2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829325 بازدید | 290067 پست
جانم چراااااا نیستی؟ چرا گزارش منو ج نمیدی؟؟؟    

سلااااامممممم

اتفاقا تو نیستی

۲ بار تگت کردم تگ نشدی کاربریتم نتونستم پیدا کنم به الهه هم گفتم متاسفانه اونم نتونس تگت کنه. نگرانت بودممممم. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خب چيكار كنم شما يكم راهنمايي كنيد😔

وقتی هر روز بهت میگم چرا اینکارو کردی خودش راهنماییه. توضیحات الهه رو با دقت میخوندی همه چیو گفته حتی گفته که صبحانه حتما بخورین و حتما نونی باشه!

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش.بزنیم#   سلام سرگروووووه جون صبحانه:شیر و ۳۰ گرم نان +۲تخم مرغ اب مز=۳۰۰ ناهار:قورمه ...

عالی بودی دختررررر

چالش قندو رعایت نکردیاااا ساقه خوردی🙃

گروه_نارنجی2#  

سلام صبح تون بخیر

دوستان چرا چالشا رو یا اصلا قید نمیکنید یا یکی درمیون میگید آخه !!!!!!!!

چالشا 

۱_درازنشست

۲_حذف قند (تا ۲۰خرداد)

3_خودتو دوست داشته باش

4_انگیزه 

گزارش_سرگروه# برید داخل این هشتگ گزارش های منو بخونید دوست دارم برنامتون شبیه باشه به برنامه من، همه چیز از همه مواد غذایی بخورید و برنج و نون هم با رعایت اصولش لطفاااااا

یکم رعایت کنید به خاطر خودتون فقط (سرگروهتون به جهنم😒😒😒😒

@shimahamed @shimagh @marshmallow444 @golpari9397 @honamik29192  

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

سلام دوستان 

به کمکتون احتیاج دارم 😢😢

کسی برنامه کالری شمار کرفس نصب کرده؟؟

میتونید راهنماییم کنید ؟؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام ب خوشگلای مانکن خووودم.  شبا ک شما میخوابین سرگروهتون بیداره شما خواب خوش میبینین اون تو ...

سلام عشقم ممنون 😍😍😍 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عزیز دلم برای قسمت داخلی رون پاهات چه کار میکنی؟  من همه قسمتای رونم داره آب میشه ولی همون ...

ببین دراز بکش رو زمین

پاهاتو کاملا صاف بیار بالا

بعد تا جایی که میتونی باز کن پاهاتو و ببند

تا هرچندتا که میتونی انجام بده

و یکی اینکه پاهاتو بیشتر از عرض شونه ات باز کن

دستاتو بزار رو کمرت

زانوی راستتو خم کن و روش خم شو که پای چپت به حالت اُریب صاف بشه و کشیده بشه

و بالعکس

سلام ب خوشگلای مانکن خووودم.  شبا ک شما میخوابین سرگروهتون بیداره شما خواب خوش میبینین اون تو ...

گزارش# امروز 

صبحانه چای و خرما و یه سیب (100 )

ناهار جوجه کباب و سالاد کاهو و شش تا زیتون و پنج قاشق برنج (500 )

شام آش دوغ (200 )

میان وعده هندوانه یه قاچ و یه قاچ طالبی و توت فرنگی و گوجه سبز  و چای ویه خرما (250 )

کالری مجاز 1100

کالری مصرفی 1050

ورزش ها پیاده روی تند نیم ساعت و بازی با بچه ها تو حیاط فوتبال و وسطی نیم ساعت و چالش دراز نشست انجام شد

چالش حذف قند انجام شد

انگیزشی من میخوام لاغر بشم که جاریم منو می‌بینه نگه تو نمی تونی لاغر بشی لاغری ژنتیکی منو ببین هرچی میخورم تکون نمی خورم دوباره چاق میشی 😠😉

من موهامو دوست دارم و همیشه مواظبش هستم 😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
نگین جان من دیشب گزارش دادم صفحه ۱۳۰۹۸ 

ببخش تو اعلانات من هیچی نیمدا پووووزش عالی بودی مثل همیشه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
5000 قدم یعنی نیم ساعت  ولی من هلاک شدم نمیدونم چرا الان از کمر درد و پا درد نگم براااات😩

از این به بعد یه کفش پیاده روی خوب پات کن

حتی برای ورزشاتم اگه اذیتی کفش بپوش (هوازی )

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم روزت بخیر سحری سوپ مرغ یک لیوان و خرما ۲۵۰ کالری افطار هفت ق پلو و جوجه کباب ۴۵۰ کالری ...

عجب چرا تگدونم خراب شده س🤔

عزیزم خیلی عالی بود خسته‌نباشی👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خیییلی عالی هستی جان. چایی زیاد میخوری گلم.کمخونی میاره ها. کالریتم پر کن. کالری یک خیار و یک گوج ...

همیشه 100تا از کالریم میزارم براوقتی همسرجان میاد بعد من چیزی نخورم عصبانی میشه چایی نمیتونم نخورم عادت دارم به چای زیاد خوردن چشم کالری 1خیار 1گوجه رو حساب نمیکنم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
عزیزم مصرف کربو امروز بالا بوده نان و کوکو و سیب زمینی  بهتر بود کوکو تو با کاهو لقمه میکردی ا ...

سلام عزیزم امتحان میکنم اصلا یادم نبود با کاهو لقمه بگیرم

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪