2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829289 بازدید | 290067 پست
عزیزم اخه شما خودتم اصن نمیای بهمون سر بزنی ک  فقط غروب میای ی دقیقه و میری ولی بقیه سرگروها ه ...

عزیزم من چند بار گفتم به سرگروه وابسته نباشید حتی اگه سرگروه نیاد شما باید گزارش بزارید و تگش کنید اگه سرگروه کم میاد دلیل نمیشه گزارش نزارید یا وزن نگید و بی نظم باشید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهه جون . واسه کاهش هفته ای نیم کیلو  فرمولش چیه . اخه یک کیلو واسم ضعف میاره . زیادم اضافه وز ...

وزن ضربدر ۲۲ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@جوجو1400

آخیییی😞

انشاالله بهتر بشی گلم 🌺 

عزیزم نمیدونم چرا  اون پستت ریپ نشد

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
چه ورزشای انجام داد که پوستش انقدر خوب جمع شد😍

قدرتییییییییییی والا بخدا هزار بار گفتم ورزش قدرتی انجام بدید که عضله قوی بشه و بدن شل نشه 

💝 منم میگم ماهی چهار کیلو‌،هفنه ای ۱ کیلو حساب میکنم، اگه هفته ای یه کیلو باشه تا عید به هدفم میر ...

ایشالا میرسی 

تو میتونی 👌❤️

@سمیه1396  

عزیزم من از همین حالا و ثانیه و دقیقه شروع کردم، چالش شکر رو💪😅

از دستی اومدم اعلام کردم📢📢📢📢

نمیدونم چرا دو سه بار هی تصمیم میگیرم شروع کنم ولی باز یک چیزی میخورم که توش شکر داره😑

حالا امشب هم افطار چیز های مضر و شیرین زیاد خوردم 😕😂گفتم بذار آخرین باره دارم تا یک ماه دیگه مضر خوری میکنم حسابی باشه😆😖

چند وقته منتظر پری ام نمیدونم چرا نمیاد 😓میلم به شیرینی و غذا زیاد شده و علائمش هست ولی نه دلم ورد میکنه و نه تا حالا علامتی دیدم🚫☹️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
مرسی عشق جانممم💃💃💃💃 فرمدهی رو که کلا بدون تغذیه میرم حالا بعدش منظورت بود چربی‌سوزی ب ...

اره بعدش چربی سوزی باستن برو 

خب منم همینو میگم دیگه سینه من کوچیک نبود که بخوام بزرگش کنم بخاطر همین ورزشی برای بزرگ کردنش نرفتم خودش بزرگ بود 🙈 من لاغر شدم کوچیک شد و راضی بودم از کوچیک شدنش 

قدرتییییییییییی والا بخدا هزار بار گفتم ورزش قدرتی انجام بدید که عضله قوی بشه و بدن شل نشه 

ای بابا الهه هزار بارگفتم یه اپیلاسیون برو حتما این موهارو کوتاه کن 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

@بامدادخمار

الهه جون میگم که روزی چند تا خرما میتونیم بخوریم؟ 

چون من میلم به شیرینی خیلی شده 😕

تازگی ها فهمیدم اگه وسط خرما گردو بذارم و بخورم حالم بهتر میشه😅

عزیزم هر نکته خاصی که فکر میکنید مفیده لطف کنید بفرمایید تا رعایت کنم من فقط دارم گرسنگی میکشم ولی ۱ ...

توضیح جامع امضام رو بخون

نکات_مفید_رژیم#  رو هم ببین 

اگه داری گرسنگی میکشی و وزنت کم نمیشه حتما کالریت پایینه و مناسب نیست بدنت رفته تو فاز قحطی

افرین خیلی خوب رعایت کردی این هفته البته همیشه خوب و عالی بودی. اره ممکنه ی مقدار کاذب باشه بخاطر ر ...

قربوووونت بشم نازنین😍😍😍😍😍😍😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه کنم دیگه آنجل شدم😂😂😂😂😎😎😎😎😎

فداااااااااااات😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
اره بعدش چربی سوزی باستن برو  خب منم همینو میگم دیگه سینه من کوچیک نبود که بخوام بزرگش کنم بخا ...

😂😂😂😂😍😂😂😂😂

چه عالی بوده سینه های تو ایول بابا🤩

باشه مرسی 🌺♥️❤️