2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@جوجو1400     @زهرا14     @gayran     @raha_roham94   & ...

گزارش#  

سحری:فلافل ۳ عدد+نان لواش ۲ کف دست +خرما ۱ عدد=۳۵۶

افطار و شام=نان سنگک ۴ کف دست+آش رشته ۱۰ ق غ +خامه ۲ ق غ+مربا توت فرنگی ۱ ق غ +شربت پرتقال ۱.۵ لیوان+خرما ۳ عدد=۹۰۲.۱

میان وعده=چای ۲ لیوان+قند ۳ عدد=۴۹ کالری

جمع=۱۳۰۷.۱

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
گزارش# @مهدیه۲۴ (تگ نمیشین چرا🙄) سحری: پلو ۸ قاشق+هویج سرخ‌شده۴قاشق +سینه بوقلمون نصف برش +ته دیگ ...

سلام عزیزم خیلی عالی بود افرین واسه روز اول خیلی خوب بود 👏🏻👏🏻👏🏻♥️

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@مامان_الیساهستم  

سلام سهیلا جون 

شرمنده 

من از دیروز بعداز ظهر تا امشب خواهر شوهرم پیشم بود 

سرزده اومدن خیلی سرم شلوغ بود حتی فرصت نکردم گوشیمو ب شارژ بزنم 

#‍ گزار امروز 

صبحانه یه کف دست نان و پنیر 

نهار برنج ۷ ق یه تیکه کوچیک ته دیگ و مرغ کبابی

شام لوبیا سبز پخته و دوکف دست نان 

کالری ۱۳۲۰

کالری مجاز ۱۳۰۰

من فکر میکردم گزارش دادن دیگه اجباری نیست 

اما واقعا هر وقت میخام زیاده روی کنم ب فکر گزارش که میوفتم رعایت میکنم 

😍  
نان و سیب زمینی تقریبا مصرف م نبوه ورزش سه روژ همراه مربی کارم کردوه  روژانی دیکه رقص دکم فقط چ ...

خواهش کم.

برنجت کم که.حیفه رژیمت خراو بو.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
جوووون شامت نوش جوووون😄😄. شامت خوبه .فقط اون ساندویج کالباس خوب نیس عزیزم. ناسالمه.ارزش غذایی هم ...

درسته😢ببشید ، مجبور شدم یه جورایی😣😣

سهیلا جون از روزه ی دیروز شیرم افتضاااح کم شده خوبم نمیشه😭😭هرچی مایعات میخورم بیفایده س🥺نخشکه😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
@مهدیه24   گزارش# 😑😑😑 گند زدم عزیزم من امروز مایکن رو نصب کردم کارایش رو بلد نبودم ...

سلام فاطمه جون

اشکال نداره فردا فسته جبرانش کن 😉

فستت رو میتونی تا ۷۰۰ ببندی چون تازه شروع کردی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
الهه وقتی اعلام کرد چندساعت تاپیک رو قفل کرد همه ببینن. نمیدونم چطور ندیدن. بچه های منم ندیدن گویا😯 ...

سهیلا جون هشتک بزن بذار تو امضات