2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
اخه نوشتی کف ...  تو که رژیمی چرا یه ترازو نمیخری ؟ من ۶۰ خریدم خیلی خوبه بیشتر میخوری اخه مان ...

رفتم دی جی کالا بخرم این ۶۰ تومنی ها رو تموم کرده بود برم امشب دوباره ببینم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@مهدیه24  

سحری ۴ کفگیربرنج+نصف لیوان آب مرغ +سه تیکه کوچک مرغ

افطاری سه کف دست نان +یه قاشق ماست +دوقاشق شیره انگور+یه عددگردو

شام پنج قاشق سمنو

میان وعده یع عدد سیب  یه عددکیوی چای پنج عددقند

۱۴۰۰تا۱۳۴۰

میدونم میدونم دارم خرابکاری مبکنم تواین ماه رمضونی باهام راه بیامهدیه جان  😢😢

ازمجازم بالانمیرم ولی خب کربوهیدراتم بالاس 

الانم میخام پاشم چالش شکم وران برم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

@هستی،بانو  

سرگروه جان سلام

گزارش#  

میان وعده صب ساعت ۱۰:پنیر نصف قوطی کبریت +نام لواش ۴کف دست(۱۴۱کالری)

ناهار:یتیمچه ۴قاشق+نان لواش ۳۰گرم(۱۵۹کالری)

میان وعده:۲عدد خرما (۳۹کالری)

شام املت:۴قاشق+نان لواش ۴۰گرم +ماست ۵قاشق (۲۵۷کالری)

کالری مجاز:۱۰۲۰

کالری مصرفی ۵۹

آب:۸لیوان

هستی جان واسه پرشدن کالریم چی بخورم 😭

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

عزیزم صفحات تند تند جلو میره. نمیتونم پستتو پیدا کنم. بپرس سوالتو 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
بچه ها مسالتُن یعنی من دارم یک سوال😂😂😂 من دیدم اکثر خانومایی که باردار شدن و زایمان کردن بعدش ش ...

طبیعی یا سزارین؟

من سزارینی بودم زیر شکم دراوردم که بعد زایمان شد ۹۷ یعنی به زور رژیم وورزش رسوندمش به ۸۲ 

منم دوقلو داشتم نه شکمم شل شد نه ترک برداشت 

وقتی هم باردار بودم شکمم تو ۹ماه اندازه ۶ماه بود😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اخه نوشتی کف ...  تو که رژیمی چرا یه ترازو نمیخری ؟ من ۶۰ خریدم خیلی خوبه بیشتر میخوری اخه مان ...

ترازو۶۰ تومن ؟؟

کجا؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

خوش هیکل کی بودی تو 😍😍😍

😍🙏🌹❤

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

@مامان_الیساهستم .توی اپ کالری مصرفی با چیزی که مانکن میده فرق میکنه من ۳ دقیقه پلانک انجام دادم ببینید مانکن زده ۱۲کالری

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
خوش هیکل کی بودی تو 😍😍😍

اگه به اینجا رسیدم بخاطر الهه جان وتاپیکش ودوستای گلم تو این تاپیک بود.یعنی باشگاه هم میرفتم وزنم کم نمیشد چون هرچی میخوردم بااین تاپیک آشنا شدم کم کم به هدفم نزدیک شدم😍

خب یعنی توی اون مدت اون مقدار کالری سوزوندی. سوالت چیه الان عزیزم

پرسیدم الان نگاه کنید صفحات جلو میره نشد پشت هم بزارم عکسارو