2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهااان خب اشکال نداره ببین کم چربه؟ پرچربه؟ کلا واحد پنیر قوطی کبریت ومعادل ۳۰گرم هست 🙂

😘😘

مرسی قشنگم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

الهی بگردم نترس انشالله چیزی نیس😔

فداتشم خیلی روحیه مو از دست دادم اعصابم خورده اصلا نمیتونم تمرکز کنم موهام دسته دسته میریزن همش بیحال کسلم بدنم داغه 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
عزیزم   من بابا رو 2 ساله از دست دادم ولی همچنان که به نبودش فکر میکنم... ان شاءالله دوباره ...

خدا رحمتشون کنه عزیززززم 😔روحشون شاد 🙏

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
سحر جون چندتا دکتر خوب برو  بعضی وقتا دکترا ادمو میترسونن خودتم تلقین نکن به خودت که وای مریض ...

۲ تا دکتر رفتم حالا اومدم شهرستان خونه مامانم بازم اینجا میرم دکتر 

قربونت بشم چشم عزیزم امروز رعایت کردم تاجایی ک تونستم🤪🤪🤪

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
قربونت برم من💜💜 هیچی تو این اوضاع کرونا چ میشه کرد؟تو پیشنهادی داری؟

سپیدههه خوب شد گفتی به یه روایتی ما دیروز سالگرد نامزدیمون بود😶 از بس غمگین بودم یادم رفت

پس فردام تولدمه🤠۲۶سالم میشد 😕✊

۱۹هم سالگرد عقدمون

هیچ برنامه ایم ندارم

دل ودماغشم ندارم

برای خودتون یه کیک کوچولو بپز ویه پارک وسرسره بازی🤣🤣🤣

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
۲ تا دکتر رفتم حالا اومدم شهرستان خونه مامانم بازم اینجا میرم دکتر  قربونت بشم چشم عزیزم امروز ...

عزیزممم تو قوی هستی همین که تو این شرایط داری کالری شماری میکنی محشره👏🏻👏🏻👏🏻

اصلا خودتو نباز 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@qazalekhanom @setaesh       پاشییین دخترهاا حلقههه😍😁💪💪💪💪 میخایم کم ...

سلام عشقم حلقه زدم نیم ساعت :یه ربع حلقه ساده .یه ربع حلقه که برجستگی داره(نخند اسمش یادم نیومد😂)

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سپیدههه خوب شد گفتی به یه روایتی ما دیروز سالگرد نامزدیمون بود😶 از بس غمگین بودم یادم رفت پس فردام ...

منم همینطور اصلا حسش نیس اره ی کیک میپزم و پارکم ک تعطیله😅😅😅😅😅

مهدیهههه یعنی ۱۴ اردیبهشت تولدته؟؟

عزیزممم تو قوی هستی همین که تو این شرایط داری کالری شماری میکنی محشره👏🏻👏🏻👏🏻 اصلا خودتو نباز&n ...

😍😍😍مرررسی از انرژیت امروز شوهرمم پشتمبود بهمیادهوری میکرد برا هدفم بجنگم بخدا همش دارم ۴۰۰ گرم ۵۰۰ گرم کم میکنم ولی باز ادامه دادمش 😍

خوب سوالت چیه ؟؟؟کالری سوزی اون ورزش را با توجه به وزن خودت برات حساب میکنه عزیزم

مشکلم با اپ مانکن بود .کمتر میزنی کالری رو مثلا ۳ دقیقه پلانک توی خو اپ میزنه ۳۶ کالری

همونو توی مانکن میزنه ۱۲ کالری .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزممم  اخی😍 سخته خیلی بدترین واکسنه ولی دوسه روزه خوب میشه  اما خداروشکر دیکه تمومه

آره مخصوصا ک پسر منم خیلی خوش واکسن نیس😢

توکل ب خدا امیدوارم خیلی اذیت نشه

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰