2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836476 بازدید | 290067 پست
عزیزم وزنن دادی چرا 

وزن چی؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

900گرم کاهش داشتی خب فریبا. خیلی عااالیه👏👏👏👏

ممنون عشقم 😍😍خودمم تو شو کم انشالله فعلا تو همین دور کاهش باشم😉

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
وزن چی؟

هیچی گلی فکر کردم وزن ندادی ۶۱.۴۰۰ بودی دیگه درسته ؟؟؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اگه رونام لاغربشن دیگه ول می کنم😊😁

چنده گلم مگه دور رونت 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@سمیه1396  

گزارش#  

سحری:_

افطار:1لیوان آب جوش،3تا خرما کوچولو،4تا ق دمپختک،2تا لیوان ماست پرچرب،سبزی خوردن؛40گرم لواش،2تا ق حلیم بادمجون=(746کالری)

میانوعده:1هویج،200میلی ایتر شیر کاکائو،1لیوان چای،100گ طالبی=(204کالری)

آب:5تالیوان

ورزش:یه دونه چالش شکم

کالری مجاز:1275

کالری مصرفی:950

مولتی و زینک✅✅

نتونستم پر کنم کالری را امروز حالت تهوع و سر درد داشتم و دارم همچنان😩

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
عزیزم فقط اضافه وزن ۱۰ تا ۱۵ کیلو گروه نارنجی   و ۲۰ تا ۲۵ کیلو گروه بنفش جاداریم

سلام منم18

19کیلو اضافم میشه اضافه ام کنی خیلی وقته منتظرم البته به سرگروه نارنجی پیام دادم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

900گرم کاهش داشتی خب فریبا. خیلی عااالیه👏👏👏👏

ببخشید دیر شد الان تونستم وصل بشم اصلا نمی تونستم  تو نی نی  سایت بیام

صبحانه نون یه کفه دست سنگک و پنیر نصف قوطی کبریت و یه گردو و یه قاشق عسل (200 )

ناهار برنج دوکفگیر و 6 فسنجان قاشق و ماهی سفید سرخ شده یه کفه دست و سالاد کاهو یه پیش دستی و زیتون پروده 6عدد (900 )😥

شام یه سیب (70 )

میان وعده چای دارچین و خرما و یه پرتقال (100 )

کالری مجاز 1100

کالری مصرفی 1270

ورزش خونه ناهار جاریم مهمون بودم هیچی فقط خوردم😢

آب 10لیوان خوردم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
57😢

منم ۶۰ 😭

سلام اگه کسی هست میشه بگید چه جوری عکس پروفایلمو درست کنم رنگ گروهمو بزارم ممنونم

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
@gayran    

عزیز وزن دادم گفتم که ۷۱ شدم ۸۰۰تا کم کردم 

بعدشم گزارش دادم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم