2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم گروهتون جا داره منم بیام؟  من تازه واردم اطلاعاتم کافی نیست هنوز ترازو و حلقه ندار ...

@مهدیه24  

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

سلام .ص یک کف دست نان و پنیر . م و .پرتقال یک عدد

ن کوکوسیب زمینی و ماستو بادمجان . م و .سیب یک عدد

ش ماستو خیار و سه تیکه سینه مرغ اپز . م و .خیار دو عدد

ورزش ۶۰۰۰گام . ۱۰۰درازنشست .چالش ران .پهلو ۱۵۰

کالری مجاز ۱۲۰۰و کالری مصرفی ۹۰۰ بقیشم با  مغزیجات پر میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیییلی خوب کم کردی فریبا جان. عااالیه👏👏👏. بخصوص بازوات. ورزش خاصی کردی ک تو یکماه 4 سانت کم شده ...

مرسی عزیزم از اول رژیم تا الان هر روز شنای دیوار میرم حداقل صد تا رو میرم بعضی وقتها بیش ترم میرم از این ماه با دمبل هم کار میکنم من تو ماههای قبل یا کم نکردم یا یکی دوسانت کم میکردم ولی این ماه سوپرایز شدم 😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
مرسی فریبا جونم عزیزمی

😍😍😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
بچه ها گزارش امروزتون؟؟؟؟ @mediiisaa     @مامی_خوشگل     @صبح   &n ...

سلام عزیزم دیروز اومدیم آستارا دیگه نتونستم بیام گزارش بدم ببخشید 

گزارش#  

صبحانه تخم مرغ آبپز و یه گوجه و یه گردو(100 )

ناهار یه کتلت و سه برگ کاهو یه گوجه (230 )

شام برنج یه دست نون سنگک و کوفته تبریزی  و سبزی خوردن  و یه قاشق ترشی کلم (600 )

میان وعده چای دارچین و یه خرما ویه سیب  و یه دونه بامیه 😢(200 )

کالری مجاز 1100

کالری مصرفی 1130

ورزش فقط پیاده روی تند مهمونام نتونستم ورزش کنم 

9لیوان آب خوردم 

فدااا مدااا🌸 اره من این مدلی هم راحت ترم و هم احساس میکنم بیشتر به زیر شکمم فشار میاد.. پلانک ...

قربون تو مهربووون همونو که شما میری منم به ورزشام اضافه میکنم 😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام به دوستای مانکنم ور حال مانکن شدن و مانکن های آینده خوبین؟  صبحتون بخیر آقا من امروز ...

سلام مائده جونم صبحت بخیر❤❤💜💜❤❤

ای جونم نازگل مبارکههههه ببوسش از طرف من💜💜

آهای اوهوی 🤨 از اون تخمه و هندونه. و چایی های گاز داری که آورده بودیم پای گزارش من می‌خوردین ...

😅😅😅😅😅😅😅😅

بابا ما کاری نکردیم‌ ی استکان چای و ی مشت تخمه ک اینهمه قیل و قال نداره 😝😝😝😝

بیا اینام برا تو🍺🍺🍉🍉

اخی تخممون تموم شده 😝😝

شیراز چیه بچه ها

شیراز یه چیزیه که با دوغ درست میشه دوغ میزارن روی حرارت زیاد وقتی سر اومد میریزن داخل کیسه آبش میره یه چیزی شبیه پنیر ولی در اصل کشک محلی هستش 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
بچه ها گزارش امروزتون؟؟؟؟ @mediiisaa     @مامی_خوشگل     @صبح   &n ...

صبحانه : دوتا نان تست و خامه و عسل (۲۹۶ تا)
ناهار : ۶ قاشق پلو و ۵ قاشق قورمه سبزی و دو کف نان😑(۴۵۶ تا)
شام : نان و حلیم (۳۹۶ تا)
میان وعده ها : یه دونه نون تست ، هندونه ، چای با پولکی(۱۹۳ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۴۱
۸ لیوان آب ✔
ورزش بیست دقیقه حلقه و روز سوم چالش کل بدن و چالش کپل💪❤

عزیزم این گزارش دیروزمه تو یادداشتام داشتمش دوباره فرستادم برات

اما من دیروز فرستاده بودم🥺

شاید درست تگ نشده باز

البته تو اعلانام نگا کردم @mamanali95   هم لایکم نکرده بود که پستو پیدا کنم شاید نیمده نمیدونم😢

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒