2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
ارزو‌ جان اول امضای استارتر بامداد حان رو بخون نکات رژیم بعد بیا...اونجا بگردی عکس پروفایل گذاشتن می ...

چشم حتمااا

💛گروه زرد💛 تاریخ شروع:۹۹/۲/۱۲ ... وزن اولیه:۸۴ ... وزن هدف اول:۸۰ دوم:۷۵ سوم:۷۰ نهایی:۶۵ 💛 آرزو قول داده به آرزوهاش برسه 💛
@cr_97     گلم‌فکر کردم امروز‌جمعه هس😁 پس فردا فسته🌸

اولش تعجب کردم😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه فقط سعی کن شبا پلو نخوری .سحری بخوری بهتره

باشه عشقم اگه خورشتارو با نون بخورم چون شوهرم خیلی برنجیه😒

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نه بابا مگه میشه یعنی از کالری رژیمت صد تا بیشتر میخوری یا از کالری تثبیتت ؟؟؟؟  تیرویید کم کا ...

باور کن میشه صدتا از واسه رژیم زودی یک کیلو اضافه میکنم ...قراره آزمایش بدم واسه تیروئید امکان داره بخاطر اون باشه؟؟؟نمیدونم

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
نه بابا مگه میشه یعنی از کالری رژیمت صد تا بیشتر میخوری یا از کالری تثبیتت ؟؟؟؟  تیرویید کم کا ...

اره هم پیاده روی هم حلقه میزنم 

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

@مامانجوجوبودم ببخشید مهمون داشتم واسه امروز دیر شد 

سحری =کوکو سبزی ۳ عدد (۵۴۰)

افطاری=شیره +شیر یک لیوان +خرما یک عدد(۱۸۴)

شام=حلیم ده قاشق (۴۰۰)

میان وعده = هندوانه(۱۵۰)

کالری مصرفی(۱۲۷۴)

کالری مجاز (۱۳۰۰)

ورزش =پیاده روی نیم ساعت+رقص نیم ساعت +حلقه یک ربع

نه ترازوی وزن کشی ولی خب با اون اندازه بگیرمشون هندوانه رو چطوری محاسبه میکنی گلم؟ یا پنیر رو ...

نمیشه با ترازو وزن کشی غذارو وزن کرد

پنیر که برحسب قوطی کبریت

مثلا ۱سوم میخورم معمولا تناسب میبیندم مثلا ۳۰گرمش که بشه یه قوطی کبریت ۶۰کالری من ۱سوم بخورم ۲۰کالری میزنم

هندوانه رو وزن میکنم قبلا برحسب تکه وبرش 

ولی وزن کردن دقیق تره خیلییی👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
 افطار یا شامتو ، نون بخور بعدش میتونی سحری غذاهای نونی هم درست کنی،شو هرت با نون بخور ...

اره مچکر😍♥️

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ممنون میشم این دوستمون و بنویسی

باشه اذرجون ولی تگ‌نمیشه اگه پیداش کردی بگو بیادش زرد یا منو تگ کنه

قربونت ما هم خوبیم  فعلا تو استرس واکسن 18 ماهگی ب سر میبرم😧

عزیزممم 

اخی😍

سخته خیلی بدترین واکسنه ولی دوسه روزه خوب میشه 

اما خداروشکر دیکه تمومه

نمیشه با ترازو وزن کشی غذارو وزن کرد پنیر که برحسب قوطی کبریت مثلا ۱سوم میخورم معمولا تناسب میبیند ...

من شاید 10 قاشق هندوانه خوردم چند گرم میشه متلا؟ 

پس از این به بعد پنیر میزنم 30 گرم 

اندازه یه قوطی 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام عزیززززم فدات شم بخدا صبح تا لا مثی سگ تاتولی خورده همین جور در حال کار کردن بودم شبم رفتیم خون ...

دور از جونت عزیزم

منم مامانم اینا فردا شب برا خیرات اقاجونم مهمون دارن منم ظهر میرم خونشون ژله وحلوا وشله زردم درستیدم براشون

کرونا رم بوسیدیم گذاشتیم کنار😶