2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829338 بازدید | 290067 پست
نه گلم وزن شروع وزن هدف وزن هفته قبل میزنی شروع رو یه بادکنک

چشمممم

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
خانمی من قرار نیس کل زندگی بذارم کنار بیام بالاسر شماها ک با نظم گزارش بدین من از اول نخواستم سخت گ ...

عزیزم میتونم از این بخورم هیچی کالری نداره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا#  #

بچه ها اگه خواستید امشب برای همه منتظرها از جمله من حقیر مژگان دعا کنید

من ۳۳ سالمه دیگه انتظار خستم کرده

دعا کنید من بارداری خوبی داشته باشم من بدن ضعیفی دارم زیاد مریض میشم بتونم با لطف خدا باردار بشم و به

سلامتی بارمو زمین بزارم و یه نی نی سالم به دنیا بیارم

خیلی وقته کم اوردم 😭

گزارش# @عروسترکم     سحری= 10قاشق پلو، 4قاشق قورمه سبزی،یک برش هندوانه ((519کالری)) ا ...

عزیزم عذر میخوام 

سالاد ماکارانی رو چطوری درست کردی

آخه سسش جر قند مصنوعی 😫😫😫 منم میخواااااام

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم سرگروه ها وظیفشون چک کردن گزارشه و اگه ایرادی دارید بهتون بگن و وزن وارد کنن که تاپیک بانظم با ...

الهه جون من کم‌نمیام...خودت هم میدونی ک اگه قراره همشون گزارش بدن یک بار هم بیای تاپیک همشون بخونی و ایراد ها رو بگیم کافیه...

حالا ایشون هنوز از راه نرسیده اونم‌جای کسی دیگه اومد..اشتباه من بود باید قبول نمیکردم با اینکه لیستم پر بود..گفتم اشکال نداره

الان موقع فصل امتحانات...باید ب آزمون های علی رسیدگی کنم

خونه و کارهای نفس

بقیه کارهایی ک خودتون میدونید

چقدر این خانم‌پرتوقع.. مگه پول داده..هزینه داده ک اینجوری شکایت میکنه

ب خدا من موندم چه جوری این همه مدت تاپیک با اینجور افراد نگه داشتی..واقعا ک خانمی و صبور👌

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     سلام عزيزم  فست#   گزارش#   ٥ليوان اب بدون و ...

باشه عزیزم..مشکلت حل شد حتما ورزشتو شروع کن 👌💪

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

راستي @عروسترکم   مينا جون فردا يكشنبه مورخ ٢٨ ارديبهشت بنده پريود هستم و وزن كشي ندارم 🎈🎈 ...

باشه عشقم خوب شد ک گفتی..علامت میزنم واست

@عروسترکم       گزارش#   سحری هیچی افطار یه کاسه بزرگ سوپ جو با یه کف ...

عزیزم‌حتما سعی کن سحری بخوری ک حجم سنگینی رو ب افطار یا میان وعده ها ندی

قیصی هم خوبه واسه شکمت.. آب زیاد بخور حتما

@donyay_kochak  

سحری:1 ملاقه آش رشته

افطاری:2 کف دست نان سنگک+3خرما+1لیوان سبزی خوردن

1سیب+2تا کیوی+15 گوجه سبز

شام:نصف اسنک

کالری مجاز:1080

کالری مصرفی:1077

12 لیوان آب،چالش حذف قند،چالش دراز نشست،45 دقیقه قدرتی،طناب،پروانه،شنا دیواری

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍