2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست

سلام

سحر ٥ قاشق استانبولي ٢٠ قاشق عدسي كاهو چاي

افطار نون سنگك ٢ كف دست پنيرً خيار عسل چاي 

شام لوبيا 

ميانوعده سبي پرتقال موز 

@عروسترکم  

گزارش#  

ميزان دريافتي كالري ١٦٠٠ 

ورزش ١ ساعت پياده روي 

٢٠ مين قدرتي

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

@kiarash_mami  

گزارش#  

سلام زيبا جون اميدوارم خوب باشي

صبحانه نخوردم قرار بود روزه باشم

ناهار خوراك گوشت و سيب زمينى ٢٥٠ كالرى

ميان وعده سيب پرتقال طالبى خرما انجيرخشك ٣٦٢ كالرى

شام خوراك گوشت و سيب زمينى  و نان٤٨٥ كالرى

آب ٢ ليوان تا الان

مصرفى١٠٩٧ مجاز١١٤٠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام تارا جوووون🥰🥰🥰🥰🥰🥰خوبی عزیزمممممم❤❤❤❤❤دلم واست تنگ شده بود چه خبر..کجا بودی بابا نگرانت ش ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی قربونت 

درسته پیش میاد ولی دیگه قرار نیست چون یکی نیست پشت سرش دروغ گفت که.من حرفیو ک زدم گذاشتم اینجا دیگه قضاوتش با الهه ست.

متاسفم واسه اون کسی که به من تهمت زد وبه دروغ منو پیش بقیه خراب کرد

نه گلم خداروشکر زیاد نکردم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
سلام عزیزم مرسی تو خوبی قربونت  درسته پیش میاد ولی دیگه قرار نیست چون یکی نیست پشت سرش دروغ گف ...

تارا جون سلام ببخشید دخالت میکنما اما خب اگرم نگم تو دلم میمونه 

تارا جان شما اشتباه کردی برگشتی گفتی اراده خودم بوده که لاغر شدم این بنده خدا ها این جا کلی زحمت میکشن سوال و جواب میپرسن بدون هیچ چشم داشتی تگ میکنن و پیگیرن حالا بهد این همه محبت تو بیای بگی اینا همش هیچه من خودم اراده خودم بوده که لاغر شدم .... 

بخدا من اگه اینجا نباشم با بچه ها یه روزم نمیتونم برای لاغری اراده کنم  این حرف خیلی ناراحت کنندس و به هر کی بگی بهش بر میخوره  الهه ام چیزی نگفت اگه منظورت اینه تنها میتونی و اراده خودت بوده پس نیازی به این تاپیک نداشتی 💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
افرین برتو ای بانوی اقتصادی 👌👌  اره الان فکر کنم موهای من بالای دوتومن بشه 🤨

بلنده؟؟؟😀😀😀 

موی بلند دوووووس 😍😍😍

اره بابا خیلی میگیرن

من موهامو کوتا کردم ماه رمضون پارسال خاک ب سرم بلند نمیشه😏

بلنده؟؟؟😀😀😀  موی بلند دوووووس 😍😍😍 اره بابا خیلی میگیرن من موهامو کوتا کردم ماه رمضون پ ...

دقیقا من ۴ ماه بعد عروسیم کوتاه کردم الان یه سالو پنج ماه عروسی کردم موهام یه سانتم رشد نکرده 🥴🥴🥴

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪