2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829325 بازدید | 290067 پست
@shimahamed   @shimagh   @saharbeauty   @راشل60   @2000_witch   ...

سلام هستی جونم. لیست شکوهو نمیدونستی؟؟ کلا نیستش. منم بچه هارو نمیتونم پیدا کنم🤨

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396  

گزارش#  

سحری:_

افطار:1لیوان آب جوش+2تادونه خرما+5تاق هویج پلو+5تا ق قیمه+4تا ق پلو ساده با روغن+سبزی خوردن

میانوعده:10تا دونه بادام درختی +نصف پرتقال+دوتا برش بزرگ هندونه+3تا دونه آلوچه خشک+2تا لیوان چای+1دونه خرما+45گرم کیک(شیرین شده با خرما و کشمش بدون شکر)+1لیوان شیر 3درصد چربی+2تاخرما(شیر و خرما سحری حساب)

کالری مجاز:1275

کالری مصرفی:1269

5تا لیوان آب

مولتی✅

چالش قند مصنوعی انجام شد

چالش درازنشست انجام شد

ورزش خودم:50تا دراز نشست

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

@هستی،بانو  

گزارش#  

صبحانه نان لواش وپنیر ۲۷۰

میانوعده خرما چای ۱۰۵

نهار تخم مرغ آبپز و سیب زمینی و سنگک ۵۲۰

میانوعده عصر مهمونی بودم ۲۲۵

شام کته و گوجه کم روغن ۲۰۰

کالری مجاز۱۴۰۰

کالری مصرفی حدود ۱۴۰۰

ورزش امروزم تا الان که صفر

سعی میکنم پلانک درازنشست و طناب و پروانه و دوچرخه خوابیده رو انجام بدم تا اخر شب

سرگروه عزیزم گزارش منو این ساعت قبول کن چون پسرم وقتی بیدارباشه اجازه دست گرفتن گوشی نمیده😣😣😣

و بنطر خودم مشکل کم بودن کاهش وزنم کمتر از ۸ لیوان آب خوردن باشه

که از فردا شروع میکنم بطری یک لیتری دم دستم میزارم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

#گزارش

صبحانه :۲کف دست نون لواش+۱/۴پنیر=۷۰.

میان وعده چای+۲۵گرم نبات=۹۰.

ناهار:گوشت گوسفندی۵۰+پلو بدون روغن کته+۱/۴نان لواش= ۵۲۱.(البته ناهار ساعت ۵ خوردم امروز تا ۲ مطب دکتر بودم تا رسیدمو درست کردم شد ۵). 

میان وعده سیب +چای+خرما=۹۲

.

شام: نان تست جو ۳ دونه +۲ سهم پنیر+۱۰۰ گرم هندوانه=۳۳۱

.ورزش نداشتم روز اول پری ام تا دلت بخواد کار خونه انجام دادم

.

آب ۸ لیوان

کالری مجاز:۱۲۲۰.

‌.

کالری مصرفی:۱۱۶۰

@donyay_kochak  

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
خودم بدجور خورد تو ذوقم😣😣😣اخه تقریبا هرروز رعایت میکردم و حسابی ورزش میکردم

تو ذوق خوردن نداریم😉این هفته تلاشتو بیشتر کن روز قبل وزنکشی حتما فست باش

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
سلام گلم. یعنی 60،600 شدی؟؟

آره عزیزم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
از بقیه بچه ها خبر نداری عزیزم؟؟

نميدونم شيرين جان چرا نميشه تگت كرد اينم گزارش امروزم 

گزارش#  

‍ 

٦ ليوان آب

مولتي ويتامين

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

@sepiiiiiideh  

سلام سپیده جان

گزارش#  

افطار نان سنگک پنیر خرما گوجه خیار گردو سبزی شربت تخم شربتی و زعفرون عسل ۱لیوان ۴۸۷

شام حلیم نان سنگک یکوچولو ناخاسته خوردم 🤦۳۱۸

میان وعده خربزه پسته خرما چای تخمه ۲۰۰ کالری 

ناهار خورشت بادمجان با نان سنگک۳۷۹

کالری مجاز۱۶۲۴

کالری مصرفی۱۳۷۰

سعی میکنم ب کالری مجاز برسونم

ورزش چالش شکم .چالش شکم و تمام بدن وکپل پروانه۱۲۰تا شنا رو دیوار۷۰

حلقه فعلا ندارم😭😭

اب ۸لیوان ب بالا

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

مصرفی ۱۰۹۳

مجاز ۱۱۰۰

ورزش چالش تاپیک

چالش باس ن

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
@جیگل۷۴    گلم خوبی؟؟؟ کجایی؟؟ نیستی چند وقته؟؟؟؟گزارش و وزن را ندادی 🤔 @لولیتا_نا ...

سلام عزیزم گزارش امروزم ک سعی کردم مصرف پروتعینم زیاد باشه وکربو کمتر،مجاز 1300تا.ورزش یک ساعت هوازی و قدرتی.

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢