2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
افرین،، 👏👏👏👏👏  فقط سحریت چقدررر سنگین بوده😓

اخه مثلا از ١ شب شروع ميكنم تا اذان😂😂

بعد به ميان وعده حساب نميكنم همرو به سحري حساب ميكنم واسه همون تو نظره اول سنگين ديده ميشه😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
نه عزیزم دارچین فشارمومیندازه😔

چیزای گرم زیاد بخور...

اب جوشیده ولرم هم  عالیه.. تنها راهش همین نوشیدن هست...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نصف مرغ !!! ماشاالله سرگروهت ببینه، پس میفتههه دختر😅 میدونی چند کیلویی بوده؟؟؟ تقسیم بر ۲ ک ...

قبلا از این بیشتر میخوردم😁😩

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام گلم🌸 به به عالیی و کامل👏👏👏👏 واقعا همه چی از (من) شروع میشه .. 👌👌👌

🙏😍😘

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
 نصف مرغ !!! ماشاالله سرگروهت ببینه، پس میفتههه دختر😅 میدونی چند کیلویی بوده؟؟؟ تقسیم بر ۲ ک ...

یعنی چی 

مثلا 1 کیلو بوده 

چقدر بزنم؟ 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

#گزارش‍  @مامان_الیساهستم

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: شیر قهوه

نهار: ۹۰ گرم از پیتزای دیشب 😁

م.و: ۱۵۰ گرم خربزه

شام: ۱۳۰ گرم نان باگت+۱۶۰ گرم سوسیس بندری+۴ عدد زیتون (۳ ظهر بیدار شدم 😁 این شام یه جورایی نهارم بود دیگه)

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺

کالری مجاز ۱۰۵۰

کالری مصرفی  ۱۰۵۸

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

چالش قند ❌ خودم نون باگت پختم، برای عمل اومدن مخمر توش شکر ریختم 😩

چالش دراز نشست✔

۱۵ دقیقه حلقه ✔

قرص مولتی✔

آب ۷ لیوان✔

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

#خودتو_دوست_داشته_باش‍  من یه عاشقم، عاشق زندگی😍😊

#چالش_انگیزه‍  اینکه همه بهم بگن چه لاغر شدی خیلی حس خوبیه، و میخوام زودتر بهش برسم 😁😍😍😍

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
نه نمیدونم چند کیلو بود اما کوچولو بود  الان مانکن خیلی کالریشو زیاد زده ترسیدم🥵

اگه اندازش را نمیدونی همون طبق کالری مانکن یا کرفس که داری حساب کن..

گلم همیشه قبل خوردن هر جیزی اگه کالاریش را حساب کنی ، این اتفاق های غیر منتظره پیش نمیاد😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام روزاول من :

صبحانه؛ 1کف دست نون بربری1کف دست سنگک ونصف قوطی پنیر3لیوان چای سبز3تاقندمتوسط

ناهار؛ نیم ملاقه آش, 7قاشق برنج ویک تکه کوچک سینه مرغ

شام؛ 2کف دست نون روغنی 1/4قوطی کبریت پنیر3لیوان چای و4تاخرما شیرازی

میان وعده شب:بستنی هنوز موندم بخورم یانه؟؟؟؟ جانداره معده ام هاولی پرنشده کالریم چیکارکنم؟ 

@sepiiiiiideh    

ورزش:نیم ساعت پیاده روی متوسط

نیم ساعت رقص صبح

نیم ساعت رقص بعدشام

درازنشست:15تا

حرکت پروانه پا10

سلام عزیزم من اومدم😃،، عکس میدی؟ 🙈🙈

اره گلم ... هر وقت عکسو را دیدی بلایک

گزارش#  

سحر:نان خشک۵۰گرم+پنیر+خیار+گردو(۳۲۴)

افطار:چای+خرما+شیر+عسل(۱۵۸)

شام:خوراک لوبیا+کاهو(۲۱۰)بیشتربودا ولی نصفش سوخت🤕🤕

میانوعده:چای+خرما+موز+شیر+طالبی+پسته+آلوچه(۵۶۹)

مصرفی:۱۲۶۱

مجاز:۱۲۶۰

ورزش:حلقه+چالش شکم

چالش آب۸لیوان👍

چالش حذف قندمصنوعی👍

چالش درازنشست👍

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو دوس دارم چون دستپختم عالیهههه🥰🥰

انگیزه#  

خیلی خوشحالم ک الان خیلی ازلباسایی ک برام کوچیک‌شدن یابد بودن تو تنم‌ اندازمه😋

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@donyay_kochak  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
اگه اندازش را نمیدونی همون طبق کالری مانکن یا کرفس که داری حساب کن.. گلم همیشه قبل خوردن هر جیزی ...

بدبخت شدم که😰

مانکن خیلی زیاد زده 

اندازه ی کل کالری مجازم🤕