2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829296 بازدید | 290067 پست
@مامان_الیساهستم     صبحانه نان روگن و کره ۸گرم و عسل ۲۰گرم (۳۲۲) میانوعده شیرقهوه و با ...

حیلی عالی.مثل همیشه👌👌👌👌.

وعده هات مفید و مقوی و سالم.👏👏👏

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز نماز شب خوندم یاددت کردم واسم پسرت روگفتم وکلی دعا کردم خدا حاجت همه رو بده الهی امین

عزیزدلم😍😍😍😍😍😍خیلی لطف کردی ب منو پسرم منم همتونو دعا میکنم اسمارو تا حایی ک ذهنم یاری کنه میگم اخرشم میگم تمام بچه های تاپیک🙏🙏🙏🙏🙏🙏انءشالله ب هر نیت و مطلبی ک دارید برسید

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام عزیزدلم😍😍😍👌👌👌به به عجب گزارشی👏👏👏👏👏👏👏عالیه دمت گرم👌👌👌👌👌

عزززیزم.مرررسی💙💙💙💙💙💙💞💞💞💞💐💐💐💐💐⚘⚘⚘⚘⚘⚘

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
وای عزیزم فعلا نمیخواد گزارش بدی برات دعا میکنم انشاالله زود خوب میشی غصه نخوریا

سلام سرگروهه مهربونم خوبی؟

من اومدم تازه امروز حالم بهترشد

مهدیه جان دیگ خیالم راحت شده چیکارکنم الان برا رژیمم؟

@بامدادخمار الهه جونم سلام شماهم راهنماییم میکنی من الان اندازه کالریم بخورم؟فقط فعلا ورزش نمیتونم دراز کشم ولی میتونم کالریمو رعایت کنم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

گروه_زرد# 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

نکات مفید 

روز فست👇👇👇

✔بچه هایی که روزه نیستین بعد از هر وعده غذاییتون مسواک بزنین که دلتون نخواد به چیزی ناخونک بزنین😉

✔سحر وافطار غذای کم کالری سیر کننده بخورین

مثل ۱۰۰گرم سینه مرغ کبابی یا تخم مرغ ابپز یا سبزیجات کبابی

حتما حتما سبزیجات کنار دستتون باشه

کاهو فراموشتون نشه من خودم کاهو خورد میکنم با خیار میذارم تو یه ظرف دم دستم هر وقت گشنم شد میخورم 

بطور کلی👇

✔بچه ها کربوهیدرات کم بخورین که شکم وپهلوتون زود اب بشن واز طرفی وزن وسایزتون خوب کم میشن

حالا کربو چیه

✔برنج ونان مخصوصا نان سفید که خیلی بده 

ماکارونی سیب زمینی‌

من خودم غذایی مثل کتلت  وکوکو سیب زمینی که داخلش سیب زمینی هست رو دیگه با نون لقمه نمیگیرم با کاهو لقمه میگیرم یا الویه هم همینطور

✔چالش دراز نشست وحذف قند رو رعایت کنین 

۸لیوان اب فراموشتون نشه

✔اگه یبوست دارین یه قاشق خاکشیر و بریزین تو ابجوش بخورین هر روز که مشکل نداشته باشین روز وزن کشی😒

✔همونجور که میدونین ۱شنبه هم وزن کشیه

وزن هاتونو اینجوری بدین

وزن شروع    وزن هفته قبل    وزن فعلی      هدف

✔تا قبل از اذان مغرب باید بهم بدین وزناتونو اگه کسی نداد با با نهابت احترام اخطار میخوره ودو اخطار حذف از تاپیک❌

بعد ناراحت نشید🤨

💛💛💛💛🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#     @sepiiiiiideh  

سلام سپیده جون

ص:خامه عسل+نون روغنی۲۴۴
ن:خوراک گوشت+۱/۴لواش۳۳۴
ش:جوجه کباب+گوجه+لواش۳۴۷
م و:کشمش+گرمک+پفیلا+شیر+تخمه ۶۱۰
مجاز۱۷۰۰مصرفی۱۵۳۶
ورزش:دراز نشست+پیاده روی
چالش حذف قند+چالش درازنشست
آب.میخورم

سلام سلام خوبید همگی؟؟؟❤️❤️❤️ بامداد جون خوبی عزیزم؟؟؟ من دیگه به ندرت میام سایت،مادرای آبان و آذ ...

عزیز دلم خوبی چه خبر؟؟دلم واست تنگ شده بود

چی کارا میکنی..نی نی جون چطوره

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام عزیزدلم اخه تو نباشی من چیکار کنم😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞تو قوت قلبمی☹☹☹☹❤❤❤❤ انءشالله ک زود زود ح ...

الهیییییی بگرررردمممم...منمممم کلییی دوستت دارم مهربونممم 💋💋💋💋

قول میدم زود زوووود خوب بشم ✋و با قدرت و روحیه بهتری در کنارتون ادامه بدم و کلیییی ازت انرژی بگیرم قشنگمممم 💪💪❤❤❤💋💋

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

عزیزان عضوگیری بعدیتون کیه؟منم میخوام باشماباشم ادم گروهی رطیم بگیره انگیزشم بیشترمیشه..واینکه چالش درازنشست چیه من هرجی گشتم توضیخی راجبش ندیدم

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
سلام عزیزم روزت بخیر گزارش#   سحری پنج قاشق واویشکا سه کف دست نان     افطار دوکف د ...

کاریتو چرا پر نکردی؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤