2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست

@مامانجوجوبودم

@نیلوفر000000

گزارش#

کالری مجاز 1368

کالری مصرفی 1368

صبحانه: 2.5 کف دست نان بربری+ 2 ق غ شکلات صبحانه(370 کالری) 

میان وعده کل روز: 1 عدد موز+ 1 عدد پرتقال+ 1 عدد بیسکوییت شکلاتی ساقه طلایی+ 4عدد خرما+7گوجه سبز(372 کالری) 

ناهار: 1.5 لیوان سوپ مرغ(305 کالری) 

شام: 2 عدد تخم مرغ آبپز+ سالاد فصل با کمی سس(شاید سالادو نخورم نمیدونم یا شایدم فقط خیاروگوجه خوردم جای سالاد) (310 کالری) 

آب 5 لیوان

ورزش:50 طناب+30پروانه+ 20 دراز نشست+ 5 دقیقه حرکات ران+ 1چالش شکم

سمیه این نرم افزاره چیه چ جالبه👀

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سمیه من پیدا نکردم این نرم افزار رو😕 باید چیکار کنم

فيلتر شكن نداري؟؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
میگم الان ی ساعته دارم صفحه ها را میگردم الهه تو کدوم صفحه توضیح نوشته بوده؟ @سمیه1396   ...

بزن روی این

صباجان گزارش ندادی دیروز چرا؟ همیشه اول صبح گزارش میدادی که. ایشالا ک خیره. دلیلت قانع کننده نباشه ...

سلام عزیزم خودتون گفتین دیگه نیازی به گزارش نیست دلبخواهه فقط هفته ای یکبار اعلام وزن کنید 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

س:پنیر یک سهم نان بربری سه کف دست نان دولیوان چای دو عدد خرما 400

افطار دو عدد بامیه یک لیوان چای 200

شام :پلو 7 قاشق دو قاشق قورمه سبزی 450

م وعده.سیب وپرتقال وکیوی 200

ورزش. نیم ساعت قدرتی 8 لیوان آب 

مصرفی 1250

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
اره عزیزم. هر هفته یکشنبه ها. اول صبح ناشتا. یکساعت بعداز بیدار شدن و دسشویی رفتن. الان ک روزه ایم ...

گزارش#  

صبحانه یه سیب (70 )

ناهار باستورما یه کفگیر برنج و سینه مرغ یه کفه دست و ران مرغ یه کفه دست و لونگی  یه قاشق و سالاد کاهو یه پیش دستی و زیتون 5 عدد و سیر ترشی سه حبه (600 )

شام  سوپ مرغ یه ملاقه و سالاد کاهو (170)

میان وعده چای سبز و دارچین و یه خرما و چای زنجفیل و یه خرما و پرتقال و خیار سه تا (150 )

کالری مصرفی 1100

کالری مصرفی 1000

ورزش ها پیاده روی نیم ساعت و رقص نیم ساعت و شنای دیوار 50 و دراز نشست 100  تو اتاق انجام دادم 😉 

آب 9لیوان تا شب میخورم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام گلم باريكلاا وززشكار قهرمان👏👏👏💪💪💪💪💪

فدات مهربون😍🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

سلام مهربون جان💌👄

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

سحر پنج ق حلیم و دو خرما ۲۵۰ کالری

افطار خرما و هفت ق پلو و چهار ق قورمه سبزی ۵۰۰کالری😍

میان وعده میوه ۲۵۰کالری😋

اجیل ۲۰۰ کالری🤤

مصرفی ۱۲۰۰ مجاز ۱۳۰۰ 👓

آب هشت لیوان💦💦

ورزش چهل مین پیاده روی 👣🚶‍♀️

نیم ساعت ترکیبی هوازی و قدرتی

💖❤💖

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
❤❤❤💜💜❤❤خدا حفظشون کنه

🙏🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍