2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ای بابا خب چ کاریه برای ترک لالایی  بخدا ب مرورو بچه ها علاقه هاشون عوض میشه.بخون براش حالا ...

اخه بدعادت شده بود باید مدت طولانی لالایی میدادم سنگین داره میشه پاهام دیگه نمیکشه

خیلی واسم سخته😢😢

ايول همه چي رو با مدرك ميزاري  بقيه ياد بگيرن  مرسي عزيزم😅😅

خخخخ ببین کاسشم گنده بود 🤣🤣🤣

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اخه بدعادت شده بود باید مدت طولانی لالایی میدادم سنگین داره میشه پاهام دیگه نمیکشه خیلی واسم سخته😢 ...

سلام خوبي 

خوب از اول لالايي نميدادي بچه گناه داره 

ولي عوض ميشن ها منم اول رو پام ميخوابيد 

اما الان كنارم خودش ميخوابه

من اینو گذاشتم جلوم هی از گشنگی میخورم. ب نظرتون دیگ نخورم یا ادامه بدم😁😁😁😂😂😂 بفرمایین😖

ادامه نده 🤨🤨🤨🤨اصلا چرا روزه نیسی خانم قرییی 😂

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#  

۲/۸

@سمیه1396  

سحری:نان جو۱۸گ،کو کوسبزی،کمی کاهو،گوجه،شیر یه لیوان،ویفر کاکائو یی۲۴گ🙈🙈🙈🙈(۴۶۹)

افطار:سنگک۴۵گ،پنیر،عسل،خامه(۲۵۴)

شام:گوشت چرخکرده۴۰گ،هویج سرخ شده،روغن۶گ،کاهو ،کلم(۲۰۹)

م و:سیب،کیوی،کشمش(۱۲۵)

مجاز۱۱۱۸

مصرفی۱۰۵۹

این مقدار باقیمانده رو هم پر میکنم

اب۸لیوان

ورزش شکم

من نون عادت کرده بودم۳۰گرم تو روز بخورم اما تو ماه رمضان نمیشه کم خورد،این مقدار که میخورم زیاد نیس؟

سلام خوبي  خوب از اول لالايي نميدادي بچه گناه داره  ولي عوض ميشن ها منم اول رو پام ميخوا ...

من از اول لالایی ندادم

اشتباه همسرم بود داستانش مفصله

الانم زیاد راضی به این کار نیستم

شوهرم اصرار داره

چون من شیرده هم😋😋😋😋

جدی 😊وای خداحفظش کنه 

من از پس فردا باید بگیرم 🥴