2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
مخلصیم😘😘😘سرگروه جونم الهه گفت سوال داشتم ازشمابپرسم تمناجون وزنشوضرب۲۰منهای ۲۰۰کردن فستم گرفتن ال ...

اون منهای ۲۰۰ ، فست با ۸۰۰ بوده..

این منهای ۱۰۰ فست بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ هست... اگه از رژیمش ۱ ماه میگذره، سعی کنه با ۵۰۰ ببنده..

ورزش هم مرتب به صورت هوازی و قدرتی داشته باشه... کاهش خواهد داشت...

حالا ممکنه هفته اول یه خورده بدنش مقاومت کنه به خاطر کالری بندی جدیدش ، ولی بعدش هفته های بعد بهتر میشه🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم من بی نت بودم امروزبرسم خونه گزارشموردمیکنم😅😅

باشه گلم..🌸

کجا هستی هنوز، محله ی  قوم شوهر هستی😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با نمک میخورم از نی نی سایت فهمیدم حلیم با شکرم میخورن

خخخخ. بیشتریا با شکر میخورن.

ولی من نمک رو بیشتر دوستدارم😋

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
کلی ذوق کردم ❤💋💋💋

🤩🤩🤩🤩

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
@سمیه1396     سلااااام صبحانه:1 لیوان شیر+2تاخرما=153 م و:20 گرم هندوانه=6 ناهار:1 کف ...

سلام‌گلم.. عالییی بودی 👏👏👏

تو.بینظیری#  

ان شاالله یه مامان باربی حامله بشی و بعدشم همچنان باربی😊🌸

گزارش#    @sepiiiiiideh  

سلام سپیده جون
ص:۳کف لواش+نیمرو+خرما۲۰۷
ن:ماکارونی + سبزی خوردن۳۱۱
ش: ساندویچ مرغ۵۶۶
م و:گرمک+تخمه۵۰۱
آب میخورم
مجاز۱۷۰۰ مصرفی۱600
ورزش:گفتم نمیتونم فعلا.پیاده روی
چالش حذف قند+چالش دراز نشست

خودتو_دوست_داشته_باش.#
خودمو دوست دارم چون یه دخترم

انگیزشی#  ناشنوا باش وقتی همه ازمحال بودن آرزوهایت سخن میگویند

فدات مرسی که هستی😘😘😘😘

🌸🌸🌸

برای چک کردن چالش زیره است که دیگه نمیخورم هوا گرمه زیره برای لاغری خوبه و تو  برنامه ماکن اومد ...

مرسی عزیزم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@سمیه1396  

گزارش#  سلام

ص:سنگک 2کف+پنیر  162

ن:ماهی کبابی+نان+زیتون   435

ش:سوپ 171

میان وعده:خربزه +10تا تخمه

کالری مصرفی:863

آب 6 لیوان خوردم 3 لیوانم میخورم

چالش دراز نشست و قند انجام شد

ورزش دیگه ای نکردم مسافرت بودم

بقیه کالریم با میوه پر میکنم 

نه نتم تموم شده بود😅😅بیرون آمدم خریدشب خلوت تره😳

👌👌👌😅