2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826797 بازدید | 290067 پست
@عروسترکم ‍  مینا جون یه وقت حذفم  نکنی😘😘😘😘😘😘 این هفته شرایط کارم خیلی بد بود م ...

سپیده جون حتما گزارش بده

وزن گیری رو انجام بده

اصلن فعال نیستی 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@هستی،بانو     گزارش#   ص:نان ۲۳ گرم و پنیر و رطب و گردو و شکلات تلخ ن:شوید پلو ...

کالزی شام و میانوعده چرا انقدر بالاست!!!!!!

در عوض صبحانه وعده مهم انقدر دست کم گرفته شده 

لطفا رعایت کنید 

انجام چالشها رو هم قید کنید لطفا

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@شیرین_آردا   مَسْاَلَتُن🤣🤣🤣 این 1 لیوان شیر که گفتی قبل از خواب بخوریم میشه مخلوط شیر ...

وای مائده😂😂😂😂

شوهرم اینقدر این مارمولک میبینه تمام دیالوگش حفظم😆😆

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

فدات شم تقریبی هست دیگه ولی اونطوری دقیقشو بخوای باید گرم بزنی چرا یه ترازو نمیخری من ۶۰ خریدم از حل ...

عزیزم من تازه یه ترازوی وزن کشی خریدم فرصت میخوام تا بتونم  یواش یواش خریدم و تکمیل کنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خب عزیزم یا باید با ترازو وزن کنی یا با واحد های کرفس بزنی تو نت زده یک عدد بدون پوست ۲۸۴ تا داره.. ...

مرسی قشنگم 😘😘😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گزارش_سرگروه#  

اینارو یادم رفت بگم

چالش حذف قند✅✅✅

چالش دراز و نشست✅✅✅

۵۰ تا شنا رو دیوار

۵ تا حرکت ساق پا

۴ مین حرکات بازو

شکلات تلخ ۸۵ درصد دارم میتونم مصرفشون کنم😢

@سمیه1396  

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
خب مساله پیش میاد🤣🤣🤣🤣🤣 مارمولک فقط 2بارش قشنگه بقیه اش دیگه لوس میشه😲😲

ما ک خیلی دوست داریم👌

سوال#  

بچه ها من اصلا مرغ نمبخورم گوشتم نهایت هفته ای دوبار

ماهی اصلا

شیرینی و چرب و چیلی اصلا نمیخورم قبل چالش از عید تا حالا دوبار بستنی خوردم و دوبار کلوچه خرمایی 

نون هم کم میخورم برنج هم کم 

ولی وقتی پروتیئن نمیخورم خوب لاغر نمیکنم

از مرغ بدم اومد یه مدت هی برای رژیم خوردم دیگه بدم میاد چه کارکنم

سوال#   بچه ها من اصلا مرغ نمبخورم گوشتم نهایت هفته ای دوبار ماهی اصلا شیرینی و چرب و چیلی ...

مرغ نمیخورم بجاش بادام زمینی خام بخور😑

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍