2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833019 بازدید | 290067 پست
گلم همه چی خوبه فقط مقدار مجاز و دریافتی رو هم برام بنویس اگه بتونی گزارشتو تایپ کنی عالی میشه❤❤

باشه چشم کالری مجاز ۱۵۸۰ 

کالری دریافتی ۱۵۸۷

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگگگگگم توی بارداری هم میشه این رژیم رو ادامه داد؟؟؟؟ @بامدادخمار    

سهیلا بارداری 😂😂😂😂

عشقم نمیشه وزن ×۳۰ بعلاوه ۵۰۰ تا مال بچه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#  ۲۵ اردیبهشت @سمیه1396   🤗 صبحانه :  ارده+عسل+نان👈 ۲۶۶ میان وعده : ...

عالیههه گزارشت👏👏👏

به به چه چیزای سالمی👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سهیلا بارداری 😂😂😂😂 عشقم نمیشه وزن ×۳۰ بعلاوه ۵۰۰ تا مال بچه 

نه بابا باردار نیستم.ولی خو باید بیارم یکی. رو شاخمه😂😂.

وزن در 30 که تثبیته. اون 500 چیه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@سمیه1396   سلام عزیزم روزبخیروخوشی🙏😍🌼 گزارش# ۲/۲۵به امیدخدا👇🌷💚 ناشتا.خاکشیرعسل۲۱ ...

سلام گلم🌸

گزارشت بیسته👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه بابا باردار نیستم.ولی خو باید بیارم یکی. رو شاخمه😂😂. وزن در 30 که تثبیته. اون 500 چیه

یعنی تثبیت واسه خودت ۵۰۰ تام کالری نیاز رشد بچس حتما باید خورده شه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
یعنی تثبیت واسه خودت ۵۰۰ تام کالری نیاز رشد بچس حتما باید خورده شه

جووووون فدای خودش و رشدش و کالریش.😄😄😄😄.

میسی.

پس خوبه .هی میگفتم اینهمه زحمت کشیدم اندامی شدم بارداری همه رو ب فنا میده.

آخ جوووووون💃💃💃💃.

من یک مادر باردار خوش اندام خواهم شد😀😀

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
جووووون فدای خودش و رشدش و کالریش.😄😄😄😄. میسی. پس خوبه .هی میگفتم اینهمه زحمت کشیدم اندامی شدم ...

انشالله 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

انگیزشی#  

عجب مامان دافی شده😁😁😁

وای خییییییلی

این برعکس‌ما هس😆😆😆

قبلش هیکلامون خوبه، بچه که میاریمم ، یهوو وا میریم😅😅😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز