2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835564 بازدید | 290067 پست
خیلی عالیه  ورزشتم کم کم شروع کن چالش شکم وچالش ران انجام بده

چالش شکم همون که بامداد خمار گفت سه ست بود چالش ران بلند کردن پا از بغل به حالت خوابیده درسته؟

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ممنونم خوبم 20 روزه ورزش نکردم😭😭😭😭

ای بابا چرا😩😒کیارش چطوره؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزن شروع     وزن هفته قبل      وزن جدید        وزن هدف& ...

افرین گلم خیلی عالی کم شدی👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
رأست ميگين چشم تازههههه علاوه بر ابنا من پريوذمم عقب افتاده پر از باد و ورمم راستش كتلت من پر گوشته ...

ببین در کل از ی چیز دو دووعده نخور

و اینکه من خودم ۳ تا با کاهو لقمه میگیرم..شما میتونی ۴ تا بخوری اگه کوچیک هستن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@donyay_kochak  

سحری:7 تا ق غ برنج+1 ق غ خوروشت بادمجان+2لیوان سبزی خوردن

افطار:نون سنگک+1قوطی کبریت پنیر+1 خیار+1 گوجه

شام:7 ق غ املت

1 سیب+1 پرتقال+10 تا توت فرنگی+4تا خرما

کالری مجاز:1080

کالری مصرفی:1038

10 لیوان آب تا الان،نیم ساعت حلقه،نیم ساعت قدرتی،پروانه،شنا دیواری،آخر شب دراز نشست میرم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
سلام مجدد خوشگل خانوم گزارش.#   صبحانه ۳۰ گرم پنییک کف نان جو ۱۳۲ کالری ناهار نیمرو با پیا ...

سلام عزیزم خیلی عالی

مثل همیشه نمونه👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻

چالش دراز نشست اجباریه باید انجام بدی حتما

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postI ...

عزیزم تا کی بازه ؟؟؟؟ من خونه نیستم اگه اخر شب یا فردا بدم مشکل داره ؟؟؟اگه اره که الان تایپ کنم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم صبررررر کن یوااااش یووواااااش❤ آهسته و پیوسته برو جلو تا موفق باشی❤

انقد از چاقی خسته نشدم. عجله دارم 🤦هر روز  دارم فکر میکنم کرونا تموم شد برم مهمونی نسبتا خوشتیب باشم🙏تا ب امروز با امید رژیم گرفتم ان شا الله هر روز انگیزم بیشتر از روزه قبل شه .فقط دیشب ک چالش حذف کامل شیرینی جات مصنوعی شد ی دونه ی شکلات کاکایو ب اندازه حبه قند خوردم ک چالشمو خراب نکنم😬😬

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
ای بابا چرا😩😒کیارش چطوره؟

پام پیچ خورده بود کبود شده بود پام دکتر هم نرفتم بخاطر کرونا 😔 همچنان درد داره ورزش نمیتونم بکنم بعضی وقتا حلقه میرم😥 کیارش هم آتیش میسوزونه امروز خواب بودم با مداد رنگی کل یوارو نقاشی کرده مستاجریم😱

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
سلام دوستان کاهشاتون مبارک وزن شروع ۹۸  هفته ی قبل ۹۷.۸۰۰  وزن امروز ۹۷.۲۰۰ @عروسترکم ...

مبارک باشه کاهشت خوبه عزیزم

ولی متابولیسم بدنتو ببر بالا ک کاهش بیشتری داشته باشی

افزایش_متابولیسم#  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     اامروز وزنم ٩٠.٩٠٠بود  😊💪🏻 سحر  چاي برنج با قيمه خوردم افط ...

تبریک میگم عزیزم آفرین

چرا کالریت کمه؟؟؟؟؟

@عروسترکم     صبحانه  سنگک ۲ کف پنیر و خرما۳تا .چای.ی ق چای خوری کره. ناهار کته ...

داری روز ب روز بهتری میشی نسبت ب قبل🥰🥰

پام پیچ خورده بود کبود شده بود پام دکتر هم نرفتم بخاطر کرونا 😔 همچنان درد داره ورزش نمیتونم بکنم بع ...

ای بابا چرا پات؟الان بهتری؟کسیم نبود کمکت کنه حتما☹☹☹

واااای زلزله😩😩😩با وایتکس پاکشون کن دا

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!