2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829341 بازدید | 290067 پست
اخی میبینی چ صداهای باحالی دارن این پسرا از اول نوزادی صداشون مردونس😂😂😂😂 ای فدا بشممممم جوجو ه ...

اره دهنمون صاف و صوف شده 😂😍 شوهرم ده بار از خواب میپره با صداش  

اخی عزیزم 😍😍😘 پسر منم زد همونموقع چیزی نگفت تا فردا صبحش خوب بود ولی فرداش درد داشت 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396   سلام عزیزم ببخشید ذیر شد اصلا نت نداشتم الان هم اومدم سریع بهت گزارش بدم و برم ...

سلام‌گلم...  

از این به بعد سعی کن کالری هر روز را تو روز خودش مصرف‌ کنی به روزای دیگه نسیه نده..😅 

فست فقط همون روز.... بقیه روزا کالری پر بشه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اری یکمی گشادم

😒😒😒😒😒😒😒😒😒نخیر گزارش بده اگه بخاطر گشادیه باید بدی من فک‌کردم مثلا شوهرت بدش میاد یا اینطور مسئله ها

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
الهه جون اگه خدا بخواد ۲۰ تیر عروسیه برادر شوهرمه من اگه هر هفته یک کیلو کم کنم سه هفته دیگه میشم ۷۰ ...

بنظرم بگیر تو دوکیلو خیلی صورت تفاوتی نداره 

بازم اگه میبینی صورتت داره لاغر میشه و دوست نداری همون ۷۰ بشو فعلا 

مگه تو این وضعیت عروسی میگیرن بازم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@یاشارمامان  

@deli_mami  

خوش اومدید دخترا ب گروه آبی😍😍😍😍❤

امضامو بخونید بزنید رو گروه زیبا 

@هستی،بانو میشه کاربری خانوم خاص رو تگ کنی عزیزم؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
👌😘  ببینم چیکار میکنی دیگه شور رقابت را زنده کن 😈😂

الهه جان شکلات تلخ هم جزو چالشه؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم فدات بشم ما خوبی تو خوبی؟محیا جون و امیرعلی خوبن؟خونه رو چیکار کردین؟ اینا گل ...

همه خوبن قربونت برم مرسی 🌹🥰

خریدیم اجی

یه کوچولو دوره و یکم کوچه ش و ایناش خاکی

اما خب خونه ش نوسازه و بدک نی

اوناشم خوب میشه انشاالله 

مرسی فداتشم❤

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
@بامدادخمار     هستی دوتا عکس بذارم؟؟ البته اندامی نیس یکیش بارداریه یکیش تولد دوسالگی آ ...

بزار😍

@نازلی_سخن_نگفت ‍ 

چرا دیشب گزارش ندادی عزییزم؟

بچه ها اون پستی ک الهه گذاشته بود درمورد لیست دادن یکشنبه ‌کدوم صفحه اس من میخام شات بگیرم

اون تاپیکه چند تا قبل این 

بزار😍

یکیو گذاشتم دیدی؟؟ اون یکی رو بذارم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
همه خوبن قربونت برم مرسی 🌹🥰 خریدیم اجی یه کوچولو دوره و یکم کوچه ش و ایناش خاکی اما خب خونه ش ن ...

خداروشکر ک خوبید وای عزیزم چقد خوب ک خریدید اشکالی نداره درست میشه خواهر فدات شم باز ی سقف دائمی میدونی ک بالا سرتون هست خیره باشه ایشالا همش توش اتفاقای خوب براتون بیوفته😍😍😍😍❤❤❤🙏🙏🙏🙏

یکیو گذاشتم دیدی؟؟ اون یکی رو بذارم

نه ندیدم دوباره بزار