2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

سلام.ص.نان دو کفدست +پنیرو م و صبح سیب

ن.سوپ جو ۳ملاقه +نان یه کف دست .م و ظهر پرتقال

ش.سینه مرغ اپز و ماستو خیار 

کالری مجاز ۱۱۲۰.         مصرفی ۹۷۵ .الباقیشم برای ریزه خواری.ورزش 7000گام . و نیم ساعت قدرتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرررررین.کاهشت مبارک. عزیرم باید تگم کنین.نمیبینم.

ممنون عزیزم تکت کردم نمیدونم چرا نیومد

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
بچه ها گزارش امروز رو ندادین ها @برکه1     @فندق_فسقلی     @صبح   ...

عزیزم گزارش دادم الان پیدا میکنم برات میفرستم ساعت هفت ونیم بود

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
بچه ها گزارش امروز رو ندادین ها @برکه1     @فندق_فسقلی     @صبح   ...

بالاخره پیدا کردم نمیدونم چرا تک نمیشی

مینا ببین چطوره؟    بخدا دیروز وقت نکردم برا گزارش عفو کن ببین چطوره😃 تمام سرم زخم شده🤕 ...

مبارکه عزیزم چقدر قشنگ شده خودت رنگ کردی 😍👍

@مامانجوجوبودم   @مهدیه24   @عروسترکم   @هستی،بانو   @سمیه1396  

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postId=133274107 

بچه ها لطفا لیست وزن رو تو تاپیک وزن وارد کنید و حتما اول لیست اسم و رنگ گروهتون رو بنویسید و حتما تاریخ دیروز رو بزنید و برای هر نفر شماره بنویسید مثلا 

۱-

۲- 

🔴🔴🔴🔴 لطفا بقیه تو تاپیک وزن چیزی ننویسن فقط سرگروه ها لیست بزارن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@kiarash_mami @donyay_kochak @مامان_الیساهستم @sepiiiiiideh  پست بالارو بخونید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@مهدیه24     @بامدادخمار     بچه ها من دخترم دیر میخابه وقت نمیکنم صبحو ظهر ...

باشه عزیزم اشکال نداره 

سلام توضیحات امضای استارتر رو کامل خوندم خاموش روش شما رو اجرا میکنم میشه  اگه کسی از گروه ها ر ...

سلام عزیزم 

تو کدوم گروه قرار میگیری ؟؟

گزارش_تثبیت#   @بامدادخمار     سلام الهه جان من امروزحالم خوب نبودوشکم دردداشتم، ...

سلام عزیزم 

الان بهتری ؟ 

@مامانجوجوبودم     @بامدادخمار     سلام من رفتم پیش یه دکتر طب سنتی برای ...

😳😳😳😳😳😳😳😳 با کاهش وزن تخمدان ها ضعیف میشن ؟؟؟؟ 

عزیزم بنظرم حتی واسه اگزما هم پیش همچین کسی نرو 

معمولا حتی اگه کسی تنبلی تخمدان هم داشته باشه بهش میگن وزنت رو کم کن و ورزش کن و خیلیا تو همین تاپیک با کاهش وزن چه خواسته و چه ناخواسته باردار شدن چون رحم سالم و اماده ی بارداری میشه و بجز این معمولا باید برای آمادگی بارداری اضافه وزن کم بشه که تو بارداری دیابت فشار خون و اضافه وزن بالا نیارید  

و اینکه بنظرت وقتی غذا خوردنت رو اصلاح کنی و سالم تر زندگی کنی و چربی اضافه نداشته باشی ضرر داره یا وقتی ده بیست کیلو اضافه وزن داشته باشی 

قوانین_رژیم#   بچه های آبی گروه سه بگووووووووووووووووش  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها امر ...

سلام نگین جان روز بخیر
@donyay_kochak‍ ‍
گزارش#
(رژیم شیردهی: وزن ۷۰ کیلو)
کالری مجاز ۱۲۰۰ و کالری مصرفی حدود ۱۱۵۰

صبحانه: نان+ تخم مرغ + چای+ مویز     ۲۰۰ کالری
میان وعده: سیب و توت فرنگی              ۱۵۰  کالری
ناهار: بورک گوشت+ دوغ                      ۴۵۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: میوه+ چای+ مویز                ۱۵۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام: سوپ جو                                     ۲۰۰ کالری

چالش مصرف آب:  ۸ لیوان
کالری مصرفی: ۱ ساعت فیتنس عمومی در منزل

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]