2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم میشه منم اضافه بشم به گروهتون ؟؟؟

بله عزیزم

وزن شروع

وزن الان(اگه وزن نکردی..فردا روز وزن کشی)

وزن هدف

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نیگاااااا کنینننن دقت کردین همه عکس های لاغری شکمشون چقدر خوب جمع شده ولی رونشون دیگ ...

خب اون سلیقه ایه چرا من رون لاغر هم دیدم ولی بالاتنه ی کوچیکتر و پایین تنه ی بزرگتر خوش اندام تره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش#    @sepiiiiiideh  

سلام سپیده جون خوبی؟گل پسرت خوبه؟

سحری:لواش + تست+خامه عسل+چای قند۵۵۸
افطار:چای وخرما۳۹
شام: قورمه سبزی۱ق کته۱ق+سالاد باسس۱۱۶شام نخوردم فقط همین یه ق برنج
م و:چای وقند۱۳
مصرفی۷۲۸
ورزش دراز نشست سعی میکنم زیاد برم اگه بتونم میرم پیاده روی
آب هرچقدبتونم

بله عزیزم وزن شروع وزن الان(اگه وزن نکردی..فردا روز وزن کشی) وزن هدف

من چون با الهه جون تو خصوصی صحبت کرده بودم امروز خودمو کشیدم و اینکه از امروز شروع کردم وزنم ۱۱۲.۳🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️قد ۱۶۷ و هدف اولم ۱۰۸ هست لطفا کمکم کنین چون خیلی خسته شدم دیگه به کل روحیمو باختم اعتماد به نفسم کم شده 😭😭😭

عزیزم اگه با ۵۰۰ میتونی چه بهتر اما ماه رمضونو من خودم با ۷۰۰ میرم چون واقعا ضعف میشه ادم اگه با ۷۰۰ ...

سلام سرگروه جووونم

گزارش#  

ناهار:گوشت چرخ کرده و سیب زمینی ۱۰۰ گرم+نان سنگک ۲۵/۵=۳۷۶کالری

شام :یک عدد تخم مرغ آب پز +یه عدد نان همبرگر+یه دونه گوجه=۲۲۵ کالری 

میان وعده:انجیر ۱۶ گرم +بادام ۷ گرم +کیوی ۸۷ گرم +خیار ۵۸ گرم =۱۰۲ کالری

چالش آب ۸ لیوان امروز آب کم خوردم دندونم آب میخوره درد میگیره😬😬😬😬

کالری مجاز ۱۴۰۰

کالری مصرفی ۷۰۳

ورزش پیاده روی یکساعت

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
خب اون سلیقه ایه چرا من رون لاغر هم دیدم ولی بالاتنه ی کوچیکتر و پایین تنه ی بزرگتر خوش اندام تره&nb ...

وای الهه جون شرمنده

میشه اون لینک ی بار دیگه واسم بفرستی..چاق و لاغری 

بخش عزیزم❤❤❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

اشکال نداره نوش جونت..سعی کن سالم خوری هم یاد بگیری درکنار رژیمت

چشم 💋🙏💋🥰

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

@بامدادخمار  

گزارش_تثبیت#  

صبحانه شیرقهوه+خرما

ناهارسینه مرغ آبپز+35گرم نان سنگک+سیرترشی

میان وعده هندوانه

شام چای به لیمووخرما

ورزش 20دقیقه حلقه

جمع کالری800.خودم کمترمصرف کردم.نمی دونستم دوباره بایدگزارش بدیم،اتفاقی توی تایپیک خوندم عزیزم

@saharbeauty   @khanomekhasss     گزارش روز جمعه رو ندادید عزیزان(تو اعلانات من ...

سلام عزیزم من رفته بودم روستا نت نداشتم ببخشید .

حقمه اخطار قبول دارم😢

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

@بامدادخمار     إلهه جون اينا رو ميخولستم خصوصي برات بفر ...

خیلیا برای اینکه پول در بیارن خیلی چیزارو رد و خیلی چیزارو تایید میکنن که شاید بیشترش درست نباشه الان شما به یه مربی دیگه که یه روش متفاوت رژیم رو میده بگی روش اون مربی اولیکه گفتی درسته میگه نه اون فلان عوارض و داره بیا رژیم مارو بگیر تا آخر عمرت لاغر بمون 

ولی این برام ثابت شده کسی که میگه با فلان رژیم و روش دیگه بعد رژیم بشین تا آخر عمرت بخور و لاغر بمون یه دروغگوی بزرگه که فقط بفکر پر کردن جیبشه چون همچین چیزی امکان نداره حالا با هرررر روشی که هست 

به هر حال من نمیتونم بگم وای بیا تو رو خدا کالری شماری بگیر شما چه کالری شماری کنی چه هر مدل دیگه ای وزن کم کنی پولی تو حساب من نمیره نفع و ضرری هم نداره برام 

ادم اختیار خودش رو داره و باید صلاح خودش رو تعیین کنه 

شما هر راهی فکر میکنی درسته انجام بده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار