2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
گزارش#   سحری:فلافل ۳ عدد+نان لواش ۲ کف دست +خرما ۱ عدد=۳۵۶ افطار و شام=نان سنگک ۴ کف دست+آش ...

عزیز دلم مربا نمیخوردی بهتر بود ام نوش جونت سحرم فلافل معده رو اذیت میکنه 😘😘😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@donyay_kochak     گزارش#   سلام عزیزم،  فعالیت امروز من زومبا ۱۰ دقیقه + ...

عزیز دلم صبحانت عالی بود اما ناهاردشامت ناسالم خوردن ناسالم ۱۰ روز یه بار یا دوهفته یه بار مجازه شما هر روز ناسالم میخوری عزیزم دلم اینجوری پیش بری خدایی نکرده کاهش نداریا 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
این یعنی اصلا تغییر کرده بودم؟  خودم حس کردم پاهام یکم بهتر شده بود

مائده من ندیدم 

سلام عزیز خوبی، میگم مینا جون چرا نیست ازش خبر نداری؟

سلام گلم قربونت.

والا خبر ندارم. احتمالا جمعه بوده مهمونی رفته یا مهمون داره. ایشالا ک خیره

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
😅😅😅 الان اشتی کردید؟؟؟؟

نه رفت سرکار😐

رو گرارش دادن،ورزش کردن و وزن کردن غذاها خیلی حساس شده

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

پریسا جان دیروز گزارش ندادی.تا الانم صبر کردم. دیگه مجبورم اخطار بدم بهت.

@مامان_دخترای_گل ❌❌❌

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیز دلم مربا نمیخوردی بهتر بود ام نوش جونت سحرم فلافل معده رو اذیت میکنه 😘😘😘

آره خیلی گشنم بود دیروز 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ممنون فدات😘😘😘😘😘

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
پریسا جان دیروز گزارش ندادی.تا الانم صبر کردم. دیگه مجبورم اخطار بدم بهت. @مامان_دخترای_گل   ...

سلام گلم همسر گرامی لب تاب رو برده بود سرکار گوشیم هم خرابه نشد بیام

گزارش#  

کالری مجاز:1340

کالری مصرفی:1310

صبحانه نان+پنیر

ناهار:خوراک مرغ

میان وعده:هندوانه+نسکافه+پرتقال

شام:تن ماهی

ورزش انجام شد

آب 5 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
باشه گلم.یعنی اگه ورزش نکردم کالریم را پر بخورم؟آخه تقریبا با ورزش 200 کالری میسوزم. ماه رمضان و مخص ...

اره گلم کالریتو پر کن و سعی کن حداقل ورزش انجام بدی 

بین افطارو سحر ورزش کن یا اول صبح ک همه خوابن