2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام مهربون

سحری=فرنی+چای سبز+خرما+نان تافتون+سینه مرغ سرخ شده= کالری۳۸۳

ورزش صبح= ۲۰ دقیقه یوگا

ورزش ظهر =نیم ساعت حلقه+نیم ساعت چالش شکم وران

افطار=چای سبز+خرما+عدسی+نان تافتون=کالری۴۲۱

شام=سالاد میوه=۱۳۸

ورزش دوساعت بعد شام نیم ساعت حلقه 

کالری کل ۱۰۰۰

کالری مصرفی ۹۴۲

آب هم ۸لیوان

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چجوری شما چای سبز میخورید خیلی بد راهکاری دارین برا خوردنش بعداز خوردنم سرم گیج میره میخوام پس بیفتم

عزیزم با دارچین دمش کن خوب میشه با یه قاشق عسل یا یه خرما بخور من بهش معتاد شدم همه جا با خودم میبرم الانم که خونه مادر شوهرم هستم با خودم آوردم 😉

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری شما چای سبز میخورید خیلی بد راهکاری دارین برا خوردنش بعداز خوردنم سرم گیج میره میخوام پس بیفتم

چای سبز وتنها نباید خورد یا دارچین یا زنجبیل بهش اضافه کن وگل محمدی وبا خرما بخور.منم اول خالی میخوردم همینجوری میشدم  

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
عزیزم با دارچین دمش کن خوب میشه با یه قاشق عسل یا یه خرما بخور من بهش معتاد شدم همه جا با خودم میبرم ...

کیلویی خریدی یا کیسه ای

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
😍😍😍😍😍 ممنونم❣️ فقط خداکنه تا من ترازو بخرم از گروه حذف نشم

فعلا تا ترازو میخری برو داروخونه یا نرکز بهداشت خودتو وزن کن.

منم ندارم ترازو

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چای سبز وتنها نباید خورد یا دارچین یا زنجبیل بهش اضافه کن وگل محمدی وبا خرما بخور.منم اول خالی میخور ...

کیلویی از عطاری خریدید یا چای کیسه ای

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم با دارچین دمش کن خوب میشه با یه قاشق عسل یا یه خرما بخور من بهش معتاد شدم همه جا با خودم میبرم ...

منم افطار باید اولین چیزی بخورم چای سبز با خرما 

کیفویی از عطاری خریدید یا چای کیسه ای

من کیلویی میخرم.کیلو45تومن.

صد گرم بخر اندازه یه ماهته.

نباید هر روز بخوری جون یبوست داره.

ی هفته بخور.ده روز نخور 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
کیلویی از عطاری خریدید یا چای کیسه ای

کیلویی بهتره.برای من مادرشوهرم ازاون آب اورده بود خیلی عالی بود تموم شدن بعدش رفتم کیلویی خریدم 

سلام قشنگا💋💋 روز یارونیتون چطور میگذره 😍 عزیزای دل با توجه به رای اکثریت الهه جون تصمیم گرفتن ک ...

پس بعد این ۱۰ شب گزارش میدیم💃💃💃

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍

دوستان چای ماسالا هم عالیه نیم ساعت قبل ورزش خورده شه متابولسیم ومیبره بالا من یه مدت میخوردم انگار تو بدنم یه کوره آتیش بود بعد میرفتم باشگاه.چای هندی تند هستش تو نت سرچ کنید میاره براتون کیلویی ۱۸۰ تومان بود سال ۹۷ که من میخریدم الان نمیدونم

کیلویی بهتره.برای من مادرشوهرم ازاون آب اورده بود خیلی عالی بود تموم شدن بعدش رفتم کیلویی خریدم  ...

شما هروز میخوری یبوست نشدی