2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان ممنون عزیزم پوف ترسیدما گفتم بایدتنظیم کنم بیدارشم میشه چیزایی که خوردم ببینی؟  سلام ر ...

نوش جونت عزیزم.

نونت رو کمتر کن.

ورزش قدرتی رو بیشتر کن.رقص و پیاده روی و پروانه هوازیه.

الان چالش حذف قند و شکر مصنوعی داریم.یعنی اگه عضوشدی باید قند و نون روغنی و بستنی رو فعلا غلاف کنی.

سعی کن وعده صبحونه رو کامل بخوری. ناهار رو مفصل ولی سالم.و شام رو سبک بخوری.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@هستی،بانو  

سلام

صبحانه:نان روغنی+پنیر+چای بدون قند(263)

ناهار:آبگوشت +لواش+سبزی خوردن (333)

میان وعده ها:هندوانه +خرما+ماست+گوجه فرنگی +خیار +گوجه سبز (250)

شام:سوپ جو(140)

کالری مجاز :1220
کالری مصرفی:986

آب8لیوان

ورزش :30دقیقه حلقه+ 50 تا پروانه + 25 تا دراز نشست

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50
سلام گلم بنظرت عکس بالا مرغه چند کیلو هست؟ 

خخخخخ عکس بالا رو زدم نگاه کنم الهه بود😂😂.باشه نگا میکنم صفحه قبله

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
اخه بعضی روزا ناهار نمیخورم و تا میام خونه ساعتای ۳و ۴ناهار میخورم دیگه میل به شام ندارم سیرم بعدم ش ...

خوبه پس. دارچین متابولیسمتم میبره بالا.نوش جان

@kiarash_mami  

گزارش#  

سلام زيبا جون خوبي

سحرى ٦ قاشق پلو ٥٠ گرم سينه مرغ يك ليوان دوغ٢٧٨ كالرى

شام و افطار ١٠٠ گرم سوپ جو ٥٠ گرم پلو(فكر كنم خيلى كمتر بود اصلا نتونستم بخورم،دست بالا حساب كردم)٥٠ گرم خورشت قورمه سبزى ٥ تا خوما٣٨٥ كالرى

ميان وعده ميوه ميخورم

مصرفى٦٦٣ مجاز ١١٤٠

اب فعلا نخوردم

چالش قند👍👍

زيبا جون چند روزه حالم خيلى بده اصلا نميتونم خوب ورزش كنم و خوب غذا بخورم 

چالش خودتو-دوست-داشته#  

خودمو دوست دارم چون سعى ميكنم مهربون باشم(زيبا جون من در واقع خودمو دوست ندارم  حداقل امروز اينجوريم)

چالش #انگيزه

ياد اون موقعى ميفتم كه وقتى هر لباسي ميبوشيدم همه ميگفتن خوشبحالت چه هيكلى.

خیییلی خووووب. مرررسی😍😍. فردا باید دیر پاشی نه امروز😉. میگم برای عمل امدن مخمر شکر تیاز تداره. ...

واقعا؟! من همیشه شکر میریختم، دفعه بعد بدون شکر امتحان میکنم، مرسی 😚

هنوز که لاعر نشدم که 😁😂

انشالله ۱ ماه دیگه بهم بگین 😍

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
نوش جونت عزیزم. نونت رو کمتر کن. ورزش قدرتی رو بیشتر کن.رقص و پیاده روی و پروانه هوازیه. الان چال ...

ممنون عزیزم لطف کردی چشم سعی میکنم کم کنم نونم. روی جفت وشمام اونارم کم میکنم. فقط الان من چیکارکنم? کالریام پرنشده میلم ندارم. 😑بستنی بخورم؟ یادیگه نخورم چیزی؟ 

ببین اندازه ی دستمه🥴 

یاخدا با دستت بگم چندکیلوئه؟؟

مگه سعیدفتحی روشنم؟؟😂😂😂.

بنظرم دو کیلو بیشتره

واقعا؟! من همیشه شکر میریختم، دفعه بعد بدون شکر امتحان میکنم، مرسی 😚 هنوز که لاعر نشدم که 😁😂 ان ...

اره عزیزم نیاز نیس شکر. بیست دقیقه استراحت بده بهش ور میاد خودش.