2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829325 بازدید | 290067 پست
گزارش# @مهدیه24     سلام عزیزم گزارش امروز من صبحانه نصف یک تخم مرغ نیمرو شده با د ...

وای بسیار عالیییی

ورزشات که عالیییی اینجوری خیلی زود سایزم کم میکنی👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

گزارشتم عالی فقط خیلی سردی خوردی یه خرما بخور😉

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش کامل ۱۳۹۹.۲.۲۳ سه شنبه

مژگان

گزارش# @سمیه1396  

سحری

هندوانه ۳۵۰ گرم. بادام درختی ۱۳ عدد.کیوی ۱ عدد. تخم مرغ نیمرو با ۱ ق م روغن.گوجه خام یه عدد نان لواش ۴۰ گرم

کالری سحری ۴۶۲

افطاری

شیر بدون چربی یه لیوان.شیره انگور نصف ق غ.خرمای خشک سه عدد.نان ۳۰ گرم. ۲۳۴ کالری

شام 

آش جو یا همون اش گندم خودم ۱۲ ق غ و مویز ۲۰ گرم ۳۴۴ کالری

کل کالری مصرفی ۱۰۴۰

کالری مجاز ۱۰۰۰

دیشب ۴۵ مین ورزش کردم

امشب هم اگه بتونم ۴۵  تا ۱ ساعت ورزش

۱۵ مین هوازی ۱۰ مین بازو ۲۰ مین شکم و پهلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش.سرگروه#  

افطار ۱ لیوان آب ولرم+۱ ق تخم شربتی(ناشتا)+۱ لیوان چای+۲۳ گرم خرما

شام ۳۶۰ گرم سوپ جو+۲ لیوان آب 

میانوعده ۲۰۰ گرم گوجه سبز+۱۰۰ گرم خیار

کالری  مصرفی ۴۵۰ 

آب فعلا ۴ لیوان تا اخرشب میشه ۸ تا

چالش حذف قند✅

چالش دراز نشست✅

ورزش نیم ساعت حلقه+۵۰۰۰ گام+چالش+۱۰۰ حرکت پهلو و ۱۰ مین دمبل کالری سوزانده ۵۰۰

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عالیهههههه تاراجووون💪💪💪💪❤❤ ایول ب ورزشات💜💜💜💜💜

سلام سپیده جون

#گزارش‍ 

سحری:پلوساده۷قاشق،تن ماهی۱۰گرم،ماست و سبزیجات یک لیوان،خربزه ۱۰۰گرم=۳۳۴کالری

افطاری:شیر نیم لیوان،خرما۷عدد،حلوا۳قاشق(مهمون بودیم ببخشید سرگروه جون ولی خیلی کم شیرین بود)چای=۳۴۳کالری

شام:نان سنگک۴کف دست،گوشت چرخ کرده۲۰گرم، سیب زمینی۵۰گرم،دوغ،ماست،کاهو=۵۵۵کالری

میانوعده:باقالی گرم،توت فرنگی،خیار،خرما=۲۳۳کالری

ورزش:نیم ساعت دو،نیم ساعت پیاده روی،چالش دراز نشست

آب:۶لیوان

مولتی امروز خریدم مصرف شد

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
کالزی شام و میانوعده چرا انقدر بالاست!!!!!! در عوض صبحانه وعده مهم انقدر دست کم گرفته شده  لط ...

اخه دیر از خواب بیدار میشم،چالش قند هم من از اول رژیم رعایت کردم

بعد امروزم 🎈 بودم ضعف داشتم اصلا رعایت نکردم گزارش بدم؟🤦🏻‍♀️

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

گروه_نارنجی2#  

‍ 

بامدادخمار
مدیر استارتر
تعداد پست: 20810

چالش_حذف_شکر#  

حذف دونات 🍩

شکلات 🍫

ابمیوه های بسته بندی 🧃

قهوه و نسکافه های اماده ☕️

نوشابه  و دلستر 🍺

بستنی 🍦

کیک 🍰🎂

شیرینی 🍪🧁

آبنبات 🍬🍭

قند و شکر مصنوعی☠️

و هر چیزی که آمادست و شکرو قند مصنوعی داره

مواد مجاز

عسل 🍯

خرما

کشکش

میوه

میوه خشک

و هر چیزی که طبیعیه

🍨🍦دستور بستنی رژیمی بدون قند مصنوعی
شیر و موز رو بزارید یخ بزنه و با کمی عسل بریزید تو غذا ساز و همه رو‌مخلوط و میکس کنید بستنی شما آمادست
میتونید بجای موز کمی قهوه طالبی توت فرنگی یا هر میوه ای دوست دارید بریزید

@barfiii_jooon  

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@pari95    پری جان هدف اخرت رو 57 گذاشتی اخر یا 55؟؟  @baharak2017     ...

سلام گلم با بامدادجون صحبت کردم گفتش ۵۷ خوبه نسبت به قد و اندامم 

دیگه منم همون ۵۷ رو هدفم میدونم بعد امضامو عوض میکنم. 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم باران جان  مقدار مصرف نونت رو حتما باید برام بنویسی 💙 بقیش عالی عالی بود 👏👏👏👏

سلام نگین جان، شب بخیر
@donyay_kochak‍ 
گزارش#  
(رژیم شیردهی: وزن ۷۰ کیلو)
کالری مجاز ۱۲۰۰ و کالری مصرفی ۱۱۰۰

صبحانه: نان سنگک (یک کف دست)+ پنیر و گردو+ چای+ مویز     ۱۸۰ کالری
میان وعده:  سیب + تخم مرغ آبپز                ۱۵۰ کالری

ناهار: لوبیا پلو (۶ قاشق غذا خوری) + دوغ      ۳۷۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: چای+ خرما+ میوه                     ۲۰۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام: خوراک لوبیا                                        ۲۰۰ کالری                  

چالش حذف قند مصنوعی ✔
چالش دراز نشست  ✔
چالش مصرف آب: ۸ لیوان
کالری سوزیده: حلقه، حرکات فرم دهی پایین تنه

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
خیلی خیلی عالی افرین فاطمه جونم گل کاشتی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻💛❤

😘😘😘😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گزارش#  

@شیرین_آردا    

سلام عزیزم 

سحری 👈👈شیر،شیره👈👈👈۱۴۶ کالری

افطار👈👈چای ،خرما👈👈👈۲۲ کالری

شام👈👈آش جو👈👈👈۱۷۵ کالری

میان وعده 👈👈سیب،چای،خرما،گردو👈👈👈۱۴۵ کالری

چالش درازنشست 

چالش قند 

چالش  ۳۰ روزه

کمی پیاده روی 

آب ۵ لیوان 

مجاز :۵۰۰

مصرفی :۵۰۰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سپیده جون من منتظرم یکی بگه کالری مندی چنده گزارش بذارم.      @sepiiiiiideh   & ...

عزیزم مندی چیه؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

سلام گلم 

روزه نبودم 

صبحانه تخم مرغ آبپز +نون 

میان وعده چای خرما 

ناهار بادمجون کباب+کشک

میان وعده هندونه+طالبی 

شام سالاد+یه تیکه گوشت چرخ کرده با سبزیجات 

۶۰۰ کالری 

آب✔

حذف قندمصنوعی✔

چالش ورزش✔

گلم من الان چند روز خونه مادر شوهرمم تا بپزم بشورم جمع کنم بچمو بخوابونم خیلی اذیت میشم

فردا میخوایم بریم دیدن یچه جاریم و اگه همسر و پسرم دل بکنن میرم خونم...سعی میکنم فردا شب  گزارش بدم اخر شب  ولی لطفا اگر نشد گزارش  نده 😚💋💋💋

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

میبینم که ماشالله چقدر چالش یه ماهه ماسک صورت رو همتون دارید انجام میدید 😑🙄😂

خسته نباشید افرین 👊👊