2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم یه سری یه کاربری به اسمartin_70 خاستش گروه سبز بشه.. شما راهنماییش کرده بودید.. ولی دقیقا نمی ...

رفتم تو اعلاناتم پیداش کردم سمیه جان. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@tulo عزیزم متاسفانه شما حذف شدین❤ سه روزه خبری ازتون نیس نه به اون همه اصرار عضویت نه به بی توجهیتون

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
الان فردا فست؟ ینی فقط ۵۰۰ کالری بخوریم؟ دیگه باید چیکار کنیم؟

ماه رمضون رو با ۷۰۰ ببند همین دیگه ورزشاتم انجام بده 😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خیلی ممنون 😊

قربانت

@سمیه1396  

گزارش#  

سحری:_

افطار:ته چین مرغ و بادمجون یه برش مثلثی،جوجه کباب😕(شبیه مرغ شدم دیگه)5تا تیکه،40گرم تیرامیسو،1قاشق سس فرانسوی،نصف یه دیس کوچولو سالادفصل،2تا قاشق خورشت بادمجون،3تالیوان دوغ=961کالری

میانوعده:2تا چای،1باقلوا،5تا خرما،2تاپولکی،یه برش هندونخ،نصف پرتقال،5گرم بادوم درختی،3گرم مغز تخمه هندونه=342کالری

شام:_

کالری مجاز:1275

مصرفی:1304

ورزش:1چالش شکم

آب یه لیتر😆 نمیدونم چندتا لیوان میشه

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

گزارش#

@هستی،بانو

صبحانه،، دو کاسه سوپ ولی من ی لیوان زدم آخه مگه چی توشه ک انقد کالری داشته باشه،، 

نهار،، 10 قاشق برنج و 4 قاشق قیمه،، 

شام،، آش دوغ،، 

میانوعده،، 3تا بامیه، 4تا خرما

سرجمع شد 1500. 100 تا بیشتر از کالری ای ک باید میخوردم

ورزش هم دیگه نمیکنم چون:

خب باید بگم فک کنم ب سلامتی و میمنت و مبارکی باردار هم هستم

امروز از حالت تهوع مردم

ولی خب فعلا وسط دوره ام. ی 10 روز دیگه بی‌بی میزنم و معلوم میشه

آجی دعا کن اتفاقی برا بچه ام نیفته 😥

چون سرقبلی بارداریم پرخطر بود و دکتر گفته بود ب هیچ وجه باردار نشم فعلا🤦🏻‍♀️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

@سمیه1396  

گزارش#  

سحری:_

افطار:ته چین مرغ و بادمجون یه برش مثلثی،جوجه کباب😕(شبیه مرغ شدم دیگه)5تا تیکه،40گرم تیرامیسو،1قاشق سس فرانسوی،نصف یه دیس کوچولو سالادفصل،2تا قاشق خورشت بادمجون،3تالیوان دوغ=961کالری

میانوعده:2تا چای،1باقلوا،5تا خرما،2تاپولکی،یه برش هندونخ،نصف پرتقال،5گرم بادوم درختی،3گرم مغز تخمه هندونه=342کالری

شام:_

کالری مجاز:1275

مصرفی:1304

ورزش:1چالش شکم

آب یه لیتر😆 نمیدونم چندتا لیوان میشه

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

سلام نگین جان خوبی عزیزم؟

ببخشید من نتونستم بیام تاپیک چندروز

چشمام عفونت کرده بود نمیتونستم زیاد گوشی دستم بگیرم ازطرفی ام یکمی که عفونتش بهترشد یه چیزی تو پلکم گیرکرده بود بیرون نمیومد انگار سوزن فرو کرده بودن توچشمم😱😭

ان شاء الله از فردا همراهتونم😘

@donyay_kochak  

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
اخه افت قند میاره من همین جورش از،حال میرم متو هم بخورم واویلا

شما برای تخمک گذاری بهتر میخوردی؟ 

آره درست میگی❤️

من بخاطر قندم میخورم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..