2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
به راحت نفسی گنج پایدارمجوی  شب شراب نیرزد به بامداد خمار  البته سعدی 🙂

وای الهه راست میگی.

چرا من گفتم حافظ😁😁😁.

از ذوق ادبیات هول کردم جوگیر شدم😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@بامدادخمار     الهه جون من که کیف کردم پستشو دیدم‌.تگت نکرده بود،حیفم اومد تو نبینی

😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به بامداد خمار عزیز اومدم یه تشکر ویژه کنم بخاطره راهنمایی که واسه لاغر شدن کردی و من مو به مو ...

سلام عزیزم 

افرین چقدر عالی کم شدی با اراده 😍👌👏🏼👏🏼❤️

قربونت مهربون کلی انرژی مثبت گرفتم 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهه سپیده نمیشه امضامو بردارم؟؟؟😭😭😢😢😢 من تو هر تاپیکی میرم نظر میدم اگه یکی مخالف نظرم باشه م ...

عزیزم الهه رو اشتباه تگ کردی نمیدونم عزیزم بزار الهه ببینیم چی میگه ولی واست مهم نباشه از این آدمای بیشعور زیاد پیدا میشه  @بامدادخمار  

الهه من چون نميخوام تو اين بك ماه برنج بخورم  چ قرصي بخورم براي موهام ك ويتامين ب داشته باشه ...

بیوتین و زینک پلاس بخور 

سبوس برنج هم بخور 

برنجت رو حذف نکنی بهتره

گزارش#       ‍۹ اردیبهشت

@سمیه1396  

صبحانه : چای+خرما👈 ۳۹

میان وعده : هویج 👈 ۱۸

ناهار : تخم مرغ آب پز ۲ عدد+نان👈 ۲۴۵

میان وعده : شکلات تلخ+قهوه+گردو+پسته👈 ۷۲

شام : چای +ساقه طلایی👈۱۲۶

مصرفی : ۵۰۲

ورزش : پیاده روی +دراز و نشست+ پلانک+رقص

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

سهیلا جونم ۲۰ دیقه حلقه زدم بلافاصله بعدش چالش کل بدن روز دوم و چالش کپل رو هم گفتم اضافه کنم روز ...

خسته نباشی. آفررررین ب تو💪💪💪.

کپل برای حجم دهی با.سنه.خیلی خوبه.

منم از انروز میخام برم تو کار اسکات با.سنم تخته😐😧. باید برزیلیش کنم😁

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام من چندروز پیش تاپیکتو کامللل خوندم برنامه کرفس رو نصب کردم ولی خیلی بلد نیستم باهاش کار کنم

کامل نخوندی گلم چون من توضیح کرفس رو تصویری توضیح دادم 

توضیح برنامه ی جامع توامضام و بخون

غذای_رژیمی#   گزارش_تثبیت#   @بامدادخمار     صبحانه شیرقهوه+خرما ناهار1 ...

👌👌👌

سیر کالری بالایی نداره نمیخواد حساب کنی 

😂😂😂😂😂😂 وااای چه بامزه گفتی الهه جان😂😂😂😂

به قول نون خ دیدی چه بامزه گفتم 😂😂😂

@بامدادخمار‍ ‍ سلام روز بخیر ...من رفتم دکتر یک سری دارو داده گفت قبل ناهار و ناشتا بخور میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم چون روزه هم میگیرم ..میشه وقتی میگه ناشتا موقع افطار بعد وقتی میگه موقع خواب وقت سحری بخورم برای ناهار و هم داروشو تو شام بخورم ‍ ؟؟؟

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
توام مگه گروه سبز نیستی؟؟

من ٩٥٠ گرم ديگه كم كنم ميرم گروه سبز

البته با گندي كه زدم ديشب بعيد ميدونم اين هفته خوب كم كنم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘