2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست

@بامدادخمار  

سلام من ک دارم کم میکنم حرکات شکم و پهلو رو با ددمبل بزنم حجم میده یا آب میکنه؟ من فکر کردم چون سنگین میشه بیشتر چربی یوزی میکنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@sepiiiiiideh  

سلام من ناهار آبگوشت خوردم با نان سنگک ب نظرت شام اندازه ۵ تا قاشق برنج بخورم یا ن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش#  

@donyay_kochak  

سحری:هندوانه +طالبی+۷ قاشق برنج+۵ قاشق قورمه سبزی:۶۶۴کالری

افطار:یه قوطی کبریت پنیر+یه لیوان سبزی+یه خرما+سه کف دست نان لواش+یه خیار:۲۰۷ کالری

شام :سه ملاقه سوپ جو۱۴۰کالری

میان وعده : یه لیوان شیر+یه خرما +یه خیار:۱۴۷کالری

کالری مصرفی۱۱۵۹

کالری مجاز ۱۱۶۰

حذف قند👍

دراز نشست👍

آب ۷ لیوان

مولتی ویتامین👍

ورزش : یه ساعت پیاده روی+نیم ساعت رقص+نیم ساعت حلقه هولاهوپ😊

انگیزشی : من عاشق شکمم هستم چون دنبه نداره😂🤣🤣🤣🤣

همه ما بزودی صاحب شکمی بی دنبه خواهیم شد😎

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
گزارشت خیلی عالی بود.مرررررسی👌👌👌. اب رو حتما حتما بیشتر کن. پوستت خشک میشه.معدت خوب کار نمیکنه.ی ...

عزیزززز دلم من مهمون دارم رفتن گزارشمو میدم

ببخشید

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

@kiarash_mami  

گزارش#  

سلام زيبا جون طاعاتت قبول و خسته نباشى🌹🌹

شام نان سنگك دوكف دست ٢٠٠ گرم سينه مرغ و ده تا خلال متوسط سيب زمينى ٧٠٠ كالرى

ميان وعده ٥ تا خرما خوردم ١٠٠ كالرى

٨٠٠ كالرى تا الان خوردم بقيه هم ميخوام ميوه بخورم مجاز ١١٤٠

آب. ٣ ليوان تا الان

چالش خودتو-دوست-داشته#  

خودمو دوست دارم چون بفكر سلامتى جسم و روحم هستم لايق بهترينها هستم.به آرزوهام اهميت ميدم و براى وسيدن بهشون تلاش ميكنم

چالش انگيزه

نا اميدمباش،نااميدى بزرگترين دشمن آدمهاست

چالش حذف قند👍👍👍

اینو هم خوندی؟؟ @nadia2019    

صبحانه =—

نهار=٧ ق برنج ،١عدد ران مرغ ،٢ ق زرشك

ميام وعده=سه گاز متوسط بستني شكلاتي

اب=٢ليوان 

شام=كالباس ٣عدد ،يك عدد نان باگت

ورزش=٤٠دقيقه رقص 

چالش درازنشست =٣٠تا

اسكات=٢٠تا

گروه نارنجي🧡

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
عه  چه خوب😍 آخی 😢عزیززززم خدا رحمتش ن کنه 🌺 خدا خیلی دوستت داشته که بهت همچین خواه ...

آره گلم قسمت اولشم خوندم  واقعاً خدادوستش داشته 😍یعنی خدامنوندوسته آبجی ندارم😢😅😅😅مزاح بود😜😜😜

قسمت ما بشه انشاالله😢😢😍😍😍

انشالله حتما میتونی 🥰🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
فدای تو فاطمه مهربون بششششم. گلم خودت خوبی و مهربونی ک بقیه هم خوب میبینی. قبلا هم گفتم هیچوقت هیچ ...

گزارش#  @مامان_الیساهستم
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: ۱ کف دست نان+ ۱۲ گرم کره بادام زمینی+ ۱۰ گرم عسل

م.و: ۱ لیوان شیر کم چرب

نهار: ۲۰۰ گرم عدسی

م.و: ۲ عدد گوجه+چای و ۴ خرما

شام: ۱۶۰ گرم پیتزا خانگی کم پنیر +۲ ق سس سالسا+۳عدد زیتون(ساعت ۸ و نیم خوردم، ۱ ساعت بعدش ورزشم رو انجام دادم)
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺
کالری مجاز ۱۰۵۰
کالری مصرفی  ۱۰۴۸

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

چالش قند✔

چالش دراز نشست✔

۱۵ دقیقه حلقه ✔

اپ کاهش وزن در ۳۰ روز، روز ششم✔

نیم ساعت رقص ✔

قرص مولتی✔

آب تا الان ۷ لیوان✔

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
#خودتو_دوست_داشته_باش‍ عاشق قد و قوارمم، کوچولوی دوست داشتنی 😊

#چالش_انگیزه‍ عاشق اینم که نیم تنه بپوشم پس باید حسابی کمر باریک بشم 😍😍😍

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
مثلا حرکات شکم پهلو رو با دمبل میزنم بیشتر چربی سوزی کنه

اره برای پهلو و شکم خوبه. ولی بازو نه.حجم میگیره.من برا بازو میزنم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش#   @مامان_الیساهستم 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 صبحانه: ۱ کف دست نان+ ۱۲ گرم کره ب ...

خیلی خووووووب کمرباریکِ دوست داشتنی👌👌👌👌.

همه چی عالی و کامل.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چقد همتون خوبید و مهربون😍😍تک تکتون رو دوست دارم و بخاطر انرژیهای مثبتتون آگاه و ناخودآگاه ک وارد م ...

عزیزم غصه نخورخداخودش به موقعش بهت یه نازشومیده بخدامن سرپسرم ۳سال منتظربودم اینقده حرف شنیدم دهن مردم همیشه بازه الانم بهم میگن توتک زابودی دیگه باردارنمیشی بزارانقدبگن 😍😍😍خودتوعشقه فاطمه جون😘😘😘