2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832913 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

افطار چای.خرما ۲تا.پتیر ۴۰گرم.گردو ۳تا.گوجه.خیار.شیر دارچین.لواش ۴کف.تخم مرغ ابپز(۵۳۱)

شام سوپ جو ۱۰ق.سیب زمینی ابپز.سالاد.زیتون ۱۰تا.ماست و دوغ ۱لیوان.(۵۱۴)

میان وعده موز.هندوانه ۴۰۰گرم.چاقاله ۲۰تا.هلو یکی.زردالو ۲تا.تخمه ۲۰گرم.بادوم زمینی ۲۰تا.۱لیوان شیر (۷۵۴)

محاز ۱۸۰۰ مصرفی ۱۷۹۹

ورزش نیم ساعت میرقصم.۵۰شنا دیوار.چالش شکم و دراز نشست.

اب ۶لیوان

چالش# انگیزه :انگیزه اصلیم سلامتیمه چون وقتی بالای ۱۰۰ کیلو بودم به شدددددت زانو درد داشتم.جوری که نماز نشسته میخوندم .رو زمین میشستم اصصلا نمیتونستم بلند شم.روم به دیوار رفته بودم توالت فرنگی خریده بودم 🙈🙊😷(چیزی که همیشه ازش متنفر بودم ولی چاره ای نداشتم)

به معنای واقعی تبدیل شده بودم به یک عدد پیرزن😁😂😂😂😂

الان خداروشکر  توالت فرنگی رو انداختم دور نمازم دیگه نشسته نمیخونم.هنوز یه کم دیگه درد دارم که به هدفم میرسم و همه دردامو میندازم آشغالییییییی😂😂😂😎😎😎😎

@sepiiiiiideh  

@مامان_الیساهستم گزارش#  

س:پنیر ونان وخرما ۳۵۰

افطار:یک لیوان شیر وخرما ۲۰۰

شام:پلو یک کفگیر .خورشت یک ملاقه ۴۵۰

م وعده :طالبی ۲۰۰

۸لیوان آب چالش شکم حذف قند ورزش ۴۰ دقیقه هوازی 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سپیده جونم من برگشتم😍💙 #گزارش امروزم صبحانه : تخم مرغ آبپز + نان لواش (۳۰۰) میانوعده👈🏻 هندو ...

سلام بهارجون چ عجب😆😆😆😆

کربوت زیاده ننه ماکارانی واسه شام خیلی سنگینه ناهارتم ک پلو بوده😮😮

ورزسات عالی💪💪💪💪❤❤

سهیلا جون کار با دمبل چربی سوزی رو بیشتر میکنه

من از یه بدنساز پرسیدم.قهرمان کشوره. گفتش اول باید با حرکت چربیها رو اب کنی و بعدش دمبل بزنی ک سفت بشه و عضله بسازه.وگرنه حجیم تر میشه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@مامان_الیساهستم گزارش#   س:پنیر ونان وخرما ۳۵۰ افطار:یک لیوان شیر وخرما ۲۰۰ شام:پلو یک کف ...

عزیزم کالری مجاز و مصرفیت؟؟

دوتاچالش انگیزشی؟؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ارده شکر!!!عزیزم ارده از کنجد و روغن هست ذره ای شکر نداره  شیره خرما هم که اصلا شکر نداره  ...

اره فک کردم منظورش حلوا ارده ست.

نوش جونت عزیزم ولی تکرار نشه دختر (الکی من سرگروهتم)😎🙂😎 روز یکشنبه ای تو ماشین جعبه شیرینی هی ر ...

سلام عزیزم آره باید اراده امو قوی کنم دیگه 😛😛😛😛  منظورم همین آپ ۳۰ دقیقه چالش لاغری بود همشو انجام داده بودم کپل و بازو و شکم دیگه نوشتم کلی همه بدن سرگروه الکی جانم

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
من از یه بدنساز پرسیدم.قهرمان کشوره. گفتش اول باید با حرکت چربیها رو اب کنی و بعدش دمبل بزنی ک سفت ب ...

ببین ما ک مثل اونا سنگین کار نمیکنیم ک همین حرکات قدرتی رو با دمبل انجام بدیم چربی سوزی بالا میره الهه خودش میگفت

۱۵ دقیقه حلقه زدم 💪💪💪💪 ۱۵ دقیقه دیگه مونده💃💃💃💃💃

از یه طرف میزنی یا از دوطرف  من فقط از یه طرف میتونم برعکس نمیتونم پاهات درد نمیگیره من شاید وزنم بالاست پاهام درد میگیره کف پام

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
از یه طرف میزنی یا از دوطرف  من فقط از یه طرف میتونم برعکس نمیتونم پاهات درد نمیگیره من شاید وز ...

از سمت راست میزنم برعکس نمیتونم😂😂

نه ی کوچولو درد میگیره راه میرم بعد حلقه خوب میشه

از سمت راست میزنم برعکس نمیتونم😂😂 نه ی کوچولو درد میگیره راه میرم بعد حلقه خوب میشه

آخه تو سایت خودش خوندم اگه از یه طرف بزنی بدن کج میشه وچربیای یه طرف آب میشه منم ترسیدم ولی بلدم نیستم از سمت دیگه بزنم اینقد افتاده رو قوزک پام کبود شده

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم کالری مجاز و مصرفیت؟؟ دوتاچالش انگیزشی؟؟

ببخشید هرکاری میکردم اسمت آبی نمیشد اونقدر امتحانش کردم که چالشها یادم رفت 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز