2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عضوی عزیزم  فقط امضای استارتر و خودمو کامل بخون  هرشب باید گزارش ورزش و کالریتو بهم بدی

چشم .ممنون 

خدا خیرت بده  عزیزم .خیلی لطف کردی😘😍

گروه بنفش💜سرگروه سپیده جان😍........گمان می کنم هر آدمی باید پشت پنجره ی اتاقش،یک گلدان گل شمعدانی داشته باشد،که هر بار گلهایش خشک می شود و دوباره گل می دهد،یادش بیفتد که روزهای غم هم به پایان می رسند!به امید خدا 😍خدا جووونم میدونی منتظر معجزه هستم .خدایا شکرت خدایا  شکرت خدایا شکرت .ممنون و بی نهایت سپاسگزارم 😘😘😘

بچه ها چه جوری سر گروه هاتونو تگ میکنید ؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
بهش میگفتی میترسم خسته شی قوزک پات رگ به رگ. شه😒😒😒😒

نههه این مدلییی نگوو جون عمت😅، بدتر میشههه...

مثلا بگوو ،، عزیزممم میایی پیشم، اینکار را با هم انجام بدیم،، 🤪

اگه اومد که ا‌ومد، اگه نیومد یه لیوان بگیر بزن به سرش😆اینوو شوخی کردم...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 آباریکلااااا💃💃💃💃💃 کاهشت مبارک.. حتما کاهشت بیشتر هم بوده.. مایعات بیشتر مصرف کن.. شی ...

قربونت برم مهربونم خدایش خیلی تشویقات باعث انگیزه میشه خداخیرتون بده خیلی گلید😍😍😘😘😘😘😘🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌷🌷

2تا بچه؟😫😫😫😫 یه دونه دارم به خدا

عههههه وااااییییی🤭😩

من تا حالا فکر میکردم نازگل دختر اولیت هس دومی هم که تازه به دنیا اومده

اخه از خیلیی وقت همش میکفتییی نازگل😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بله گلم اسمتو تو لیست ثبت میکنم❤❤

وزن فعلی۸۷وزن هدف۵۷ 

سپیده جون باید ساعتای خاصی گزارشو اعلام کنم؟

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
قربونت برم مهربونم خدایش خیلی تشویقات باعث انگیزه میشه خداخیرتون بده خیلی گلید😍😍😘😘😘😘😘🌼🌼🌼🌼 ...

خواهش. میکنم گل گولی🌸🌸🌸😊

وزن فعلی۸۷وزن هدف۵۷  سپیده جون باید ساعتای خاصی گزارشو اعلام کنم؟

سلام عزیزم منم همین حالا عضو گروه شدم 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
تا ساعت یازده شب باید گزارشتونو بزارید امضا و پروفایلتم درست کن گلم❤❤

پروفایل گزاشتم‌تایید نشده هنوز

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

@مهدیه24  

عزیزم اینم گزارشم💛💛

گزارش#  

صبحانه نان بربری ۲ کف و پنیر ۲۲۰ کالری💕

ناهار کوکو سبزی و دو کف نان لواش  ۳۰۰کالری💕

میان وعده میوه و خرما ۸۰ کالری💕

شام متاسفانه از اجبار پیتزا ماکارونی یه تیکه کوچیک ۳۵۰ کالری💕

میانوعده بعدی میوه ۲۵۰ کالری💕

مجموع ۱۲۰۰💌

مجاز ۱۳۰۰💌

آب هشت لیوان💦💦

ورزش هوازی نیم ساعت قدرتی چالش ران و باسنن نیم ساعت👣🚶‍♀️🏃‍♀️