2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832913 بازدید | 290067 پست
زینک میخورم یه روز درمیون و همون‌ماسک شنبلیله  ریزش موهام خیلی کمترشدهههههه‌

باشه پس من همین ماسک امتحان میکنم ولی زینک واسه من جواب نداد

شروع رژیم ۱۳۹۹/۲/۲۴ 💙گروه آبی💙وزن اولیه:۶۰هدف:۵۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عشقم چه طوری خوبی؟ ممنونم . ما شونصد تا سالگرد داریم سالگرد عقد محضری سالگرد جشن عقد سالگرد ...

سلام گلم... من خوبم😘

اوهههه... چقدر زیااااد😅ماشاالله

ولی رسم کدومشهه؟؟؟ کدومش مهمتره؟؟؟؟ عقد یا عروسی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
موهاتو کوتاه کن. منم موهام خییلی میریخت.چندروز پیش زنداداشمم خدا خیرش بده کوتاه کرد برام. خوب شد😊

منم تا زیرباس.. بود ولی انقد ریخت مجبور شدم تا گردنم کوتاهش کردم ولی بازم ریزش داره حالا نمیدونم چش زدن یا چیز دیگه آخه همه قبلن میگفتن این مویه یا طناب🤦‍♀️

رژیم پروتین همون ک پنج شنبه هاس؟

نه عزیزم. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
باشه عزیزم من الان ۱ سال ماکارونی نخوردم آخه از چاقیش میترسم ولی برنج کم میخورد ۴ یا ۷ قاشق میخورد م ...

منم ماکارونی ماهی2بار میخورم.

ولی برنج هفته ای 2بار.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
منم تا زیرباس.. بود ولی انقد ریخت مجبور شدم تا گردنم کوتاهش کردم ولی بازم ریزش داره حالا نمیدونم چش ...

شاید کم خونی؟؟؟

مال منم زیاد میریخت،، هر از چند گاهی قرص اهن میخورم، بهتر شده 

البته من کم خونی دارم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
منم ماکارونی ماهی2بار میخورم. ولی برنج هفته ای 2بار.

خیلی خوبه منم میخوام ۲ بار درهفتش کنم برنجو،

خوبه باهام حرف زدی یادم انداختی واست صلوات بفرست😉

@شیرین_آردا     صبحانه:پنیر.خیار .گوجه.نون لواش.۴ کف دست .کالری۱۶۲ نهار:سینه مرغ.سبزی.ما ...

عالی بود عزیزدلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خیلی خوبه منم میخوام ۲ بار درهفتش کنم برنجو، خوبه باهام حرف زدی یادم انداختی واست صلوات بفرست😉

قربونت برم عزیزم.

حاجت روا شی🌸🌸

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
شاید کم خونی؟؟؟ مال منم زیاد میریخت،، هر از چند گاهی قرص اهن میخورم، بهتر شده  البته من کم ...

نمیدونم باید برم آزمایش بدم قیلن که آزمایش دادم تو برگه کمبودb12داشتم ولی نمیدونم چرااا دکتر هیچی واسم ننوشت🤷‍♀️

نمیدونم باید برم آزمایش بدم قیلن که آزمایش دادم تو برگه کمبودb12داشتم ولی نمیدونم چرااا دکتر هیچی وا ...

حتمایه  ازمایش کلی بده... یه کمبود داره  بدنت که موهات اینجوری شده..

قربونت برم عزیزم. حاجت روا شی🌸🌸

خدا نکنه آجی محتاجیم به دعا امشب حتما نماز شب و شب قدر بخون ونذر صلوات ۱۴ معصوم ایشاالله سال آینده تو همین تاپیک یا تاپیک جدید بگی خانما دخملم کچلم کرده از بس شیطونه😘😘😘

@شیرین_آردا     سلام عزیزم  ص.نان لواش ۳کف دست و پنیر و خیار ن .اشکنه و سه کف دست ...

گشنه نشدی؟؟؟ 

شیر دارچین بخور شکم کمرتم آب کنه🧡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز