2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

سلام گلم 🌺

میان‌وعده سحر👈بادام زمینی نمکی حدود 10 گرم + زردآلو سه تا(زدم 50 گرم) + گوجه سبز دو تا (زدم 3 گرم)

سحری 👈 کباب تابه ای 42 گرم

افطار 👈 شیر قهوه 150 گرم😋 + خرمای رطب 1 عدد + گردو یک چهارم + نان لواش سبوسدار حدود 10 گرم + خامه تازه حدود 35 گرم + مربای به حدود 2 قاشق چایخوری(از به ها نخوردم از مایعش خوردم)

{اینارو هم نمیخواستم بخورم ولی چون به خاطر من بابام خامه گرفته بودن دیگه چند لقمه ای خوردم}

شام 👈 پفیلا 20 گرم

جمع کالری 👈 495 تا

آب 8 لیوان ✔️

چالش ورزش

چالش شکر❓نمیدونم سمیه به خاطر همون مقدار خیییلی کم مایع مربا چالشم خراب شد؟ چون خامه که بی مزه است مجبور شدم روی هر لقمه یک قطره از مایعش بریزم تا یک کم مزه بگیره☹️تازه حالا یادم اومده که ای کاش با، عسل میخوردم🤦‍♀️کاش زودتر یادم میومد😔

اگر چالشم خراب بشه خیلی بد میشه🤕چون من امروز جلوی خودم رو روی دسر مورد علاقمممم و زولبیا و بامیه و یک عاااالمه خوراکی که بچه خواهرم داشت جلوم می‌خورد نگهداشتم، 😞حالا اگر به خاطر همون دو قاشق چالش خراب بشه دیگه خیلی بد میشه⛔

خودم_رودوست_دارم#   چون امروز با اینکه از ذره ذره وجودم کم شد ولی تونستم لب به هله هوله های خیییلی خوشمزه ای که جلوم بود نخورم💪

انگیزه#   کمتر شکر بخورید، شما به اندازه کافی شیرین و دوست داشتنی هستید.😍😘

@سمیه1396 سمیه خیلی ناراحتم امروز😢نگاه کن من حتی تا ساعت 2 هم وایمیستم تا ورزش کنم

رفتم ریمیکس جدید دان کردم برای ورزش

یک ساعت آهنگ گوش می‌کنم که انرژی، بگریم ولی هیچ به هیچ اعصابم بیشتر داغون میشم 

اصلا حال ورزش ندارم

همیشه وقتی نزدیک پری میشم حال و احوالم کلا به هم میریزه دیگه 

بی اعصاب

داغون 🤕بی انرژی

بعد هم که میبینم نمیتونم ورزش کنم بیشتر حالم گرفته میشه☹️

حالا دیگه تا، آخر ماه رمضون ورزش نمیکنم چون فک، کنم روزه هم باعث شده یک کم ضعیف تر هم بشم

قراره برم یک آمپول بکمپلکس بزنم شاید بهتر شدم😞🏥💉😱

فقط خداروشکر تا حالا تونستم جلوی خودم رو نسبت به اشتهای کاذب به شیرینی نزدیک پری نگهدارم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
ای بابا چرا اینجوری میگه خب 😐

من چه بدونم می‌دونی الان دارم گریه میکنم شانس منه خسته ام کرده خیلی سرم غر میزنه دیگه دلم ازش شکسته فردا می‌خوام برم خونه مادرم اینا بمونم باز از غر های این راحت میشم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم عشقم حقیقتا شکوه انگیزه خوبی داشت نمیدونم چی شد 😕 تو الانم گزارشات عالین امشبم که گزارش ن ...

آره واقعا شکوه خیلی اراده ش خوبه ایشالله باز قوی میاد جلو💪

فدات بشم 😘

فستم را که گندیدم😭😔گفتم این چند روزو یکم فکرمو بزنم به بیخیالی تا بعد ماه رمضون دوباره با رژیم و ورزش بیام جلو ازبس بهش فکرمیکنم زیادی حساس شدم 

ولی با وجود افرادی مثل تو دوباره منم انگیزه میگیرم ودوباره شروع میکنم😘😘💪

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
من چه بدونم می‌دونی الان دارم گریه میکنم شانس منه خسته ام کرده خیلی سرم غر میزنه دیگه دلم ازش شکسته ...

مگه تقصیر توعه خوب حرفش چیه خسته شده از اینکه تو این طوری شدی ؟ یا چون راضی به عمل نیسی غر میزنه ؟؟؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خخخخ من گفتم الان نصف بچه ها رژیم شکنی میکنن 😂خداییش اینجا یه حالو هوای رژیمی دیگه داره کاش بشه یه ...

منم با گروه کاملا موافقم

خیلی عالی میشه اینطوری

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
آره واقعا شکوه خیلی اراده ش خوبه ایشالله باز قوی میاد جلو💪 فدات بشم 😘 فستم را که گندیدم😭😔گفتم ...

فقط ۵ تا مونده هاااااا تو میتونی من مطمئنم 💪💪💪💪💪میخوای این یه هفته رو تثبیت باش حداقل خدایی نکرده نشه انتحاری 🤣🤣🤣البته میدونم تو قوی تر از این حرفایی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
فردا فست نگیر لطفا  ورزشتو بیشنر کن ،یکم از کالریت کم در حد ۲۰۰کالری یکی از چالشا دوست داشتن ...

🤣🤣🤣🤣🤣الاهی فدات شم چشم بهتر گزارش میدم فقط و فقط بخاطر صبوریت عزیزم 😂😍😍😍😘😘😘😘😘😘

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

منم با گروه کاملا موافقم خیلی عالی میشه اینطوری

واقعا عالی میشه  هیچی از این سایت بعید نیس من نمیدونم الهه جون چرا راضی نمیشه

فقط ۵ تا مونده هاااااا تو میتونی من مطمئنم 💪💪💪💪💪میخوای این یه هفته رو تثبیت باش حداقل خدایی نکر ...

خداروشکر متابولیسمم بالاست چون ایام عید رژیم نبودم اما وزنم زیاد نشده بود الانم اگه ببینم دارم کوتاهی میکنم تثبیت میگیرم این چندروزم بگذره

ممنونم ازت گل دختر😘

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
خداروشکر متابولیسمم بالاست چون ایام عید رژیم نبودم اما وزنم زیاد نشده بود الانم اگه ببینم دارم کوتاه ...

فدات بشم موفق باشی 🥰😘

واقعا عالی میشه  هیچی از این سایت بعید نیس من نمیدونم الهه جون چرا راضی نمیشه

@بامدادخمار الهه جون چرا راضی نمیشی خب 😅😅😅😅والا ۱۰ ساعت بستهبود دق کردیم

ورزش کردن با اهل و عیال😆😆😆

سمیههههه😳اندامش هیچ فرقی نکرده چرااااا😳😍

قربونت عزیزم همچنین😍

❤❤❤

مگه تقصیر توعه خوب حرفش چیه خسته شده از اینکه تو این طوری شدی ؟ یا چون راضی به عمل نیسی غر میزنه ؟؟؟ ...

نه خسته شده روی اعصابمه همش میگه تو نامزد بودیم هم کمرت درد میکرد بخدا نگین خیلی درد دارم خیلی یعنی الان دارم گریه میکنم آخه من نه میتونم راه برم نه میتونم بشینم خیلی ناراحتم با این وضع ام غذا هم میپزم الان گفت چرا منو زود بیدار کردی ال و با منم هیچی نگفتم آخرش گفتم کمتر به پر و پای من ببیچ اعصاب ندارم 

ظهر بهش گفتم یه خرده به کمرم کرم  بزنه چقدر غر زد منم گفتم ناراحتی برو یه زن دیگه بگیر انگار دلش میخواد هیچی نگفت 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩