2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
چشم ممنون فقط عزیزم من نمیدونستم که سحری میشه روز جدید برای کالری امروز که روز خگخ هست من دیشب موا ...

خگخ نمیگیریم ماه رمضون. چون بعد افطار چیزای گرم بخوریم بهتره

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خگخ اجباری نیس عزیزم.

ممنونم که وقتت و اطلاعات مفید رو به اشتراک گذاشتی🌹🌹🌹

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کیلویی خریدی یا کیسه ای

کیلویی خریدم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
ممنونم که وقتت و اطلاعات مفید رو به اشتراک گذاشتی🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم.😘😘

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
😂😂😂معنیشو میدونستم موفق باشی خوشگلم

مرسی قشنگم ❣️💛

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

مرسی عزیزم 😍

😍😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
خگخ نمیگیریم ماه رمضون. چون بعد افطار چیزای گرم بخوریم بهتره

ممنون عزیزم ❤️❣️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-جدید?postI ...

پست الهه جان که گزارش رو اجباری اعلام کرد مث قبل. ☝☝

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
روزه میگیری سختت نیس😱

خدا روشکراذیت نمیشم دیگه گفتم بگیرم پریودم نمیشم دیگه بعدش هیچ قضایی ندارم 

سحری خوب خودموسیرمیکنم 

ولی دیگه افطارایناخیلی مختصرمیخورم که سحری بیشتربتونم بخورم

عزیزم میگم من پریوددنمیشم  بعدش  بزرگی شکمم ربطی میتونه داشته باشه به اون؟؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

🤦‍♀️🤦‍♀️ نمیدونم اسي جون کیه  ولی امضای الهه جان رو خوندم☺️

🤣🤣🤣🤣🤣

اسی یعنی  استارتر مدیر

منم اوایل اومدم بودم همش دنبال یه اسی بود م تااینکه فهمیدم

الهه جون استتارترن

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

من معمولا ۱ساعت را بکوب ورزش میکنم  ۲۰دقیقه تا نیم ساعت حلقه میزنم یاپیاده روی یاتردمیل  ...

عزیزم حلقه میزنی کبود نمی شی من کمرم کبود میشه درد میگیره هفته ای یکی دوبار میرم

گزارش#  

@sepiiiiiideh    

سلام عزیزم نماز روزتون قبول،بالاخره منم روزه گرفتم

سحر: عدس پلو 100 گ.خرما 3.5 عدد.خربزه 210 گ:کالری 317

(دیشب عدس  با نون خوردم به جاش پلو سحر خوردم )

افطار: 4 عدد خرما.آبجوش:کالری 79

(ما چون افطار و شام را با فاصله کم میخوریم،افطار مختصر میخوریم)

شام: تافتون 3 کف.سبزی خوردن نصف لیوان.مرغ بریان سه چهارم لیوان.گوشت سرخ شده 40 گ:کالری 449

میان وعده ها :خرما.سیب.مغزیجات و میوه:کالری 555

دیروز 140 کالری زیاد دریافت کردم،امروز 140 کم تر دریافت میکنم

کالری مجاز: 1540

کالری دریافتی: 1400

اب:8 لیوان

ورزش: احتمالا فقط فرصت کنم 15 مین قدرتی برم بعد افطار.اگه شد 20 مین هم تردمیل میرم

باشه من از اول از مبصري بدم ميومد🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂

تو به همون خفتگیریت برس🤣🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🤣🤣🤣🤣🤣 اسی یعنی  استارتر مدیر منم اوایل اومدم بودم همش دنبال یه اسی بود م تااینکه فهمیدم ...

🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

ممنون عزیزم

گزارش#   @سمیه1396     سلام مهربون سحری=فرنی+چای سبز+خرما+نان تافتون+سینه مرغ س ...

سلام گلم

باريكلاا وززشكار قهرمان👏👏👏💪💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸