2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826840 بازدید | 290067 پست
تو کرفس من زدم سینه مرغ پخته بدون پوست ۲۸۷ کالری داره

عزیزم با هر چی از اول شروع کردی باید پیش بری ❤بعضی چیزا کالریش فرق میکنن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
2/20 @مامان_الیساهستم   سلام عزیزم امروز روزه نیستم پری شدم  یادم هم رفته بود فسته &n ...

سلام گلم.

خوب بود ولی روزایی ک پلو میخوری نون رو کمتر بخور.

پس دیگه فردا وزن کشی نداری.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الهه جون خوبی عزیزم 

سلام عزیزم قربونت 😘❤️ مشکلت حل شد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گروه_نارنجی2#   فردا روز وزنکشیه 😍😍😍😍 چندتا نکته📌📌📌📌📌📌برای افرادی که روزه ...

سلام هستییییی.من چون شیر میدم باید وزنم ضربدر 20 منهای 200.بکنم یا منهای 100.

این یه هفته رو منهای 100 کردم درسته چون شیر میدم  پسرم18ماهه شه استرس گرفتم که اشتباهه یا درست واااای 

سلام عزیزم قربونت 😘❤️ مشکلت حل شد 

الهه جون من دوتا حذفی دادم امروز 😑

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم با هر چی از اول شروع کردی باید پیش بری ❤بعضی چیزا کالریش فرق میکنن 

آها باش فقط خواستم بگم🤗🤗🤗

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
گزارش#   @مامان_الیساهستم     سحری=شیر+کیک(۳۱۶.۸) افطاری=خرما+پنیر +نان دو کف د ...

آفرین ورزش👏👏👏👏👏.

کالریتم خیلی خوب بستی.👍.

فردا نهایت تا7بعدظهر وزنتو بهم اعلام کن و تگم کن.

وزن شروع

وزن هفته قبل

وزن فعلی

وزن هدف

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
آها باش فقط خواستم بگم🤗🤗🤗

ممنونم که حواست هست عزیز دلم ❤❤❤

@مامان_الیساهستم     گزارش#   سلام مهررربون💞 صبحانه: ۱تخم مرغ ...

سلام عزیزدلم.

عالی بودی عااالی.

کربوی پایین.

فیبر بالا.

شام سبک و مقوی.

صبحونه کامل و مفید.

ورزشات بیسسسسست

ممنونم عزیزم👏👏👏👏👏👏

هستی،بانو#  

گزارش#  

صبحانه...ساقه طلایی با قهوه فوری بدون شکر...52کالری

نهار ماکارونی .ته دیگ سالاد بدون سس.669یجا نخوردم

شام تخم مرغ ابپز.پنیر گوجه سلاد فصل بدون سس.نان لواش451 کالری

میان وعده بادام فندق هندوانه 337

8لوان اب

حلقه یه ربع

کاری مجاز 1500

مصرفس 1449

سهیلا جان من الویه را موادش را جداجدا زدم واسم دراومد ۲۴۸تا(سیب زمینی ابپز+تخم مرغ ابپز+یدونه گردن م ...

نوش جونت عزیزم.

جدا جدا ک حساب میکنی دقیقتره .همون رو بزن.

کالری سالاد الویه رو با سینه مرغ یا کالباس خساب کرده. گردن مرغ کالریش پایینه. همون مال خودتم درسته.

ممنونم عشقم  گزارش#   صبحانه یه سیب(70 ) ناهار یه کفه دست سینه مرغ و سالاد کاهو یه پی ...

خیلی عاااالی عزیزم.👍👍👍

سالم و سبک و مفید و مقوی.

اگه ضعف کردی تا 700 پر کن.

@مامان_الیساهستم     گزارش#   کالری مجاز: 1340 کالری مصرفی:1050 صبحانه: نان+پ ...

فست نمیگیری عزیزم؟؟

اگه نمیگیری پس کالریتو حتتتتما پر کن.

اب بیشتر بخور.

هیچ وعده غذاییت هم حذف نکن گلم.

@مهدیه24  

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که برگشتی  

جانم من اگه ممکنه امروز گزارش ندم چون جایی میرم که تا بعد 1 آنلاین نیستم و نمیتونم بیام و پسرم دندون درآورده واقعا اذیت میکنه و نمیدونم چی پیش میاد تا فردا ببینم چه خبره  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم