2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836476 بازدید | 290067 پست
سلام آره عزیزم بهتره چشم حواسم هست 😘😘😘❤❤❤❤

خب خداشکر 

کاهشتم که خوب بوده 🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
 نزدیک پری هستی... اشکالی نداره.. مال پریت هس😉 تو لیست واست یه بادکنک خوشگل میزارم

😂😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداشکر  کاهشتم که خوب بوده 🥰

آره عزیزم خیلی رعایت کردم تذکر های تو که نبود که انقدر کم نمیکردم الان گزارش رو برات میزارم 😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

@مامانجوجوبودم  

گزارش# امروز فست بودم با تمام انرژی دوباره شروع میکنم😀 اخه دیروز گند زدم 😭😭۵۰۰ کالری

افطار : حلیم 

شام و سحری : تخم مرغ ابپز نون خرما چای 

ورزشم ایروبیک ۲۰ دقیقه ، چرخونک و دو تا چالش شکم 

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

سلام 

سحری ماکارونی +چای خرما 

افطار آبجوش+عسل+سوپ 

شام نون پنیر سبزی خوردن 

میان وعده طالبی 

کالری دریافتی ۱۲۰۰ 

آب✔

سوزونده ۳۰۰ 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@donyay_kochak     گزارش# سلام عزیزم کالری مصرفی:۱۱۷۷ ورزش:قدرای پا ده دقیقه+چرخونک ...

ممنون گلم خوب بود 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#  

سحري:ران مرغ+كدو بادمجون+٣٩ گرم لواش+١١ گرم نان سبوس دار+خرما+چاي(٣٧٦)

افطار:يكم اش رشته+١٥٠ گرم سوپ شير+خامه+نان سبوس دار ٣٢ گرم+٧ گرم پنير+٣ گرم كره+خرما+چاي(٥١٤)

ميان وعده:چاي+خرما+پسته+بادوم+پرتقال(٣٠٣)

كالري مصرفي:١١٩٣

كالري مجاز:١٢٥٩

ورزش:نيم ساعت حلقه+چالش روز دوم شكم(٦٢٥ كالري سوزانده)

اب ٦ ليوان تا اخر شب ٨ ليوان ميشه

@mamanali95    

@مامان_الیساهستم‍ 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
@سمیه1396 صبحانه نان و دوعدد خرما ۸۵ میان وعده صبحانه طالبی ۹۰ ناهاراستامبولی و دوغ ۳۸۰ می ...

عزیزم چرا سبز تو این رنگیه 🤣

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام مهربون

سحری=سیب زمینی آبپز+خیارشور+گوجه خام+سبزی+نان تافتون یک ونیم کف دست+یه لیوان نوشیدنی تمشک=کالری کل۵۰۵

ورزش=نیم ساعت حلقه+چالش

افطار=سالاد میوه +توت =۲۰۰کالری

شام یه لیوان شیرودارچین+خرما=۲۰۰ کالری

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
آره عزیزم خیلی رعایت کردم تذکر های تو که نبود که انقدر کم نمیکردم الان گزارش رو برات میزارم 😘😘😘😘 ...

فدات شم خوشحالم که خوشحال شدی 

گزارش#   سحري:ران مرغ+كدو بادمجون+٣٩ گرم لواش+١١ گرم نان سبوس دار+خرما+چاي(٣٧٦) افطار:يكم اش ...

@مامان_الیساهستم  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@سمیه1396  

صبحانه نان و دوعدد خرما ۸۵

میان وعده صبحانه طالبی ۹۰

ناهاراستامبولی و دوغ ۳۸۰

میان وعده عصر یسکویت و قهوه ۱۱۰

شام تخم مرغ و کشمش ۲۲۶

میان وعده طالبی ۷۰

جمع کل۹۶۱

کالری که باید مصرف کنم۱۰۶۰

ورزش امروز نداشتم

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
افرین👏👏👏👏 خیلیی منظم و پر تلاشی...👌👌👌

قرربونت تو عزیز😀😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

گزارش#  

سحری:پلو۲۵۰گرم+خورشت کنگر۲۰۰ گرم+ماست ۱۵۰ گرم  

افطار:بامیه ۴ عدد+زولبیا نصف عدد  

شام میوه میخورم  

آب فعلا ۴ لیوان که به ۷ میرسونم  

ورزش هم هوازی هم قدرتی انجام شد  

دریافتی ۱۸۴۰  

ببخشید کربو خیلی زیاد شد  

@عروسترکم