2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
قربونت برم مهربون😘😘😘😘😘😘😘 فدای تو 😍 شکر منم خوبم😊

عزیزی❤❤❤خداروشکر🤗شوهر رجیمت چطوره؟😅

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@kiarash_mami    ‍  طاعاتتون قبول😋 سحری:خوراک کدو و مرغ_گوجه_خیار (کالری ۱۷۳) اف ...

از شماهم قبول باشه عزیزم❤خوبه👏👏👏👏

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم قابل باشم حتما    

حتما هستی عزیزم❤🙏

خدا سلامتی بده بهتون.دلتون شاد لبتون خندون زندگی وقف مرادتون سفرتون پر برکت😍

عزیزم مرسی از دعای قشنگت😍😍😍😍همچنین با شما❤❤❤

@هستی،بانو  

گزارش#  

سرگروه جان سلام شرمنده بابت بی نظمی دیروز و امروزم مشکل داشتم 

میان# وعده صبح: بادام زمینی۱۳گرم (۷۳کالری)+هندوانه۸۰گرم (۲۴کالری)

ناهار:دمپختک گوجه ی قاشق+از سینه مرغ دمپختک ۴تیکه ک سرخ شده وارد کردم و توش فارچ بود اونم جدا حساب کردم شد (۳۹۱کالری)

میان وعده عصر:شکلات پشمک حاج هبدالله ۷۰کالری با ی نصف کوچیک بامیه واسه رفع هوس (۸۹کالری)

شام:خوراک لوبیا ۱۰قاشق+۴کف دست تافتون و سینه مرغ ریش ریشم توش بوط شد (۶۰۰کالری )😭

بازم معذرت میخوام بابت دیروز 

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

خدا نکنهه.. چه حرفیه... ان شالله از خواب که بیدار بشی، دردات گم شده باشه

سلام عزیزم

گزارش#  

گزارش کامل ۱۳۹۹.۲.۸

سحری خواب موندم 🙈

افطاری 

بسی گرسنه بودم 

نان سنگک یه کف دست.پنیر نصف قوطی.خرما سه عدد.

اش رشته ۱۶ ق غ🙊

هندوانه ۱۲۰ گرم.یک عدد سیب قرمز

کل کالری مصرفی۹۹۱

کالری مجاز ۱۱۰۰

کالری مو دیگه ۱۰۰۰ تا حساب میکنم و فست ندارم

ورزش

۱۰ مین هوازی ۲۰ مین حرکات شکم و پهلو و اگه تونستم ده مین ورزش بازو 

فعلا دارم میترکم از اش رشته

شوهرم همچنان ترازو نخرید😔

سلام عزیزم گزارش#   گزارش کامل ۱۳۹۹.۲.۸ سحری خواب موندم 🙈 افطاری  بسی گرسنه بودم&n ...

عزیزم چقد امضات به دلم نشست.

خواهش میکنم برای منم دعا کن 🌷

واقعا دیگه کم آوردم از لحاظ روحی حالم خیلی بده

@sepiiiiiideh  

سلام عزیزم 

افطار نان سنگک پنیر سبزی گوجه خیار گردو خرما چای کالری۳۲۵.۴

شام موز۴۴.۸

میان وعدهبرگه زرد الو نمیدونم کالریش چنده۳۴گرمپاپ کورن ۱۰گرمو...

سحری پلو قیمه و سالادشیرازی و خرما۵۳۲.۹

کالری مجاز۱۷۵۰

کالری مصرفی۹۴۲ تا سحر پرش میکنم ان شا الله

ورزشم اگه بتونم حلقه و چالش شکم وتمرین کامل دورهی مبتدی

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
یعنی پری جون الان دوروز ورزش نکنم اشکال نداره؟واقعا خیلی درد دارم به زور راه میرم قبلش 15دقیقه هواز ...

خواهش میکنم عزیز💖💖💖

نه گلم چه اشکالی داره حتما استراحت کن فشار نیار تا خوب بشن بعد ..با روغن زیتون ماساژ بده باهاتو بعدشم دوش بگیر با آب گرم ماساژ بده 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@مامان_الیساهستم    

گزارش#  

س‍لام عزیزم  

صبحانه تخم مرغ+نون تافتون

میان وعده بستنی 🙈

ناهار سبزی پلو +ماهی

میان وعده چای +عسل

شام سوپ+یه تیکه نون خشک

میان وعده بادوم زمینی

کالری دریافتی  ۱۰۰۰

۲۰۰ تا کمتر برای اون بستنی و پلویی ک خوردم

آب✔✅

سوزونده ۳۰۰ تا

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خواهش میکنم عزیز💖💖💖 نه گلم چه اشکالی داره حتما استراحت کن فشار نیار تا خوب بشن بعد ..با روغن زیت ...

خیلی خیلی ازت ممنونم پری جونم 😘😘😘خداخیرت بده اصلا نمیتونم ورزش کنم یعنی اشکمو درآورده اینقدر دردمیکنه😭😭

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
خیلی خیلی ازت ممنونم پری جونم 😘😘😘خداخیرت بده اصلا نمیتونم ورزش کنم یعنی اشکمو درآورده اینقدر دردم ...

خواهش میکنم عزیز دلم 😚

چند وقته ورزش میکنی  ورزشات چی هست ؟

کدوم قسمت بدنت چربی بیشتری دار؟ 

منکه اصن بند این چیزانیستم 

من از همون بچگی یعنی ۵،۶سالم بود تولدام خودم گیر میدادم کیک میخردیم یا شکلاتی چیزی

الانم گیر نیستم ولی هنگم چقد فکرم درگیر بوده که یادم رفته

بعدم ۱۳ سال من یادم بود یه امسال شوهری حداقل باید یادش می موند یه ساعته که هی میگم میکشمت حمید یادت رفته😂😂😂😂

گیر کادو اینا نیستم حالا اگه میخرید نه اینکه بدمم بیادا😉😉😉

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒