2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829325 بازدید | 290067 پست
منو همه میدونن رژیمم کاری ندارن باهام. از همه چی میخورم مهمون باشم ولی کم. منم مرضی دارم به اسم شیری ...

واي چقدر بده اينجوري كه حتما بعدش شيرين بايد بخوري نخوري حالت بد ميشه

مثلا چيا ميخوري الان كه رژيمي

اخه من خودم عاشق شيريني جانم ديوونشم مخصوصا شيريني تو خونه باشه يا جايي برم شيريني بيارم با اينكه ارادن قويه ولي اصلا نميتونم يه تيكه نخورم

الان از اول رژيمم شكلاتو قندو شكر اصلا نخوردم فقط يبار هيس خوردم ولي شيريني خامه اي چند وقت يبار ميخورم نميتونم نخورم اصلا

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من تو بارداری از۶۱شدم ۷۵،بعد زایمان تو شیردهی هم لاغر بودم ،زیاد می خوردم غذا اما اصن چاق نبودم.یه س ...

😔😔😔😔

ای بابا شنیدم اصلا خوب نیستن وبسیار چاق کننده س

خداراشکر ک الان باربی هستی

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیه جون با انگیزه# بزن عکساتو. مطالب رژیمی هم الهه جان گفت با مطالب_مفید_رژیم#  یا&nb ...

باشه گلم🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
شیرون جون منم دوست ندارم مخصوصا اونم در وعده شب اما نمیدونم درک کنی چی میگم یا نه .... این مردم پشت ...

سلام بر عشق خودم چه طوری عزیزم؟💙

ببین من سحری خراب کاری کردم 🙊🙊🙊🙊 عذاب وجدان داشتم گفتم بگم .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
بچه ها هیکل من دقیقا مث این خانمست یعنی خیلی داغونم اینا چحور رژیم میگیرن پوشتاشون شل نمیشه ترک بر ن ...

به جنس پوست هم بستگی داره. واینکه باید صبر کرد..

اینا تو ۱ سال تا ۲ سال نتیجه میگیرن...

مثلا تو بارداری، بعضیااا شکمشون ترک میخوره بعضیااا نه

زن داداشم شکمش تمیزه تمیزه بدون هیچ ترکی😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   @سمیه1396       سلام مهربون روزچهارم چالش حذف قندو شکر سحری ...

سلام گلم

عالیه..👌👌👌

شکلات  تلخ چند گرمیی‌میخوری؟؟؟؟

گوشیت آیفونه ؟اخه استیکرات واسم نمیاد گلم نون زیاد خورده بودم😢 ماه رمضون نبود روزی 4 کف دست فقط م ...

ن اندروید

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

منو همه میدونن رژیمم کاری ندارن باهام. از همه چی میخورم مهمون باشم ولی کم. منم مرضی دارم به اسم شیری ...

خخخ اها نه من به هیچ کس نگفتم شوهرمم بدش میاد بدونن من رژیمم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام بر عشق خودم چه طوری عزیزم؟💙 ببین من سحری خراب کاری کردم 🙊🙊🙊🙊 عذاب وجدان داشتم گفتم بگم .

سلام بله بله چه افتخاریم میکنه 😃😃😃چی بگم منتظر گزارشتم ببین دقیقا چی کار کردی 🥴

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   سحری باقلا پلو سه قاشق ودوقاشق خورشت گوشت و وسبزی خوردن(300 ) افطار چای ویه خرما (2 ...

خیلی خوب افرین.👍👍

مال امروزته؟؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گروه_نارنجی2#  

دوستای گلم من امروز مهمان دارم ممکنه تا اخر شب اصلا سایت نیام 

مواظب خودتونو ،خوبیاتونو، رژیمتونو ،رعایت چالشا باشیدااا😉😉😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
واي چقدر بده اينجوري كه حتما بعدش شيرين بايد بخوري نخوري حالت بد ميشه مثلا چيا ميخوري الان كه رژيمي ...

شیرینی خامه ای نمیذارم بگیره شوهرم مثلا دو سه ماه یه بار تولدا میخورم اونم خیلی کم. هیس نگووووووو عاشقشم یعنیییی. پدر شوهرم با اون سن و سالش هروقت همو میبینیم زود میره برا من هیس میگیره میاد. اوایل ازدواجم سهمیه داشتم😅 شوهرم هیس نمیگرفت نمیومد خونه😉🤫 مهمونی میرم خیلی کم میخورم نمیتونم جلومو بگیرم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
الان که چالش حذف قند و شکره  قبلشم شکر فقط با نون پنیر میخوردم مه جاییمو شیرین میکردم وگرنه ک ...

خودت که استادی بابت رژیمت مایده جونم

👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻

هر دفعه هم ورزش شکمتو عوض کن یا سختترش کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بچه ها هر وقت بودین بگین عکس ماه پیشو عکس امروزمو بزارم ببینین چقدر پام فرق کرده ولی پهلو شکمم نه ز ...

اره بذار👌🏻👌🏻👏🏻انگیزه میشه واسمون

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲