2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست

نام   وزن اولیه      وزن هفته پیش     وزن فعلی     وزن هدف

بهناز   ۵۷/۵         ۵۷/۵            ۵۷/۱            ۵۰

@مامان_الیساهستم

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
@برکه1     @mediiisaa     @بهنازی_۲۰     @baharak2017  ...

سلام مهربون عیدتم مبارک 

وزن هفته قبل ۷۶/۲۰۰

وزن این هفته ۷۵/۵۰۰

خدارو شکر با  راهنمایی شما ۷۰۰ گرم کم کردم واقعا با توجه به شرایط بدنم خیلی راضی و خوشحالم بازم ممنون ازت 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم وزنتو بگو وزن اولیه وزن هفته پیش وزن این هفته  هدف اگه پری هستی 🎈 بذار

76/800 وزن اوليه 🎈

وزن امروز 76/650

وزن هدف 60

آخه دوسه روز هستش عضو شدم عزیزم وزنم که گرفتم 🎈 بودم 

الان با ترازو خاله همسرم کشیدم فک کنم اشتباهه چجوری شدم 76/650🤔

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏
جووووون همیشه شاااد باش  یکی از شرایط عضوگیری من اینه. شاد.پرانرژی.خوشحال.با اراده و قوییییی ..

😍😍

عالیه

💋💋💋

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عشقام.جیگرام.نفسام🙋🙆 سلام ب روی ماه تک تکتون. روزه نمازتون قبول درگاه حق ان شاالله.عیدتونم مبارک ...

سلام سهیلا جون 

وزن اولیه ۷۳

وزن دو هفته قبل ۷۰/۲۰۰

وزن این هفته ۶۹ 

😍  
قندمصنوعی رودوهفتس حذف کردم.شمام اصلانمیخورین یاگاهی حذف میکنید؟

نه من سعی میکنم نخورم ولی گاهی میخورم🙈

نمیتونم فورا به راه راست هدایت شم🤕 طول میکشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

۲/۳۰۰😊😊😊😊😊

مبارکه 🥰🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
شوک میگیرم چون واقعا دوهفتس وزن کم نمیکنم یکم بی انگیزه شدم .قبلا هم که رژیم گرفتم روی همین وزن استپ ...

باشه اما سخته ☹

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@شیرین_آردا  

وزن#  

وزن اول              ورن هفته پیش        وزن الان.       هدف   ۶۸.                    ۶۳.۵.                          🎈.             ۵۰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
@shimahamed   @honamik29192   @golpari9397   @barfiii_jooon    ن ...

منکه عاشقتم

فک میکنم شبیه خانم ناظما باشی

ازونایی که خیلی جیگرن 

گیر میدن بهت اما بوفتش حسابی انرژی دارن😙😙😙

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خوب پس مشکل گوراشیت روحل کنی وزنت پایین میادمثبت فک کن گلم مطمئن باش پایین میادتومیتونی 63روشکست مید ...

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم😘😘❤️

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud