2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832865 بازدید | 290067 پست
جدی؟ 😂😂😂😂😂😂از بس فکر کردم چیه گفتم گرا اینجا نمیارن پس😂😂😂😂 نوش جونت عزیزم

ای جانم دوسی جون 😘😘😘😘ممنونم

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چالش#  خودتو دوست داشته باش

من بدنمو دوست دارم چون لباسهای سال ۸۹ یا ۸۸ ام که خیلی دوستشون داشتم دوباره اندازم شده😍

چالش#  انگیزه

خیلی خوبه چالش حذف قند گذاشته شده چون اینطوری کمک خیلی بزرگی به درمان ناباروری خانمهای pcoمیکنه و همینطور همه بهتر لاغر می کنند .عالیه من نتیجه شو پارسال دیدم

اره سختیش که سختههه.. یه مدت طاقت کنیی، عادت میکنی🌸

من کلا بااین چالش  هوس شیرینی از سرم پریده با وجودی که دیشب کیک نارگیلی وکلوچه کنجدی درس کردم حتی یه تکه نخوردم☹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام جیگر سحری دو کفگیر نخود پلو و یه کاسه ماست 600 کالری افطار دو کف بربری و پنیر و سبزی 250 یه ...

سلام عشقیی🌸

به به چه ورزشای توپییی👏👏👏👏

گلم هر سحری ، برنج بخوری، خطرناکه هااا🤨شکمت بزرگ میشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
روحم درد میکنه یه مشکلی پیش اومده دعا کن ب خوبی و خوشی حل بشه

ای واای.. درد روحی بدتر از درد جسمه😓

ان شاالله که مشکلت به بهترین نحو حل بشه و هر جی خیره همون بشه.. خدا پشت و پناهت هست💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم من پهلوم خوب شده ولی کپل هام خوب آب نمیشه دیشب ورزش کردم حس کردم

کپل همون با سن هست یا شکم😁

اره ترکیده روم نشد حساب کنم سمیه😁 خسته بودم😌 هی نگاهه پیتزاعه کردم تو دلم گفتم پشیمون میشی نخ ...

مسول شونه راستت کم کاری داره میکنه ها.. باید باهاش صحبت کنم😐😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز