2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
چقدررررر کربو خوردی دختررررر  شبا پلو نخور نونتم زیاد بود چالش قندو هم که رعایت نکردی چالش ...

انگیزه#  

تو فوق العاده ای! همه می‌خواهند خوش اندام باشند، اما هفتاد درصد از افرادی که رژیم را شروع می‌کنند بعد از مدتی آن را رها می‌کنند، به غیر از تو... این بار نه!

خودمو دوس دارم چون دارم راهمو ادامه میدم

قندو رعایت کردم گلم🙂چقد نون بخورم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

@هستی،بانو     @عروسترکم     @sepiiiiiideh     بچه ها لی ...

نگین جون فردا لیست میذارم. بخدا حال ندارم. انقد خستم.،😩

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوهوم باش ممنون🤕 چطوری 600 تا رو با هندوانه پر کنم اخه

گلم کالاریت را باید در طول روز درست پخش میکردی.. پر هم نشد نشد دیگه.. کاریش نمیشه کرد

از فردا درست کالری بندی کن🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خوندم عزيزم هم كم خوني دارم همم خيلي وزن كم كردم نزديك ٢٥ كيلو  يه يبوسه خيلي ريزم هستم گلاب ...

اتی جون یبوسه ریزی؟؟؟😂😂😂

یبوست ریز و درشت داره مگه😃😃.

شربت لاکسی ژل بخور.معجزه میکنه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام گلم وای اصلا کلا حواسم نبود وزنم شده ۵۰/۱۰۰  کلی مهمون برام اومد دیگه وقت نکردم بیام تاپی ...

سلام گلم🌸

دیشب گفته بودی که مهمون داری.. دیگه من لیست را رد کردم  و نوشتم که به علت مهمونداری نتونستی وزن بدی..

افرین تقریبا به هدفت رسیدی👏👏👏 هفته بعد میری تثبیت💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عشقم ببخشيد اگه ميشه من امشب گزارش ندم تا ٩ خوب بودم خونه مادرشوهرمم نشد گند زدم علتارم شب ميخونم ...

باشه🌸

@سمیه1396     سلام گلم من امروز کالری شماری نکردم ، راستش روحیم خراب😭 ، میخوام پریودشم ...

به خاطر پری، اینقدر حالت خراب شده دختر😕 بابا این دیگه هر ماه واسمون پیش میاد، باید باهاش کنار بیاییم و ببینیم با چی حالمون بهتر میشه .

چای دارچین درست کن با عسل بخور 

@sepiiiiiideh  سلام سپیده جون عزیزم من دو روزه به اصرار همسرم اومدیم روستا زادگاهشون خیلی بهم سخت گذشته یعنی بچم دندون درمیاره مدام بی قراری کرده از دو شبه نخوابیدم😢 ، نتم فوق العاده ضعیفه الان که نصفه شبه وصل شد فقط نتونستم زودتر بگم نمیتونم گزارش بدم😢 تازه همین الانم به شدت اوضاعم خرابه همه بدنم به خاطر گزش کک میخاره😢 خودمم کهیر مزمن دارم قوز بالا قوز😢 انشالله فردا یر میگردم خونمون خواهشا اخطار نزن برام اصلا ترازو در دسترسم نبود وزنمو بگم ببخشید 😂😂😂😂😂

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
گزارش#   @سمیه1396     به دلیل مهمون داری کالریمو حساب نکردم ولی ۱۰۰۰ رو هم پ ...

افرین گلم 👏👏👏👏با وجود مهمونداری عالییی رعایت کردی..👌

ماشاالله اب جقدر خوردی😅

@سمیه1396     امروز خوب نبودم ببخشید...مجاز 1200 مصرفی 1168 ورزشامم دارم انجام‌میدم ایش ...

گلم چالش حذف قند را عالی رعایت کردی..

فقط تو رژیمت، سبزیجات و میوه  کم داشت😉

نه عزیزم😂این جاری بزرگمه ۱۰سال ازم بزرگتره اون که گفت اگه هیکل توروداشتم خودمومیکشتم ازمن کوچیکتره ...

ژنشون خوبه😒

سلام گلم🌸 دیشب گفته بودی که مهمون داری.. دیگه من لیست را رد کردم  و نوشتم که به علت مهم ...

مرسی مهربونم🙏🌹😘

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

گزارش#  

صبحانه:چای+خرما+نان۳.۵کف دست+پنیر(۲۶۷)

ناهار:کباب برگ😩(لهنتی پرکالری)+ماست(۳۸۱)

میانوعده:چای+خرما+خربزه+توت+چای+قند😢(جایی بودم هیچی نبودباچای بخورم مجبور شدم قندبخورم😑)(۵۴۷)

شام:کوکوسبزی(۴۰)یه نیشگون فقط گرفتم

مصرفی:۱۲۳۶

مجاز:۱۲۶۰

ورزش:هیچی

چالش آب۸لیوان👍

چالش درازنشست👍

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوس دارم چون چشمای خوشگلی دارم

انگیزه#  ❤❤❤

چی بگم دیگ 🤦‍♀️

والا تا الان بیرون بودم 🥺شرمنده دیرشد اخطارم بگیرم اشکال نداره سرگروه جون

@ati_hami  

@donyay_kochak  

@مامی_خوشگل  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم