2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
واقعا خیلی سخته ولی میگذره این روزا و دلمون برای همین سختیاشون هم تنگ میشه

ایشالا ک چراغ دلت بشه عزیزم😍😍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند وقت بزنیم اب میشه ؟من امشب ۳ تا ۱۰ دقیقه زدم 

خوبه.بعد کم کم زمانشو زیاد تا برسی به نیم ساعت ...من که خیلی وقته میزنم .در کل حساب کنم ماه هفتم چالشم هست هرچالشش۳۰ روزست.۳۰ روز وکه تموم‌کردم دوباره ازاول شروع میکنم‌ 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
تا چند وقت بزنیم اب میشه ؟من امشب ۳ تا ۱۰ دقیقه زدم 

شما شروع کن تایه ماه بزن اول دورشکمتو بگیر ببین چندسانته یاداشت کن یه ماه حلقه بزن  بعد یه ماه دوباره سانت بگیر ببین چقدر کم شده

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
@sepiiiiiideh     گزارش#   صبحانه : دو کف دست بربری + ۵۰ گرم پنیر+ گردو میان وع ...

اشکال نداره عزیزم آخر شب بزار حتما ک تگت نکنم دیگه

امروز خوب مدیریت نکردی کالریتو 

اولا ک باید حتما کالریتو پرکنی

دوم ناهار نخوردی این خیلی بده ب جاش شله زرد خوردی

سوم شام ۱۰ ق برنج آخه؟؟؟؟؟😨😨😨😨

ورزشم ک نکردی کلا😐😐

ماله من از اون قدیماس ژله ای سنگین نیست اشکال نداره؟

ازاون سبکا؟

برای چربی شکم باید ازاین حلقه ژله ای ها باشه چون زودتر به نتیجه میرسی 

قوانین_رژیم#   بچه های آبی گروه سه بگووووووووووووووووش  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها امر ...

ای جان مرسی مهربون خیلی خوب شد بخدا .اینجور گزارش میدادم من یهو یچیزی جابجا میشد .پس تا ۹ شب وقت هست واسه گزارش .

خدایا شکرت

گزارش#  

@هستی،بانو  

صبحانه نان و پنیر کالری۲۳۰

میانوعده چای خرما هویج سیب کالری ۱۹۰

نهار عدس پلو کم روغن با ماست کالری ۴۰۰

میانوعده عصر پرتقال کالری۶۰

شام کشک بادمجون کم روغن گردو یک عدد و ۱.۵ کف دست سنگک کالری ۳۵۰

اخرشب شیر ۱۴۵

کالری مجاز ۱۴۰۰

کالری مصرفی حدود ۱۴۰۰

آب حداقل ۸ لیوان

ورزش پیاده روی و اپ 

طناب و پروانه و دوچرخه خوابیده هرکدوم ۵۰ بار

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
گزارش#   تخلف امروزم @هستی،بانو       امروز حال روحیم بد بود ، ورزش نکر ...

به جای نون از برگ کلم یا کاهو استفاده کن(کاهو بهتره

خدا بد نده

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
ای جان مرسی مهربون خیلی خوب شد بخدا .اینجور گزارش میدادم من یهو یچیزی جابجا میشد .پس تا ۹ شب وقت هست ...

اره گلم 😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪