا تلاش نکردم فرصت ندادم

باید هردوتون برید پیش مشاور

و واقعا تلاش کنید

ولی اگه دیدی حاضر نیست بیاد و این کارو بکنه بدون که اگه برگردی به زندگی باید قبول کنی که تا اخر عمر این سرکوفت ها رو بشنوی

اوکی گلم😙💜

گزارش#  

سلام پری جون گزارش امروز

صبحانه:2 خرما.2 کف تافتون.1 سوم ق کبریت پنیر:کالری172

ناهار: 6 ق پلو.80 گ گوشت. سبزی 3 چهارم لیوان.:کالری328

شام :4 تخم بلدرچین.5 ق سمنو.1 چهارم لیوان سبزی :کالری183

میان وعده ها: میوه.مغزیجات : کالری766

کالریمجاز:1450

کالری مصرفی: 1450

*آب 8 لیوان

*نه به قند مصنوعی

*دراز نشست نمیتونم

*ورزش 25 مین تردمیل. 15 مین قدرتی ‍

انگشتاما دوست دارم چون میتونم باهاش کالری شماری کنم و لاغر بشم

انگیزشی#  

هرچند کاهشم زیاد نیست ولی میتونم به لطف خدا و کمک دوستان این تاپیک ارادم قوی بشه که کم کم به وزن دلخواهم برسم و رژیمم را نشکنم

وای میناا.. با این وسواس خیلی داری خودتوو اذیت میکنیاا،.. کل وقت و انرژیت همش صرف شستشو و تمیزکاری ...

اره ب خدا سمیه دیوونه شدم دیگه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

به به این است نتیجه ی زحمت و اراده ی اهنین👏👏👏👏 لاغری خیلی بهت میاد، خوشگل بودی، خوشگلت ...

عزیز دلمی سمیه ممنونم ازت❤❤❤❤❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

احساس میکنم از دستم خسته شده

محدثه جون تو خیلی خیلی صبوری به من چیزی نگفته اینجوری بهم ریختم به من چیزایی که به تو گفته باشن  رو بگه من یه ثانیه ام پیشش نمیمونم اگه دوست داره حتما باید تغییر کنه کوتاه نیا اصلا 

محدثه جون خدایی تو از همچین شوهری میخواستی بچه دار شی؟ وقتی بلد نیست با تو مه همدمشی درست رفتار کن ...

شرط ام همینه گفتم اگه میخوای بیام باید بری پیش مشاور متاسفانه میگه تو باید بری تو حرص میخوری گفتم کی منو حرص میده تو بزار فعلا منتظرم باش بیاد اینجا تکلیف مو با این مشخص کنه به من میگه پاک عقل تو از دست دادی گفتم آره من دیونه شدم 

ماشالله خوشگلی،وای چقدر مهربونه قیافت،ارامش میباره😘😘😘😘😘نفس جونم خدا حفظش کنه عالیه اندامت👌👌 ...

لطف داری عزیزم قربون خانمیت❤❤❤❤❤❤👌👌👌👌👌

خیلی لطف داری ب من

2790
2778
2791
2779
2792