2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
@هستی،بانو  

@مامانجوجوبودم  

سلام ببخشید ب من گفتن شما سرگروه گروه نارنجی هستید من میخواستم عضو جدید باشم گفتن از شما بپرسم ببینم جایی هست برای عضو جدید؟!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
عزیزم من که لایکش کردم نظرم دادم ❤

ندیدم.شرمنده ببخشید.😍😍😍😍😘😘😘

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صبحانه:یک لیوان کاهو+قهوه شام:۱ عدد گوجه+۶۴ گرم هویج+۷ عدد مغز گردو+۱ قطعه پنیر+۲ لیوان کاهو+گوشت چ ...

خوندم من فکر میکردم کربوهیدرات تو برنج و نون و ماکارونی و شیرینی و از این جور چیز است الان تو گزارشت هیچ کدومش نیست عشقم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
خوندم من فکر میکردم کربوهیدرات تو برنج و نون و ماکارونی و شیرینی و از این جور چیز است الان تو گزارشت ...

کربوهیدرات تو میوه و سبزیجات هم هست ولی مقدارش کمتره اگ هرروز کمتر از ۴۰ گرم کربو بخورین بدنتون سروع ب چربی سوزی میکنه

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
خب ببین عزیزم‌من همون موقع ک ۸۰ کیلو بودم زرشک پلو خودم رو اینجوری میخوردم...👇👇👇 برنج رو ۵ الی ۶ ...

مینا جونم روش دکتر کرمانی چیه؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
عشقای من سلام😙😙 چند تا نکته رو خواستم بگم 1.اول از همه اینکه دیگه گزارش دادن مثل قبل اجباریه.سه ...

به بهههه

میبینم که خانم سرگروه جان ایده منو عملی کردییی😀

چالش یک روز برای عککککسسسس😜

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1335

صبحانه:نان یک کف دست+پنیر

ناهار:کوکوسبزی

میان وعده:طالبی+پرتقال+خیار+نسکافه

شام(دعوت هستیم)خوراک مرغ+سالاد+سبزی+2کف دست نان

ورزش انجام شد

آب 5لیوان

سعی می کنم شام رو همینطوری بخورم 

بچه ها دعا کنید سوتی ندم امشب حساااابی افسرده ام امیدوارم مشکلی پیش نیارم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
ن عزیزم تا سه روز قبل و بعد پریود وزن کاذبه  وزن کن

نه عزیزم . من وزنکشی هفته ی قبلم روز اول پری بودم . تقریبا سه ساعت قبلش بود ، کاذب نداشتم . اکثر وقتا همینطوریم

در هر صورت فردا وزنکشی میکنم . دیگه هر چی بود همونو بهت میگن😘

شکم ک دیوووونس باورکن ب هر کی بگی برو میره دیگه برنمیگرده ولی این خیلی پرروئه آره مدتیه اسکات هم می ...

نخیر😱

تجربه به من ثابت کرده رون پا از همه اعضای بدن پررررررررو تره😒

کربوهیدرات تو میوه و سبزیجات هم هست ولی مقدارش کمتره اگ هرروز کمتر از ۴۰ گرم کربو بخورین بدنتون سروع ...

واقعا من تمام سعمو میکنم که سبزیجات ومیوه بیشتر بخورم و برنج و نون و از این چیزها کمتر بخورم فکر میکنم اگر یه روز اصلا نخورم کربوهیدراتم صفر میشه

از کجا بفهمم چقدر کربوهیدرات دارن چون من فقط کالری و حساب میکنم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
کربوهیدرات تو میوه و سبزیجات هم هست ولی مقدارش کمتره اگ هرروز کمتر از ۴۰ گرم کربو بخورین بدنتون سروع ...

اگه نون و برنج کامل تو رژیم حذف بشه باعث ریزش مومیشه

همیشه گفتن که تو رژیم هیچ نوع مواد غذایی نباید حذف بشه فقط باید محدود بشه

کسی که یه عمر کلی نون و برنج خورده نمیتونه یهو بزاره کنار

حتی باید به تدریج محدود کنه مصرفشو

فقط تنها چیزایی که میشه حذف کرد قند مصنوعی و چربی مصنوعی هستش که براش جایگزین های طبیعی زیادی هست

خب ببین عزیزم‌من همون موقع ک ۸۰ کیلو بودم زرشک پلو خودم رو اینجوری میخوردم...👇👇👇 برنج رو ۵ الی ۶ ...

سینه تموم کرده بودم ، کلا من سینه خورم😀 در مورد روغن من کلا کم روغن درست میکنم ، غذای خورشتی رو به برنجم روغن دیگه نمیزنم ، یا گاهی خورشتم و بدون روغن‌میپزم . 

اما در مورد برنج یه پیشینه ای دارم که توضیحش مفصل تره . قبلا دویس گرم میخوردم که الان صد و پنجا کردم ، سعی میکنم کم کم به صد الی صد و بیست برسونم

سلام گلم💞💞💞💞عالیه واقعا مرسی👏👏👏😍😍😍😍 تمنا جون عرق طارونه چیه؟

فدای تو مهربووون ❤❤❤😍😍🤗🤗

عرق طارونه ی نوع عرق مثل بید مشک و نسترن ک طبع گرمی داره و از درخت نخل گرفته میشه

خواص دارویی زیادی داره و فوق العاده معطر..ما اصولا قبل از افطار با آب گرم میخوریم...🤗😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵