2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829505 بازدید | 290067 پست
سلام باربی خانوم نماز و روزه شماهم قبول باشه چ خبرا؟

وووی خیلی وقته از حالت باربی در اومدم 😑🤕😑🤕😑مرسی فربونت برم از شماهم قبول باشه😘😘😘سلامتی هیچی گند زدم😬😬خواهرم اینارو دعوت کردم بعد افطار بیان بعد شوهرم یادم انداخت بعد افطار قراده داشته و باید بره خودم کلا یادم رفته بود حالا دارم میپیچونم نمیدونم موفق میشم یانه😂😂😂

سلام گلم نه نمیزارم هیچ موقع به اندازه الانم احساس قدرت نداشتم💪 صبح با اینکه روزه م زنگ زدم مربی گف ...

عزیزم موفق باشی👌😘

چقد خوبه ک مهمونی دارید هنوز😑واس ما انگار مهمونی رفتن و مهمون اومدن منسوخ شده دیگه😞غیر از اون یباری ک شوهرم شیرین کاری کرد....خب سوپی حلیمی چیزی بخور متاسفانه برنج خیلی رو کاهش اثر داره خصوصا شبا☹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهیلا جون ممنون از مطالب مفیدت لطفا هشتگ بزن 

مطالب_مفید_رژیم# یا نکات_مفید_رژیم#  بزن که همه بتونن ببینن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
زيبا جون با چى قدمهاتو شمردى؟

با گام شمار گوشیم عزیزم اگه گوشیت سامسونگه خودش داره سامسونگ هلث اگه نه ی قدم شمار نصب کن

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مرررسی هممون خوبیم 😘😍😘😍😘😍😘 آوا هم سرویس کرده هرروز هرروز حموم آب بازی ساییده شدیم دیگه

خخخخ ای جان شکر که خوبین ببوسش بارداری چطور پیش میره ☺️

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
😄اضافه وزنت چقدره ؟  میترشم چیه 😒🔫

سلام بنده 

قد۱۵۸

وزن۶۰

هدف۵۰

خواستگار عنترم همه جا گفت اینه چاقه نمیخوامش

مامانش به مامانم گفت لاغرش کنه وگرنه رو دستت میمونه

شروع رژیم ۱۳۹۹/۲/۲۴ 💙گروه آبی💙وزن اولیه:۶۰هدف:۵۰
بیبین اندامم اینه چی میگی؟

پنج شش کیلو کم کنی عالی میشی 👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گزارش#   @شیرین_آردا     سحری👈👈برنج ،فسنجون،سالاد،روغن زیتون👈👈 افطار و شام ...

نه عزیزم اشکال نداره مولتی. باشه برنج نخوراااا. خورشت و سالاد بخور فقط. سوپ هم اگه داشتن بخور. ولی خواهشا برنج نخور

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋