2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modelmydiet.mymodel   این لینک اندرویده البت ...

آهان همینه گوشیم اندرویه  نمیشه دانلودکنم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

گزارش#  

افطار شیر دارچین.پنیر ۳۰گرم.۲گردو.گوجه خیار.چای.۲خرما.۳کف لواش.تخم مرغ ابپز(۴۸۸)

شام جغور بغور ۴ق.لواش ۳کف.دوغ.ماست ۱لیوان.روغن زیتون ۱ق.خود زیتون ۱۰تا.سالاد شیرازی ۱۰ق(۷۰۳)

میان وعده چای.انجیر خشک ۲تا.موز.۴۰۰گرم هندوانه.شیر ۱ لیوان.بادام زمینی ۱۵تا.چاقاله ۱۵تا.(۵۶۸)

مجاز ۱۸۰۰ مصرفی ۱۷۵۹

اب ۶لیوان

نیم ساعت رقص.۱۰۰تا طناب.چالش شکم ۵۰شنا دیوار

@sepiiiiiideh  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهه😢😢 خود پدرم این شرایطو برای من و شوهرم جور کرد و بعد به ما اطلاع داد وقتی داشت این حرفو میزد ...

میدونی مائده زندگی متاسفانه اینجوریه که اگه یچیزی رو بخوای بدست بیاری باید حتما یه چیزی رو از دست بدی مثل همین رژیم گرفتن که اگه اندام خوب میخوای مجبوری غذاهای خوشمزه رو از  دست بدی 

اینم همینه مهاجرت ممکنه خیلی برای آینده ی خودتون و نازگل بهتر باشه ولی خب دلتنگی هاشم داره و مجبوری تحمل کنی و از اینکه هر وقت دلت خواست بری ودر مادرت رو ببینی محروم میشی بستگی به روحیه ت داره (من اینو در خودم نمیبینم و خیلی وابسته ام )    

خواهر من اولا سختش بود ولی الان عادت کرده اگه شرایط هم جوری بشه که اینجا زندگی کنه خودش دیگه دوست نداره برگرده 

ولی بنظرم وقتی بری با شرایط کنار میای 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خیلی کربوهیدارتت خوردی هم برنج هم ۵۰ گرم نون و بامیه😑😣 عزیزم همون اصلش از افطار تا سحره ک بدنت ضع ...

حق با شماست کمش میکنم چشم

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
الهه مانكن ميخوام نصب كنم رو ايفون چجوري؟ از كجا بگيرم

مانکن رو بایداز سیبچه دان کنی ولی باید اولش برای نصب سیبچه اشتراک بدی 

من کرفس رو باز دان کردم از sib irani 

راستی تولدت کی بود؟ اونو خرید ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آهان همینه گوشیم اندرویه  نمیشه دانلودکنم

قند شکنتو روشن کردی ؟ 

خب تو سایتش برو نمیخواد نصب کنی 

@شیرین_آردا   عکس گذاشتی ؟ من ندیدم

هستی بذارم الی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اینم از کیک خرما بدون شکر وروغن  دستورشو قبلا گذاشتم ،بپزید نوش جان کنید  هر ۵۰گرمش۱۴۹ ک ...

😍😋😋👌👌❤️

باشه عزیزم..راستش من صبح ها چک میکنم هشتگ گروه رو ...اون موقع هنوز وارد هشتگ نشده بود مطلب مربوط اخت ...

مثل اینکه منتفی شد ،هرشب باید گزارش بدید😊

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰