2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
@ستاره_دنباله_دار11     @helenaa96     @امید_به_اینده     @نی ...

سلام عزیزم روز بخیر

من پریروز دل درد شدید گرفتم

رفتم مطب دکتر گفت دیگه فعلا کالری شماری نکنم😔

ولی من همچنان کم غذا میخورم فقط کالری شماری نمیکنم

امروز هم وزنم ۸۰/۳۰۰ روزه نبودم قبل صبحانه وزن کردم

مهدیه جان اگر میشه منو حذف نکنید بخدا نمیتونم کالری شماری کنم ولی قول میدم هر هفته وزن کم کنم

🦋فقط خدا🦋
چه عالی منم از ۱۲۵ رسیدم به ۷۱😄

دمت گرم 😍👌❤️👏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزن هفته قبل ۶۱.۲۵۰ 

وزن الان ۶۰.۵۵۰ 😊😊😊😊

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#  

@donyay_kochak  

سحری : ۴ ق پلو ساده + ۱ قیمه (۱۲۸ ک)

افطار : فرنی ۶ ق + خرما ۵ عدد (۲۵۰ ک) 

شام : نون لواش ۵۰ گ + جگر مرغ ۱۰۰ گ (۲۶۵ ک)

میان وعده : هندونه ۵۰۰ گ + پاپ کورن ۵۰ گ خیلی دوستدارم + شیر ۱ لیوان + عسل ۱ ق (۵۵۸ ک)

آب سعی میکنم ۸ لیوان بخورم 

ورزش ۳۰مین پیاده روی و دو روی تردمیل 

مجاز ۱۲۰۰

مصرفی ۱۲۰۰

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

وزن هفته قبل ۶۱.۲۵۰  وزن الان ۶۰.۵۵۰ 😊😊😊😊

ایول 😍😍😍

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

فدای شماازراهنماییتون.... اگراشکالی نداره یه سوال دیگم هست.. من 35روزه باکالری شماری تورژیمم روزی 30 ...

قربونت 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4225324/تاپیک-جامع-توضیح-برنامه-رژیم-و-مطالب-مفید-برای-گروه-لاغری-بامدادخمار?postId=132984333

اینو بخون دلایل کم نشدن وزن 

قبلا رژیم داشتی ؟کم کاری تیرویید یا کم خونی نداری ؟ مولتی ویتامین میخوری ؟ 

وزنت چنده و چند کالری میخوری ؟ 

نباید هر روز وزن کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@زهرا14     @zahra1376     @raha_roham94    

سلام نگین جان من نزدیک🎈هستم وزن نمیکنم

وزن شروع.          وزن جدید           وزن هدف

72/100.                   🎈.                    49

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
ایول 😍😍😍

فدات شم 😘😘😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜 بچه ها آفرین کاهش&n ...

چرا این تایپک ترکیده ؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@هستی،بانو     گزارش# ۹۹۰۲۱۴ صبحانه نان لواش و پنیر محلی کالری ۲۱۰ میانوعده چا ...

ببخشید چالش سی روزه چیه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
دمت گرم 😍👌❤️👏🏼

بامدادی جان یه سوال فنی به یکی از بجه ها گفتی اول قدرتی کار کن بعد هوازی

این چه جوریه 

چه تاثیری داره؟

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
@بامدادخمار     عزیزم ورزش قدرتی مثل چیا انجام بدم

تاپیک ورزش و بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/3578169/تاپیک-ورزش-بامداد-خمار

گزارش#  

@بامداد_خمار  

@مهدیه24      

وزن امروز یکشنبه : ۶۵

بالاخره تونستم 💃💃مهدیه جان ،بامداد جان ممنون از زحماتتون فکر کنم باید برم تو گروه نارنجی چون تا حالا ۳ کیلو کاهش داشتم 

اگه میشه لطفا اعلام کن 😘😘😘

اينم گزارشم :

صبحانه: خامه،گردو،عسل،چای،نان سنگک(٣٢٥)

نهار:پلو،خورشت قورمه سبزي،سالاد  ، روغن زیتون(٤١٢)

شام: ساندويچ مرغ ٢٠٠ گرم (٢٢٦)

۸ لیوان آب

میان وعده:سیب،خرما،کشمش،پرتقال،چاي(٢٥٧)

کالری مجاز و مصرفی:١٢٦٠

ورزش : پياده روي ١٥ مين ،قدرتي ١٥ مين سعي ميكنم بهد از ظهر انجام بدم 😊

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.